- 17 Şubat 2017
- 251
- 444
- 103
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #16.161
aynen canim oyle dicem bundan sonra [/ QUOTE]
Çok hamileyimm buna bayıldımm
Tesekkur ederim canim:)Bursadayim canim ama burada da ayni kimse yer vermiyor ya da bana denk gelmiyorBen mecbur kaldım arabasız yola çıktım otobüse bindim ki gideceğim yer rahat 1 saat trafikle 2 saat sürebiliyor inan bir kişi dahi kalkıp yer vermedi çok midem bulandı artık karnımı tutmaya başladım darda giydim bilerek belli olsun diye gözümğn içine baktılarda biri kalkmadı sonrasında maceramız metroda devam etti aynı şekilde yer veren olmadısonrası bel ağrıaı yorgunluk pişmanlık... alnımızamı yazıcaz yahu hamileyim diye bitmişş insanlık wallahi öz. İstanbuldaysan işin çook zor geçmil olsun canım
Kızlar elleri ve ayakları şişen var mıııgünde 1,5 - 2 litreye yakın su içiyorum. ekstradan hiç bişeyin üzerine tuz serpmiyorum. günlük yürüyüş de yapmaya çalışıyorum ama şimdiden her tarafım şişti
Sanslisin o zaman maşallah :))en çokta onlardan tiksinmistim neyseki geçti çok şükürBelirtiler ne kadar farklilik gosteriyor, ben hamileligin basindan beri sogan sarmisak kokusuyla ask yasiyorum...
oluyor canım ya bizim bir komşu var 3 erkek doğurdu 3 ündede yüzü lekeden geçilmedi
Insallah balik hapi baligin yerini tutar cunku bu tiksintiyle omrumun sonuna kadar balik yiyemeyebilirim
Aa haklısın Ya benim kullandığım krill yağı mesela hepsini alamiyoruzkiOnemli olan omega 3u almak, ben balik yiyorum ama baliktan baliga degisiyor omega degerleri, eksik kalcak korkusu yasiyorum
ben güneş kremi kullanıyorum hiç leke olmadı yüzümdeBu lekelere cozumu olan yazsin ya, ben bir de alanya izmir hep anormal sicak yerlerde olcam
Utanıuorum bazen ya çok bilmişler aaa karnın hemen mi çıktıı demiyolar mı sinirlerim tepeme çıkıyo hemen dedikleride koca 4 ay yaniTeşekkür ederim canım wallahi burada konuştukça rahatşıyorum hamilenin derdinden hamile anlar
Yumurta ve baklagillerde de omega 3 var canim ben balik yiyemiyorum ama bunlarla telafi etmeye calisiyorum balik hapina da basladim yeterli olur umarimOnemli olan omega 3u almak, ben balik yiyorum ama baliktan baliga degisiyor omega degerleri, eksik kalcak korkusu yasiyorum
ben güneş kremi kullanıyorum hiç leke olmadı yüzümde
Canm bence sadece beren daha güzel.arkadadsmn iki kızı var beren ve berilMeyra Beren ismi nasıl kızlar
Ayni cevabi bende aldim doktordan, elimde surekli ayranla geziyorum... o da hem uyku yapiyor, hem demir emilimini azaltiyormusAradım kac kere. Dusuk tansiyonu severiz biz diyo. Yeter ki yuksek olmasin düşmemeye dikkat et ve yalniz kalma diyo. Tansiyon cikarmak icin yapacak bisey yokmus ne yazik ki. Habire tuzlu ayran icip duruyorum o da sisirecek beni diye korkuyorum. Arada kaldim deli olacam
Heheheh bende bugun cok belim sirtim agriyo gobegimde dana kadar ama kimse yer vermiyo belimi tutuyom yok gobegimi tutuyom dikkat cekmek icin fark eden gozunu kapayip uyuma numarasi yapiyo vay koftelerBen mecbur kaldım arabasız yola çıktım otobüse bindim ki gideceğim yer rahat 1 saat trafikle 2 saat sürebiliyor inan bir kişi dahi kalkıp yer vermedi çok midem bulandı artık karnımı tutmaya başladım darda giydim bilerek belli olsun diye gözümğn içine baktılarda biri kalkmadı sonrasında maceramız metroda devam etti aynı şekilde yer veren olmadısonrası bel ağrıaı yorgunluk pişmanlık... alnımızamı yazıcaz yahu hamileyim diye bitmişş insanlık wallahi öz. İstanbuldaysan işin çook zor geçmil olsun canım
Çok şükür doktorum herşey gayet yolunda endişelenecek bir şey yok dedi 4 lü test sonucu da h af taya çıkar ararsın dedi erkek bebeğin olcak sözünü pipisinin de resmini çekip garantiledievet öyle oluyor canım onların keyfi yerinde de işte insan kendini kötü hissediyor yemek yiyemeyince acaba beslenmiyor mu gibi düşünüyorsun aslında onlar iyiler sağlıklı olsunlar da Rabbim bizede güç kuvvet versin inşallahhadi hayırlı haberlerle gel canım inşallah kötü düşünme hiç bizide haberdar et
Bugünmu oldu bu tansiyonun düşmesi sık sıkmı oluo sürekli ?herseyin fazlasıda zarar canım ya tuzlu tuzlu oda iyi değil
Uyku duzenin nasil canim o da etkiliyormus uykusuzluktan da olabilir
Bazen ben de doktorlara sinir oluyorum suram agriyo desem agrisin normal belim agriyo desem agrisin normal midem cok bulaniyo desem bulanacak tabi tansiyonum dusmus bayilmisim ayiliyorum doktor karsimda cevap gene normalneyse normal olsun da Allah baska dert vermesin
Ayni cevabi bende aldim doktordan, elimde surekli ayranla geziyorum... o da hem uyku yapiyor, hem demir emilimini azaltiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?