- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 63
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.941
Evet ya zofer 8 mg. Çok zor bulunuyor .Bulamadığında 4 mg. Almıştım çok kötü olmuştum sonra buldum bende.
Bakalım geçecek inşallah, bende sodayla bastırıyorum biraz midemi.
İnşallah geçti artık dediğimiz günlerde gelir.Ben 3 kilo verdim bile .20. Haftayı bekliyorum bu defada belki o zaman tamamen kesilir cnm
Gerci bana senin kızın olucak gibi gelio hep ama hislerim şase yapio arada yinede inanma :)))Çok seviyorum ismi de, fikrimin değişeceğini sanmıyorum canım. İnsan yine bir acaba diyor :) Teyzemin küçük kızı ilkokul 3'e gidiyor ayy okea abla bizim sınıfta Çınar var çok yaramaz dedi. Eşimin kuzeni de aynını söyleyince acabaa oldum :)
obsesif89 ben sana bişey diyecektim bulantı için. Doğadan in zencefil limon çayı var poşet olarak. Ben ondan içiyorum günde bir iki fincan. Bana iyi geldi. Zencefilin bir zararı yok bildiğim kadarıyla dene istersen
AhahahahGerci bana senin kızın olucak gibi gelio hep ama hislerim şase yapio arada yinede inanma :)))
Canm rahat bırak bebisi:)gecen dr ultrasondan cinsiyet icin bakarken bile cihazı fazla karnmda bastırmadı.cibsiyet ögrenelim derken sancini baslatmayaym dedi.ben de ögrenmesek de olur dedim kalktm.Benim hissettigim sey bebek mi acaba:) icimde balik yuzuyor gibi bir kasilma bir toplanma seklinde sanki cok bi degisik seyiriyo gibi ama degil gibi de...
Bu arada allah askina benim karnim pogaca gibi aiz nasi elleyince buluyosunuz o bebekleri elinize geliyo felan:) ben herhalde 9. Ayda anca hissederim bebgi elimle:) hamur gibi yoguranilirsin karnimi:)
Benim yaşadığım şok gibi :))ismini bile koymuştum, şimdi kızıma isim bulamiyorum :)))Evet canım en önemlisi tabiki sağlıklı olmalarıAhahahahBenimki değişmesin artık ya 1 aydır oğlum olacağına inandırdım kendimi. Kız derse şok olurum :) Sağlıklı olsun da ona da alışırız ama :)
Para ayırmaya çalışıyoruz bebeğin ihityaçları için. Bazen extra bir şeyler çıkıyor o paradan almak zorunda kalıyoruz. Çınar'ın parasından al diyorum eşime. O da öyle deme çocuğun parasını harcıyoruz diye üzülüyorum diyo :)) Çınar aşağı Çınar yukarı yani. O yüzden anlayabiliyorum seni :)Benim yaşadığım şok gibi :))ismini bile koymuştum, şimdi kızıma isim bulamiyorum :)))Evet canım en önemlisi tabiki sağlıklı olmaları
Canm tarif ettigin bebek hareketleri.artk hissedebilirsin.genellikle gece uzanrken daha rahat ayırt ediliyo ilk baslarda.zaten son aylarda karsi koltukta oturan bile farkediyo:)Bende aynen böle tarif ediyorum bazen çevreme yok işte imkansız gazdır bağırsaklardır fln diyip heves kırıyolarben 4 ayda 1 kilo almışım henüz sadece önden sivri bir karın çıktı hep sert bide ama dediğin gibi yılan gezinmesi yada içimde bşyler yürümesi gibi banada oluyor yeni yeni acaba bebek mi diyorum hayırlısı canım sağlıklı olsunlarda inşallah hissedeceğimiz tekmeleneceğimiz çok güZel unutulmaz zamanları Allah bize yaşatır
Canm tarif ettigin bebek hareketleri.artk hissedebilirsin.genellikle gece uzanrken daha rahat ayırt ediliyo ilk baslarda.zaten son aylarda karsi koltukta oturan bile farkediyo:)
