- 17 Şubat 2017
- 251
- 444
- 103
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #16.141
Yok yaa cikmadida ben hsmile oldugum anlasilsin diye sisiriyorum deseydin yada yastik koyuyorum deseydin ahahaaa .Aman bi bitmedi onlar bosver desinler :))ne demek canım bende teşekkür ederim .Birbirimize destek için burdayiz :))iyiki böyle bi forum var iyiki varız varsınız
balkon konusması gibin oldu
Amin canım inşallah... Dr o yüzden dedi demekki çok fazla ac kalma çok uzun süre ayakta kalma die hımmmm ...Bazı insanlar o kadar uyuz ki cinski yobazki yer istesen bile bon bon yüzüne bakıp oturmaya devam eder sanirimTesekkur ederim canim insallah bir daha olmaz Allah korusun hepimizi ve bebeklerimizi:) Dedigim gibi bol bol su icmeliyiz bir de ac kalmamaliyiz hatta mumkunse bas ucumuza bir seyler koyup agzimiza atip oyle kalkmak lazim sabahlari.Ben metrodaydim bayildigimda doktorum toplu tasimada mutlaka yer iste hamileyim de otur dedi cok ayakta kalinca kan akisi asagi dogru oluyormus tansiyon dusuyormus hemen
Benim karnim cikmadi daha zayifim da yer istemeye utaniyorum inanmazlar hamile olduguma diye ama napiyim isticem bundan sonra napalim canimAmin canım inşallah... Dr o yüzden dedi demekki çok fazla ac kalma çok uzun süre ayakta kalma die hımmmm ...Bazı insanlar o kadar uyuz ki cinski yobazki yer istesen bile bon bon yüzüne bakıp oturmaya devam eder sanirim
Merhaba cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın ,cimcime doldu burası :)))Kızlar Merhaba
Bugün 16+1 deyiz . Dr kontrolü vardı çok şükür hersey yolunda cinsiyet de öğrendik bir kızım olacak inşallah. . Allah herkese kucağına almayi nasip etsin. .
programın adı gebelik takibi canım.Canimcim bu programin adi ne acaba?
ben en son ocakda adet gördüm kızım olacakAralık ayında son adetini gorenlerin bebeği kız demekkk ocaksa erkek tesbitin dibine vurdum yine
İste bencede sen istiyenin bi yüzü kara vermeyenin iki yüzü demişlerBenim karnim cikmadi daha zayifim da yer istemeye utaniyorum inanmazlar hamile olduguma diye ama napiyim isticem bundan sonra napalim canimama dediginde haklisin bazi insanlar gercekten cok dusuncesiz oluyor bu konuda
programın adı gebelik takibi canım.
ben en son ocakda adet gördüm kızım olacak
Çok düşük tansiyonun canım Dr unu arama imkanın varmı ?
Canim dun ben bu sebeple hastanelik oldum tek yapilabilicek sey ac kalmamak ve bol sivi tuketimi.hamilelikte tansiyon dusmesi sivi yetersizliginden kaynaklaniyormus
Bugünmu oldu bu tansiyonun düşmesi sık sıkmı oluo sürekli ?herseyin fazlasıda zarar canım ya tuzlu tuzlu oda iyi değilAradım kac kere. Dusuk tansiyonu severiz biz diyo. Yeter ki yuksek olmasin düşmemeye dikkat et ve yalniz kalma diyo. Tansiyon cikarmak icin yapacak bisey yokmus ne yazik ki. Habire tuzlu ayran icip duruyorum o da sisirecek beni diye korkuyorum. Arada kaldim deli olacam
Doktorumun tavsiyesi:
Bi bardak ayrana tuz dok, ic hemen normale doner:)
Utanıuorum bazen ya çok bilmişler aaa karnın hemen mi çıktıı demiyolar mı sinirlerim tepeme çıkıyo hemen dedikleride koca 4 ay yaniTeşekkür ederim canım wallahi burada konuştukça rahatşıyorum hamilenin derdinden hamile anlar
Uyku duzenin nasil canim o da etkiliyormus uykusuzluktan da olabilirYa herkes oyle diyo ama ben gunde en az 2litre su iciyorum. Normalde de cok icerdim zaten elimden sise dusmez benim. Susuzluktan oldugunu sanmiyorum o yuzden bilemedim valla canim ya
İste bencede sen istiyenin bi yüzü kara vermeyenin iki yüzü demişlerÇok hamileyim yer verirmisiniz de :)))
Bazen ben de doktorlara sinir oluyorum suram agriyo desem agrisin normal belim agriyo desem agrisin normal midem cok bulaniyo desem bulanacak tabi tansiyonum dusmus bayilmisim ayiliyorum doktor karsimda cevap gene normalAradım kac kere. Dusuk tansiyonu severiz biz diyo. Yeter ki yuksek olmasin düşmemeye dikkat et ve yalniz kalma diyo. Tansiyon cikarmak icin yapacak bisey yokmus ne yazik ki. Habire tuzlu ayran icip duruyorum o da sisirecek beni diye korkuyorum. Arada kaldim deli olacam
1Hanimlar bir sorum var :)ben ucuncu aydan itibaren decavit kullaniyordum dun bi bayginlik gecirdim doktorum gynoferro kan hapi yazdi gunde iki kere.decaviti de aksamlari iciyordum bir kapsul.balik yemedigim icin balik hapi da kullan dedi o da gunde bir kere.simdi ben bunlarin hepsini kullansam mi.iki doktorum var ikisi de kullanabilirsin dedi ama bana fazla gibi geliyor sanki.bu sekilde yogun vitamin kullanan var mi.kan degerlerimde o kadar dusuk deil aslinda dun ki testte 10 kusur cikmis.bilgisi olan var mi kizlar ya da bu sekilde kullanan:)
Hayırlı olsun canım seninde erkek demek uzun ömürlü sağlıklı olsun bebeklerimiz
Insallah balik hapi baligin yerini tutar cunku bu tiksintiyle omrumun sonuna kadar balik yiyemeyebilirim1
Ben de hem decavit hem ferrum kullaniyorum, haftada iki de balik yiyorum...
Benim karnim cikmadi daha zayifim da yer istemeye utaniyorum inanmazlar hamile olduguma diye ama napiyim isticem bundan sonra napalim canimama dediginde haklisin bazi insanlar gercekten cok dusuncesiz oluyor bu konuda
Yaklaşık 3 hafta oldu sanirim salcali ,sulu yemek yiyorum ve yapabiliorum şükürki.soğan sarimsak tiksintm benmde vardi gecti cnm seninde gecer insallah ..Meyveye çok düştüm zaten hamile kaldım kalali ama sıvı alımı az biraz onuda halledersek; ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?