- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.801
Kuzu kaca aldin bunu?
boya 30tl canım. oruç ben tutmayı düşünmüyorum. haziran sıcak olacak. bebeğin suyu hergün değişiyor. vücudu susuz bırakmak doğru olmaz. birde dayanmam imkansız 2 saatte bir acıkıyorum.Kuzu kaca aldin bunu?
Bu arada size sorum var. Bu ramazan oruc olayi ne olacak? Tutmayi dusunen, doktoruyla bu konuyu konusan var mi? Tutamayanlar daha sonra tutmak isteyenler kefaret vermeli mi?
Canim ben sordum evde olsaydın tutabilirsin derdim dedi ama calistigin için bide sicaklarda zor olur dedi. Tutma dedi. Tutmayinca tutmadigin gün kadar daha sonra tutmak zorundasın para işi olmuyo :)Kuzu kaca aldin bunu?
Bu arada size sorum var. Bu ramazan oruc olayi ne olacak? Tutmayi dusunen, doktoruyla bu konuyu konusan var mi? Tutamayanlar daha sonra tutmak isteyenler kefaret vermeli mi?
Yok zaten borclandiriyoruz onu biliyorum da, kuzen sey demisti bana, kefaret vermen lazim her sekilde, sonra tutman lazim ayri ama, tutamadan vefaat edersen kefaret verdigin icin borclanmis sayilmiyomussun yani vermek lazimmis feln.Canim ben sordum evde olsaydın tutabilirsin derdim dedi ama calistigin için bide sicaklarda zor olur dedi. Tutma dedi. Tutmayinca tutmadigin gün kadar daha sonra tutmak zorundasın para işi olmuyo :)
La butun erkekler kiza donuyo hadi oglum gorim seni:)
Kuzen doğru demiş canım. Ben bugün tahlil vericem diye aç gittim saat 11.30 randevusuna kadar yemek de yemek diye sayıkladım resmen. Mümkün değil tutamam.Yok zaten borclandiriyoruz onu biliyorum da, kuzen sey demisti bana, kefaret vermen lazim her sekilde, sonra tutman lazim ayri ama, tutamadan vefaat edersen kefaret verdigin icin borclanmis sayilmiyomussun yani vermek lazimmis feln.
Kuzu kaca aldin bunu?
Öncelikle kızın saglıklı hayırlı olsun canım masallah ona :)
Değişmez sanırım yaa psikolojimizi bozdular bee bu Dr. LarArtık kesindir canm ya 18.hfta bundan sonra değişmez dimi :) eşim dedi ki çok inanasim gelmedi 2 hafta sonra ayrintiliya girecen kendi doktorun derse inanirm diyor :)
Tutmak doğru değil bence tutanların suyunda azalma görülmüş hatta kk da yazmışlardı.Kuzu kaca aldin bunu?
Ayy ne güzel Allah gönlüne göre verdi sağlıkla hayırla dogsun inşaAllah :)Arkadaşlar merhaba benim yavrusum da erkek mis :) Artık kesin gözümle gördüm valla videosu da var hatta :) Çok şükür netleşti Rabbim de gönlüme göre verdi bı kızım var bi de oğlum olacak Allahın izniyle...
sağol canımÖncelikle kızın saglıklı hayırlı olsun canım masallah ona :)
Çok tesekkür ederim boya için alıp boyayacagim.
Canim onu hiç duymadım benim bildiğim eğer saglikliyken tutmazsan her türlü borçlu gidersin. İnşallah kısa günlerde tutarız borclarimizi öderiz. Benim daha öncesinde de var bi sürü.Yok zaten borclandiriyoruz onu biliyorum da, kuzen sey demisti bana, kefaret vermen lazim her sekilde, sonra tutman lazim ayri ama, tutamadan vefaat edersen kefaret verdigin icin borclanmis sayilmiyomussun yani vermek lazimmis feln.
Haklısın canım bende geçen gün kahvaltı yapmadan evden çıktım mahvoldumTutmak doğru değil bence tutanların suyunda azalma görülmüş hatta kk da yazmışlardı.
O sıcakta aç susuz günah bebege,markete yürüyorum gidene kadar susuyorum kasaya gelene kadar su şişesini bitirmiş oluyorum.
Sen bilirsin tabi.
Adını da belirlemişsin canım. Şimdi gördüm. Polat ismi de güzelmiş. Adıyla yaşasın bebişin :)Nazlaninca bir umut kiz sandim dr soyleyince bir uzuldum falan ama alistim hemencik herkesde kiz bekliyordu etkilendim sanirim
Aynen yaHaklısın canım bende geçen gün kahvaltı yapmadan evden çıktım mahvoldum
Sağol canım amin inşallah :)Ayy ne güzel Allah gönlüne göre verdi sağlıkla hayırla dogsun inşaAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?