- 14 Şubat 2017
- 794
- 807
- 23
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.921
Benimde hislerim çok kuvvetlidir, hamile oldugumu ogrendigimden beri erkek hissediodum ,Dr da erkek deyince o kadar inanmış, alismisimki kız deyince baya bi şaşırdım ..Hiç ihtimal birakmamisim sanki :))) hatta o kadar eminimki ,gidip hastane çıkışı aldım esesli kızıma giydiremem artıkım hediye gotuturmEsim inanmıyor canm. Bnm hislerim çok kuvvetli bn erkek hissediyorum diyor. Sectiginden değil ama bnm erkeğe inanmadığım gbi bu kez de eşim kıza inanmıyor . Tamamn hissi yani
Ben de erkek olduğu kesinleşirse Mustafa Çınar düşünüyorum. Ama moralimi bozdu eşimin kuzeni. Çınar isimli çocuklar çok yaramaz oluyormuş. Etrafımda da yok hiç bilmiyorum valla. Vazgeçemiyorum da çok mu yaramaz olur cidden?Bütün yavrularımızın bahtları açık olsun canım ,sen ne düşünüyon isim
İnslh canm suan normal haftama gore 17+5 günlük ama ultrasonda 18+3 çıktı kontrolüm 15inde acaba 20.hafta dolunca mi gitsem direk ayrintiliyi yaptirirdm yda normal zamanda mı gideym
Aynen ya esim çok bozuldu hani ultrason kağıdı diyor boyu ne kadar diyor soruyor herseyi adamcagz birşey demedi ki diyorum.sinirlendi devlet hastanesi şöyle böyle diye övüyorlar birde diyor neyse bakalm kendi doktoruma muayenemede çok yok 15inden sonra gidecegm ayrintiliyida yaparz inslh rahatlarm .
Bende ilk test yaptım hemen özele gittim foto verdi susam kadar kese sonra 2 kontrolede devlete gittim birinde aman allahım yüz üstü bir güzel uyuyordu gösterdi dr bak dedi ne güzel uyuyor ama foto vermedi eşim diyor hani foto yok bir daha gittim o hiç göstermedi foto zaten vermedi 2 gün sonra özele aldırdı randevu foto vermiyor bunlar diye hayır bakıyor anlamıyorda neresi nesi anlamıom ben bundan diyor
Gereksiz doz yükseltmesi karacigerinde sorun yaratiyor. Doktorun yeterli görüyor demek baslama yine evhamaKan pihtilasmasi var ya bende, ya igne yetmiyorsa filan diye tedirginim... acaba dozu mu yukseltse doktorum cok rahatlarim
Benim canimda yumurta li ekmek istedi
Günde 3 öğün yiyebilirim kızarmış tereyağlı ekmek, peynir ve çay :)) gece bile kokuo resmen
yüzüstü yatma onun dışında istediğin gibi yatabilirsin. 25. haftadan sonra sırt üstü yatma. şuan bebeğin ağırlığı olmadığı için zararı yok ben doktora sormuştum. ya zaten buna kendinizi şartlamayın. arkadaşımın bebeği hep soldaydı ve hiç soluna yatmasına izin vermedi annesinin.
Kız bilenlere lafım yok ,onlar candır
Benim hissettigim sey bebek mi acaba:) icimde balik yuzuyor gibi bir kasilma bir toplanma seklinde sanki cok bi degisik seyiriyo gibi ama degil gibi de...
Bu arada allah askina benim karnim pogaca gibi aiz nasi elleyince buluyosunuz o bebekleri elinize geliyo felan:) ben herhalde 9. Ayda anca hissederim bebgi elimle:) hamur gibi yoguranilirsin karnimi:)
Yumurtalı ekmek miBenim canimda yumurta li ekmek istedi
Yapsammi ki daha kahvalti yapmadim bugun gec bile kaldim
günaydın kızlar. bugün uyuyakalmışım servise yetişcem diye hiç bişey yiyemeden evden çıktım çok kötü oldum. midem bulandı başım döndü. iş yerine zor attım kendimi. oruç tutmak bana hayal gibi gelmeye başladı. ayrıca bu aralar ne süt ne yoğurt ne ceviz ... hiç faydalı bişey yiyemiyorum. inşallah bebeğim iyidir.
