2017 EKİM Anne adayları

anam sen birde kilo vermişsin gerçi ben ilaçla kusmayı durdurmasaydım bende kilo verirdim bende sadece 1 kilo aldım ama ağır yemek yiyemiyorum hiçbir şekilde aperitif tarzı bşeyler hep şöyle oturupta adam akıllı yemek yedim diyemiyorum hiç ama süt de iyi geliyor bak onu da dene iki akşamdır ılık süt içiyorum dünde iyiydim bugünde iyi mide tabi akşam saatlerine doğru ilacın da etkisi geçince cozutuyor yine midem

Gerci bana senin kızın olucak gibi gelio hep ama hislerim şase yapio arada yinede inanma :)))

anam onu da deniyim valla kim ne derse onu deniyom deneme tahtası oldum valla tamam canım benim çok teşekkür ederim dur onu da bir deniyim bakıyım

Canm rahat bırak bebisi:)gecen dr ultrasondan cinsiyet icin bakarken bile cihazı fazla karnmda bastırmadı.cibsiyet ögrenelim derken sancini baslatmayaym dedi.ben de ögrenmesek de olur dedim kalktm.

Ahahahah Benimki değişmesin artık ya 1 aydır oğlum olacağına inandırdım kendimi. Kız derse şok olurum :) Sağlıklı olsun da ona da alışırız ama :)
Benim yaşadığım şok gibi :))ismini bile koymuştum, şimdi kızıma isim bulamiyorum :)))Evet canım en önemlisi tabiki sağlıklı olmaları

Benim yaşadığım şok gibi :))ismini bile koymuştum, şimdi kızıma isim bulamiyorum :)))Evet canım en önemlisi tabiki sağlıklı olmaları
Para ayırmaya çalışıyoruz bebeğin ihityaçları için. Bazen extra bir şeyler çıkıyor o paradan almak zorunda kalıyoruz. Çınar'ın parasından al diyorum eşime. O da öyle deme çocuğun parasını harcıyoruz diye üzülüyorum diyo :)) Çınar aşağı Çınar yukarı yani. O yüzden anlayabiliyorum seni :)

Canm tarif ettigin bebek hareketleri.artk hissedebilirsin.genellikle gece uzanrken daha rahat ayırt ediliyo ilk baslarda.zaten son aylarda karsi koltukta oturan bile farkediyo:)

Canm tarif ettigin bebek hareketleri.artk hissedebilirsin.genellikle gece uzanrken daha rahat ayırt ediliyo ilk baslarda.zaten son aylarda karsi koltukta oturan bile farkediyo:)

Oleyy oleyyaşaasınn sonunda biri de bebek hareketi dedi ya , herkes mübarek gaz hareketlerinden sorumlu bakan gibiydi zaten ilk gebelikte geç anlaşılmasının tek sebebide tecrübesizlikten bebeğin hareketlerni ayırt edememekmiş... son aylara doğru tekmeleri konuşcağımıza eminim

Allah yardimcimiz olsun hepimizin gerçekten hersey o kadar pahaliki ...Ama nasipleriyle gelirlermis bebekler .Çınar ,cok güzel bi isim gerçekten kulağa çok hoş gelio. Adı gibi bahtı da güzel olsun inşallah :))

Canım kız ismi olarak Özüm ismini çok beğeniyorum Lavin de hoş Nefes de aklımda sanada fikir olsun gerçi benimkine erkek dedi dr ama 10 güne netleşicek asli_093
Canım teşekkür ederim ,bu isimler de çok güzel ama A harfiyle başlaması gerek :))bozmayalim şimdi hepimizin A ile baslio o yüzden bulamiorum birazda ama zaten zor beğenen biriyim ,hem anlami güzel olsun ,hem değişik olsun istiyorum

Allah yardimcimiz olsun hepimizin gerçekten hersey o kadar pahaliki ...Ama nasipleriyle gelirlermis bebekler .Çınar ,cok güzel bi isim gerçekten kulağa çok hoş gelio. Adı gibi bahtı da güzel olsun inşallah :))
Sağol canım. Hepimizin bebeklerini Rabbim korusun, bahtları güzel olsun. Onların acısını görmeyelim inşallah.

Çok iyi anlıyorum canım bende deli gibi erkek ismi arıyorum o şekilde henüz içimize sinen olmadı hayırlısı

Ztn alıştırmştm kendimi bu duruma çok üzülmedim açıkçası dogumdan sonraya bakarız artık napalm

amin canım,hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. doktor erkeğe benzettiği için erkeğe yoğunlaşmıştık. Kız ismi olarak beren, meyra hoşuma gidiyor ama netleşmedi daha.
Tamam canım anladım, düşündüğünüz isimler de güzel ama

İsme göre mi yaramaz olunur canım ayy bilemedim :) ama çınar ismi hoş

Senden azcık öndeyim canım bulantı geçiyor yemek yeme isteği oluyor ama hemen doyuyorsun ben kontrollere gittiğimde bebek iyi ama sen iyi görünmüyorsun derdi çok istifra ettiğimden yorgun düştüm..şimdi az ve sık yiyorum ama gayet özenliyim Allah koruyor meleklerimizi eltim 9 ay kusmuş gayet sağlıklı çocuğu
Bugün kontrolüm var çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…