2017 EKİM Anne adayları

Aralık ayında son adetini gorenlerin bebeği kız demekkk ocaksa erkek tesbitin dibine vurdum yine

Son düzenleme:
Aaa o zaman bnm tansiyonum düşüo sanırım bas donmesi fln oluo garip garip
Muhtemelen canim.benim de bi kac sefer boyle oldu onemsemedim en son kut diye bayilmisim.butun tetkikler yapildi kardiyologa falan da gorundum hatta.tum doktorlar sivi alimini arttirmam gerektigini soyledi.dikkat et canim sen de ani ayaga kalkma cok fazla ac kalma ve tabiki sivi sivi sivi :)

Len biri benimle ilgilensin tansiyonum dusuyo habire. En yuksek hali 8-5. Napcam ben nasil cikartcam bu tansiyonu ya
Canim dun ben bu sebeple hastanelik oldum tek yapilabilicek sey ac kalmamak ve bol sivi tuketimi.hamilelikte tansiyon dusmesi sivi yetersizliginden kaynaklaniyormus

İnşallah bidaha yaşamazsin öyle bişi gecmis olsun Allah korusun ters biyere düşsek bayilsak. .. daha çok dikkat etmeye çalışıcam Sağol cnm

Maşallah size normal normal benimde öyle :))hatta yemek yiyince 7 8 aylık oluo:))

Utanıuorum bazen ya çok bilmişler aaa karnın hemen mi çıktıı demiyolar mı sinirlerim tepeme çıkıyo hemen dedikleride koca 4 ay yani Teşekkür ederim canım wallahi burada konuştukça rahatşıyorum hamilenin derdinden hamile anlar

bekle canm ayrıntılı da kesinlessin öyle götür hediye. :) Bnde ayrıntılı ultrasona girmeden alışveriş yapılmamalıdır :)

bekle canm ayrıntılı da kesinlessin öyle götür hediye. :) Bnde ayrıntılı ultrasona girmeden alışveriş yapılmamalıdır :)

İnşallah bidaha yaşamazsin öyle bişi gecmis olsun Allah korusun ters biyere düşsek bayilsak. .. daha çok dikkat etmeye çalışıcam Sağol cnm
Tesekkur ederim canim insallah bir daha olmaz Allah korusun hepimizi ve bebeklerimizi:) Dedigim gibi bol bol su icmeliyiz bir de ac kalmamaliyiz hatta mumkunse bas ucumuza bir seyler koyup agzimiza atip oyle kalkmak lazim sabahlari.Ben metrodaydim bayildigimda doktorum toplu tasimada mutlaka yer iste hamileyim de otur dedi cok ayakta kalinca kan akisi asagi dogru oluyormus tansiyon dusuyormus hemen

Yok yaa cikmadida ben hsmile oldugum anlasilsin diye sisiriyorum deseydin yada yastik koyuyorum deseydin ahahaaa .Aman bi bitmedi onlar bosver desinler :))ne demek canım bende teşekkür ederim .Birbirimize destek için burdayiz :))iyiki böyle bi forum var iyiki varız varsınız
balkon konusması gibin oldu

kuzum günaydın sen ayrıntılı için randevu aldın mı ? bide 20.haftada gidip onun için sıra bulmaya çalışma 20. ve 22. hafta arası oluyor dedi ordaki kız bana kendi doktorun yapmıyor ya onu
Canm bnm hastanede randevuya gerek yok ki vardigim gün girerim doktor yönlendirince giderm direk :) ayın 15inden sonra gideceğim girerm yani hadi olmadı 1 hafta sonraya alabilirim randevu

Kızlar Merhaba

Bugün 16+1 deyiz . Dr kontrolü vardı çok şükür hersey yolunda cinsiyet de öğrendik bir kızım olacak inşallah. . Allah herkese kucağına almayi nasip etsin. .

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah kızlar koşar adım geliyorlar hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…