2017 EKİM Anne adayları

Ay ben.normalde de sola donup yatarim ama simdi nasil uyuyacagimi sasirdim ya dun sola yatinca kasiklarim cok agridi duz yatinca kasiklarim geriliyor saga yatinca tam kan akisi saglanmiyor diyorlar napcami sasirdim ya

Aynı durum işte.. eşimle yer bile değiştim yok olmuyor o da alışmış bana sürekli soluna dön aşkım diyip duruyor geceleri :)) şimdiden uykusuzluğa alıştırıyor bizi bebişler galiba wallahi bende şaşırdım çok bozuldu uyku düzenim düzelir inşallah bende henüz daha kasılmalar ağrılar yok sadece hiçbişekilde rahat değilim

Bak ayni muhabbet o raporu kolay kolay cikartamiyoruz sadece buyuk hastanelerde felan kurul heyet cikartabiliyor....

Senin daha küçük canım bi kac haftaya daha belirginlesecek agrilar batmala

Benim hissettigim sey bebek mi acaba:) icimde balik yuzuyor gibi bir kasilma bir toplanma seklinde sanki cok bi degisik seyiriyo gibi ama degil gibi de...

Bu arada allah askina benim karnim pogaca gibi aiz nasi elleyince buluyosunuz o bebekleri elinize geliyo felan:) ben herhalde 9. Ayda anca hissederim bebgi elimle:) hamur gibi yoguranilirsin karnimi:)

Aynı durumdayım. Bacaklarımda hiç kalmamıştı, diğer taraflarda da az kalmıştı. Şimdi hem çoğaldı hem de çok hızlı uzuyor. 2 seansım daha var, doğumdan sonra onlardan ümitliyim bakalım. Mecbur jiletle alıyorum. inşaAllah dökülür kendi kendine.

Günaydın canım Wallahi ben 1 buçuk haftadır fln içimde hep bşyler hissediyorum ama ilk gebelikte sürekli imkansız hissedilmesi gazdır bilmem nedir diye bahsedilince hiç oralı olmuyordum , dediğin gibi leğen kemiklerimizin artık üstünde oldukları için elimizle top gibi rahmi bulabilirmişiz ama inan bende sertliklerden başka bşy hissetmiyorum tecrübesizlikten belkide bebek ama anlamıyorım :) ilk kez dün gece eşim bşy gösterdi tam gülücektim ona bana engel oldu resmen sanki karnım deniz olmuş kocaman bi balık düşün ağır çekimde suyun yüzüne çıkıp geri dalmış gibi hissettim ufak bi ağrıyla elimi koydum hemen hatta ayy diye sesim yükseldi o derece semsert olmuştu diğer tarafım yumuşaktı inşallah bebeğimdir belkide yanıldım senin haftan daha yüksek aslında arada çikolata ye düz uzan bakalım :))

Disardan gorunen bisey yok:) ama ara sira icimde balik yuzuyor ve bunun gaz olmasina ihtimal bile vermiuorum... bunca haftadir yoktu yeni mi gazim oldu yahu?

Elime asla sert bisey gelmiyor:) herhalde fazla yagli benim gobus:) ama 13+4 te doktora gidecegimiz aksam ilk defa cok degisik bisey hissettim icerde tesmen biri gidikladi beni. Sonra bir kac gun olmadi sonra yine felan derken o gunden beri araliklarla surekli oluyor bende de. Bazen 3 gun hicbisey hissetmiyorum bazen gunde 10 kere oluyor... bende ilk etapta ayni seyi dusundum gaz felan dediler diye ama simdilerde anliyorum ki bebekmis o...

Dun aksam mesela soluma uzandim aksam uzeri biraz kestireyim diye resmen uyutmadi:) icimde yilan geziniyo gibi:)

Artik zaten hissetme zamanlarimiz da geliyor. onumuzdeki ay artik kilo almaya baslayacak bu zamana kadar hep boyu organlari felan olusuyodu simdiden sonra gelisim zamani:) hizla buyuyecez saniyorum ki:)

Ayy maşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşşş prensese ne isim düşündünüz annesi
amin canım,hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. doktor erkeğe benzettiği için erkeğe yoğunlaşmıştık. Kız ismi olarak beren, meyra hoşuma gidiyor ama netleşmedi daha.

günaydın kızlar,erkenden açlık hissi ile uyandım uyuyamadım. ben sabahları erkenden kahvaltı edemezdim.

doktor bana artık korkularını kenara bırak. risk yok kerşey iyi gidiyor. sen şuanda hamileliğin balayı aylarını yaşıyorsun git gez toz tadını çıkar. alışveriş yap eve pembeleri doldur dedi

Bende aynen böle tarif ediyorum bazen çevreme yok işte imkansız gazdır bağırsaklardır fln diyip heves kırıyolar ben 4 ayda 1 kilo almışım henüz sadece önden sivri bir karın çıktı hep sert bide ama dediğin gibi yılan gezinmesi yada içimde bşyler yürümesi gibi banada oluyor yeni yeni acaba bebek mi diyorum hayırlısı canım sağlıklı olsunlarda inşallah hissedeceğimiz tekmeleneceğimiz çok güZel unutulmaz zamanları Allah bize yaşatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…