Allah yardimcimiz olsun hepimizin gerçekten hersey o kadar pahaliki ...Ama nasipleriyle gelirlermis bebekler .Çınar ,cok güzel bi isim gerçekten kulağa çok hoş gelio. Adı gibi bahtı da güzel olsun inşallah :))Para ayırmaya çalışıyoruz bebeğin ihityaçları için. Bazen extra bir şeyler çıkıyor o paradan almak zorunda kalıyoruz. Çınar'ın parasından al diyorum eşime. O da öyle deme çocuğun parasını harcıyoruz diye üzülüyorum diyo :)) Çınar aşağı Çınar yukarı yani. O yüzden anlayabiliyorum seni :)
Canım teşekkür ederim ,bu isimler de çok güzel ama A harfiyle başlaması gerek :))bozmayalim şimdi hepimizin A ile baslio o yüzden bulamiorum birazda ama zaten zor beğenen biriyim ,hem anlami güzel olsun ,hem değişik olsun istiyorumCanım kız ismi olarak Özüm ismini çok beğeniyorum Lavin de hoş Nefes de aklımda sanada fikir olsun gerçi benimkine erkek dedi dr ama 10 güne netleşicekasli_093
Sağol canım. Hepimizin bebeklerini Rabbim korusun, bahtları güzel olsun. Onların acısını görmeyelim inşallah.Allah yardimcimiz olsun hepimizin gerçekten hersey o kadar pahaliki ...Ama nasipleriyle gelirlermis bebekler .Çınar ,cok güzel bi isim gerçekten kulağa çok hoş gelio. Adı gibi bahtı da güzel olsun inşallah :))
Aminnn inşallahSağol canım. Hepimizin bebeklerini Rabbim korusun, bahtları güzel olsun. Onların acısını görmeyelim inşallah.
Canım teşekkür ederim ,bu isimler de çok güzel ama A harfiyle başlaması gerek :))bozmayalim şimdi hepimizin A ile baslio o yüzden bulamiorum birazda ama zaten zor beğenen biriyim ,hem anlami güzel olsun ,hem değişik olsun istiyorum
Uzgunum kizlar size kotu bi haberim var:) o tuyler sonradan dokulmuyor cope gitti lazerler:)
Bana lazere gittigim merkezdekiler cocugun uoksa hamilelikten sonra gel demisti:)
Ama ben hormon bozuklugu yasadigim icin dokulup dokulup hormonlardan tekrarliyordu aliskinim yani:)
Tamam canım anladım, düşündüğünüz isimler de güzel amaamin canım,hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. doktor erkeğe benzettiği için erkeğe yoğunlaşmıştık. Kız ismi olarak beren, meyra hoşuma gidiyor ama netleşmedi daha.
İsme göre mi yaramaz olunur canım ayy bilemedim :) ama çınar ismi hoşBen de erkek olduğu kesinleşirse Mustafa Çınar düşünüyorum. Ama moralimi bozdu eşimin kuzeni. Çınar isimli çocuklar çok yaramaz oluyormuş. Etrafımda da yok hiç bilmiyorum valla. Vazgeçemiyorum da çok mu yaramaz olur cidden?
Haklısın valla hamile miyim diken üstünde oturan kadın portresi adlı çalışma mıyım bilemedimAslında inan öyle olmak vardı böyle sürekli bir panik halindeyiz
Senden azcık öndeyim canım bulantı geçiyor yemek yeme isteği oluyor ama hemen doyuyorsun ben kontrollere gittiğimde bebek iyi ama sen iyi görünmüyorsun derdi çok istifra ettiğimden yorgun düştüm..şimdi az ve sık yiyorum ama gayet özenliyim Allah koruyor meleklerimizi eltim 9 ay kusmuş gayet sağlıklı çocuğuvalla canım harbiden öyle olcak biz fit hamile olacaz kimse hamile olduğuma bile inanmıyor benim acaba bizim ponçirikler büyüyor mu içerde hareketlerini de hissedemiyorum ya yemekte yiyemediğim için doğru dürüst içimde kuşku oluyor hep acaba sağlıklı mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?