- 17 Şubat 2017
- 251
- 444
- 103
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.901
günaydın annişler
dayanamadım kalktım kaşarlı tost yaptım yedim. ben doymuyorum ya ne yapacağımı ne yiyeceğimi bilmiyorum. ben normal hayatta 2 öğünle gezerim.Günaydın canımbende karın guruldaması kızarmış ekmek kokusuyla uyanıyorum artık bebişler uyandırıyor burnuma olmayan kokular geliyoo
20. Haftanda git bence bana haftaya cinsiyet belli olur dedi ama artik gitmicem 20. Haftada gidicem bi sorun olmadikca gitmeyi dusunmuyorum artik. Biz cok abartiyoruz herseyi ya ben hicbiseyin ustune dusmicem bundan sonra haftalarca ikili test konustuk simdi detayliya taktik. Doktorlarla da yetinemiyoruz baksana oyle dedi ama nasildir boyle dedi ama emin olamadim felan bissuru seyi dert ediyoruz benim benden 2 hafta onden giden arkadasim var daha 1 kere gitti hastaneye 2. Defa da yarin gitcek kiz 4 ay 1 haftalik oldu. Bizde burda prof kesiliyoz valla. Ben herseyi doktoruma birakip ona guvenmeyi tercih ediyorm artik hicbseyi dusunup kafama takamicam valla
dayanamadım kalktım kaşarlı tost yaptım yedim. ben doymuyorum ya ne yapacağımı ne yiyeceğimi bilmiyorum. ben normal hayatta 2 öğünle gezerim.
Öyle galiba canm baksana buda bnde o kadr cikarabilirim dedi. Neyse oda olsun ne yapalm :)Bak ayni muhabbet o raporu kolay kolay cikartamiyoruz sadece buyuk hastanelerde felan kurul heyet cikartabiliyor....
evet ya ne yaptıysam uykuya dalamadım. sanki içerde midemi kemiriyorBende kalktım :)) e artık 2 canlıyız
Annecim kalk acıktımmm - diyolar içerden
en iyisi canm çok gitmemek gerek ben bu kez 5 haftada gidecektk araya devlet hastanesi girdi baksana. Ama bundan sonra hareketleri de hissediyorum artk daha geç gidecegm. Surekli gitmekte iyi değil ignem ilacm olduğu surece 5 6 haftada gidecm.
Kızlar aklınızda bulunsun dereotu çok güzel süt yaparmışbide erik varya erik kaç magnezyum açısından çook yüksek değere sahipmiş kas bacak kol ağrılarına birebir de güzel bağrsak çalıştırıyor ( yeşil erik)
Of, korkulari gercekten kenara birakabiliyormusun peki? Ben hala doktor haftaya gittigimde ya kalbi atmiyor derse o hissettigim bebegim degilse diye kaygi icindeyim bazen...doktor bana artık korkularını kenara bırak. risk yok kerşey iyi gidiyor. sen şuanda hamileliğin balayı aylarını yaşıyorsun git gez toz tadını çıkar. alışveriş yap eve pembeleri doldur dedi
Bende iyleydim ama hicbirsey yemeden firladim ise gidiyorum bugun. Cok fena bir kalca bel agrisiyla uyandim kuyruk sokumuma kadar.... hic olmuyodugünaydın kızlar,erkenden açlık hissi ile uyandım uyuyamadım. ben sabahları erkenden kahvaltı edemezdim.
biraz biraz rahatım. kalp durması gelişim zamanında oluyor şükür o haftaları atlattık canım.Of, korkulari gercekten kenara birakabiliyormusun peki? Ben hala doktor haftaya gittigimde ya kalbi atmiyor derse o hissettigim bebegim degilse diye kaygi icindeyim bazen...
Erigi hayatim boyunca sevmedim bi tane erigi yemisligim yok dogru durust ama cok kotusun bunca gebenin oldugu sayfaya erik yazilir mi? Resmen canim cekti! Kilosu olmus kac lira! Sabah sabah masrafa soktun bizi simdi
Neyse neyse oldu bi kere:)Yaaavallahi onu hiç düşünemedim şimdi helal edin kızlar hakkınızı ya çok kötü hissederim kendimi uuff ya kabızlık fln çeken varsa iyi gelir diye söylemiştim (
Kan pihtilasmasi var ya bende, ya igne yetmiyorsa filan diye tedirginim... acaba dozu mu yukseltse doktorum cok rahatlarimbiraz biraz rahatım. kalp durması gelişim zamanında oluyor şükür o haftaları atlattık canım.
yeterli gelmezse yükseltir sanırım bende vuruluyorum o igneden ayrıca coraapin içiyorumKan pihtilasmasi var ya bende, ya igne yetmiyorsa filan diye tedirginim... acaba dozu mu yukseltse doktorum cok rahatlarim
Cnm geçmiş olsun bende nezleyim çok kötü 3 gundür bende dün bi kez hissettim oda çok meyve yedim ondan sanirim:) ama normal anne sikinti cekiosa ,hastaysa veya sinirliyse vs..hareket etmiolar biliolar çünküSelam kızlar. Ben de 15 mayısta Prof a gideceğim. İki gündür hareket hissetmiyorum grip oldum ondandır umarım. Kızım inşallah sağlıkla doğar. Sizler nasılsınız.
Doktorum coraspin vermiyor bana ilk zaman kullandigimda kanama olmustu igne yeterli dedi ama merak ediyorum 0.4 igne yeterli mi ne bileyim hep dusunuyorum iste... oncesinde cok kotu deneyimim olunca bunda asamadim hala onuyeterli gelmezse yükseltir sanırım bende vuruluyorum o igneden ayrıca coraapin içiyorum
Günde 3 öğün yiyebilirim kızarmış tereyağlı ekmek, peynir ve çay :)) gece bile kokuo resmenGünaydın canımbende karın guruldaması kızarmış ekmek kokusuyla uyanıyorum artık bebişler uyandırıyor burnuma olmayan kokular geliyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?