2017 EKİM Anne adayları

Kızlar doktordan geldim. bebeğim büyümüş. bütün organlarına baktı oluşmuş. 130gr olmuş. bir sıkıntı yok şükürler olsun. Yanlız cinsiyet kız ve kesin dedi
Hadi gözün aydın Herşey yolundaymış ,kızçende hayırlı olsun

Hayırlı sağlıklı olsun inşaAllah canım. Ayy kız müjdesini duydukça hevesleniyorum yaa. ne güzel olur onları giydirmek
teşekkür ederim canım. rabbim gönlüne göre versin

Gozunuz aydin canim. Bana da senin gibi olacak herhalde :))

teşekkür ederim canım. eşimin yüz ifadesini görmen lazımdı
Hadi gözün aydın Herşey yolundaymış ,kızçende hayırlı olsun
teşekkür ederim canım

http://profdraliergun.com/dogum-onc...-guncel-bilimsel-durum-ve-gercekler-nelerdir/

Testlerle ilgili çok güzel bir yazı olmuş.
Kızlar detaylı ultrason için olmazsa olmaz iki kural vardır; iyi bir cihaz ve iyi bir ultrasonografist demiş.
Ultrasonu yaptıracağımız kişinin ünvanı önemli, kimi yerde radyoloji uzmanı yapıyor. Ben gebe kalmadan önce rahim filmi çektirdim radyoloji uzmanına 2 defa. Çok farklı tanı koydular, bilmenizi istedim. 100₺ fazla olsun perinatolog olsun.

MaşaAllah canım. Akıntılarını sordun mu. Bişey dedi mi doktorun, amniyon sıvısı vs.
evet canım sordum. akıntılar normal. koyu renk ve pis kokusu olmadıkça sıkıntı yok dedi. amniyon sıvısı olduğunda bilirsin dedi. bacaklarından su akar tutamazsın dedi. ve kokulu olur dedi. amniyon sıvın güzel iyi dedi. rahim uzunlığu iyi dedi. kanama alanı yok. düşük riski yok dedi. 24. haftada coraspini bırakılacak dedi. tetanoz aşısı vurul dedi önemli dedi.30 mayısda detaylı ultrason dedi. hafif yanmam var dedim. bana fitil verdi bebeğe zararı yok dedi. kullan enfeksiyon başlangısı ilerlerse erken doğuma sebebp olur ilerde dedi. saçını boyat dedi. boyanı eczaneden al dedi

Canım ben kizimda Ankara'da bı devlet Hastanesi'ne de gidiyordum aynı zamanda ve düzenli gittiğim için detaylı zamanı geldiğinde direkt randevumu ayarlamislardi. Ben memnun kalmıştım. 5 dk falan değil yarım saat durmuştum içeride. Tek tek organlara bakıyor not alınıyor falan. Evet ekranı sen görmüyorsun ama zaten organlara bakıldığı için görsen de bı şey anlamazsın diye düşünüyorum. Yani devlet kötüdür diye düşünme hiç belli olmaz. Detaylı fiyatları çok yüksek ben de henüz bulamadım ama devlet hastanesinde yaptırmaya niyetliyim.

İyi herşeyi öğrenmişsin. Amniyon için bana da aynılarını söyledi. Benim akıntı kesildi bu arada. O sıra ya üşüttüm ya da hep ağızdan aldığım progestanı öncesi gün vajinal aldım sanırım onlardan oldu.

akıntı normalmiş ara ara kesilip ara ara olurmuş.

La butun erkekler kiza donuyo hadi oglum gorim seni:)
Bu sabah eşim bana benzesin mavi gözlü olsun dedi. Mavi göz kızlara yakışıyor erkeğe yakışmıyor ya dedim ve anında içerden çimdik yedim. İki gündür tık yoktu üstelik. Şimdiden baba oğul kaynaştı yalnız kaldım.

Bence sesli söyleme bunu alınmasın

Su an icime su serptin:)

İkili test icin de perinatologa gonderdi. Uzay mekigi gibi bir cihaz var hatunda. Zaten univ oldugu icin ordaki en donanimli hocaymis bu detaylilari testleri yapan kadin. Doktor ve cihaz farki demekki bu kadari.

Benim doktorum o yuzden bana hic detayli ultrason test surda burda yaptirabilirsin demedi. Ayse hocanin gormesini isterim hemen yan odada ayse hoca gibi biri varken hic macera aramayalim dedi...

akıntı normalmiş ara ara kesilip ara ara olurmuş.
Bak 3-4 gun nasil cok akintim vardi. 2 gun kesildi:) simdi cok daha az az var. Aynen ara sira azaliyo ara sira artiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…