Hic bilmiyom da cinari bende dusundum:)Ben de erkek olduğu kesinleşirse Mustafa Çınar düşünüyorum. Ama moralimi bozdu eşimin kuzeni. Çınar isimli çocuklar çok yaramaz oluyormuş. Etrafımda da yok hiç bilmiyorum valla. Vazgeçemiyorum da çok mu yaramaz olur cidden?
Gunaydin hatunlar :)
Hastayim cok fena yaaabogazim sis ustune de grip
Analar toplasin ogullari böyle yetistirecegiz
heee ya hiç sorma ellerine geliyormuş peehhhh ben 2 haftadır hissetmiyorum bile ne balık ne pıt pıt kontrole giderken koktum bişi oldumu acaba diye neyseki iyiyimiş ama hala hissetmiyorum
Salgın var sanırım geçmiş olsun, bende hastayım nefret ediorum şu grip ,nezle denGunaydin hatunlar :)
Hastayim cok fena yaaabogazim sis ustune de grip
Analar toplasin ogullari böyle yetistirecegiz
Bende tam tersi Çınar isimli insanların ağır ve sakin olduklarını düşünüyorum ee bide yanında mustafa var :))) Ben şahsen inanmıyorum bu tür genellemelere sende takılmaBen de erkek olduğu kesinleşirse Mustafa Çınar düşünüyorum. Ama moralimi bozdu eşimin kuzeni. Çınar isimli çocuklar çok yaramaz oluyormuş. Etrafımda da yok hiç bilmiyorum valla. Vazgeçemiyorum da çok mu yaramaz olur cidden?
Bence bizim modellerde can çekmesi olmayacak gibi :) çünkü baya iştahlandım ama bu seferde yemek için yiyorum formda hamiş olcaz galiba
Canm su anda cok sorun degil nasl uyudugun.ama bi iki aydan sonra kesinlikle sırt üstü uyuma.özellikle 30 dan sonra hic uyumamak lazm.Aynı durum işte.. eşimle yer bile değiştim yok olmuyor o da alışmış bana sürekli soluna dön aşkım diyip duruyor geceleri :)) şimdiden uykusuzluğa alıştırıyor bizi bebişler galiba wallahi bende şaşırdım çok bozuldu uyku düzenim düzelir inşallah bende henüz daha kasılmalar ağrılar yok sadece hiçbişekilde rahat değilim
Çok seviyorum ismi de, fikrimin değişeceğini sanmıyorum canım. İnsan yine bir acaba diyor :) Teyzemin küçük kızı ilkokul 3'e gidiyor ayy okea abla bizim sınıfta Çınar var çok yaramaz dedi. Eşimin kuzeni de aynını söyleyince acabaa oldum :)Bende tam tersi Çınar isimli insanların ağır ve sakin olduklarını düşünüyorum ee bide yanında mustafa var :))) Ben şahsen inanmıyorum bu tür genellemelere sende takılma)
Kiz eskiden sağa sola yatma mi bilinirmis Alla sen takılmayın söyle seylere ...Bizim yakın bi akrabamiz var kadın baya bi kilolu ezelden öyle kiloluymus ve ikizlerine hamileyken doğurana kadar yüzüstü yatmış gayet sağlıklılar (kocaman adamlar suan )ya bende sola yatıyorum ama gece yüzüstü dönüyorum farkında olmadanuyandımı hemen sola dönüyorum ama dün gece bir süre sola yattım canım acıdı sanırım bebek soldaydı ve sağa dönmek zorunda kaldım sonra gece uyandım bu seferde sağda bir doluluk hissettim sola döndüm şimdiden böyle olduk ilerleyen haftalarda korkudan yatamıcaz oturarak uyuyacağız kesin biz
Ben de igne kullanyrm ama raporla hic ugrasmadm.özel hastanede dr muayenesinde sekreteri muayenesinde sekreteri 2 dk verdi raporu.ve 9 kutu igne aldm.sanrm hic ücret ödemedim.eski muayene ucretleri baska ilaclar falan vardı verdigim ucret 50 tl yi gecmedi.Bak ayni muhabbet o raporu kolay kolay cikartamiyoruz sadece buyuk hastanelerde felan kurul heyet cikartabiliyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?