- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #16.121
ya banada rusda erkek cikiyoDoğum tarihini girdim ve son adet adet tarihimi hesapladı rus takvimine de baktim simdi ona görede kız :))
Bir sorayim canim tek ilacla halledebiliyorsak bunlar bitince ona geceyim hemen :)eğer çok geliyorsa doktoruna söyle decavit ve balık yağını bırak sadece imom iç. içinde omegada var
25 aralık sat ama Dr geç döllenme diye 6 ocak olarak değiştirdi tarihimi ikisinede baktim , ikisindede erkek çıktı .Rus takvimindede 25 aralık kız çıktı 6 ocak erkek :))ya banada rusda erkek cikiyoama cin takvimini yeglerim:)) demekki tutmayanlarda varmiss
Ben bugun yeni basladim canim insallah bulanti falan yapmaz bende de :)Canım ben de üçünü birden kullaniyorum. Doktor vucudumun ihtiyac duyacagini soyledi ve bi sorun da yasamadim icmeye basladigimdan beri.
Muhtemelen canim.benim de bi kac sefer boyle oldu onemsemedim en son kut diye bayilmisim.butun tetkikler yapildi kardiyologa falan da gorundum hatta.tum doktorlar sivi alimini arttirmam gerektigini soyledi.dikkat et canim sen de ani ayaga kalkma cok fazla ac kalma ve tabiki sivi sivi sivi :)Aaa o zaman bnm tansiyonum düşüo sanırım bas donmesi fln oluo garip garip
Canim dun ben bu sebeple hastanelik oldum tek yapilabilicek sey ac kalmamak ve bol sivi tuketimi.hamilelikte tansiyon dusmesi sivi yetersizliginden kaynaklaniyormusLen biri benimle ilgilensin tansiyonum dusuyo habire. En yuksek hali 8-5. Napcam ben nasil cikartcam bu tansiyonu ya
Maşallah sizeKızlar bu göbiş normal mi son 2 haftada birden çıktı yahu haftaya 4. Ayımız bitiyor inşallah
İnşallah bidaha yaşamazsin öyle bişi gecmis olsunMuhtemelen canim.benim de bi kac sefer boyle oldu onemsemedim en son kut diye bayilmisim.butun tetkikler yapildi kardiyologa falan da gorundum hatta.tum doktorlar sivi alimini arttirmam gerektigini soyledi.dikkat et canim sen de ani ayaga kalkma cok fazla ac kalma ve tabiki sivi sivi sivi :)
Doktorumun tavsiyesi:Len biri benimle ilgilensin tansiyonum dusuyo habire. En yuksek hali 8-5. Napcam ben nasil cikartcam bu tansiyonu ya
Maşallah sizenormal normal benimde öyle :))hatta yemek yiyince 7 8 aylık oluo:))
Benimde hislerim çok kuvvetlidir, hamile oldugumu ogrendigimden beri erkek hissediodum ,Dr da erkek deyince o kadar inanmış, alismisimki kız deyince baya bi şaşırdım ..Hiç ihtimal birakmamisim sanki :))) hatta o kadar eminimki ,gidip hastane çıkışı aldım esesli kızıma giydiremem artıkım hediye gotuturm
Benimde hislerim çok kuvvetlidir, hamile oldugumu ogrendigimden beri erkek hissediodum ,Dr da erkek deyince o kadar inanmış, alismisimki kız deyince baya bi şaşırdım ..Hiç ihtimal birakmamisim sanki :))) hatta o kadar eminimki ,gidip hastane çıkışı aldım esesli kızıma giydiremem artıkım hediye gotuturm
Tesekkur ederim canim insallah bir daha olmaz Allah korusun hepimizi ve bebeklerimizi:) Dedigim gibi bol bol su icmeliyiz bir de ac kalmamaliyiz hatta mumkunse bas ucumuza bir seyler koyup agzimiza atip oyle kalkmak lazim sabahlari.Ben metrodaydim bayildigimda doktorum toplu tasimada mutlaka yer iste hamileyim de otur dedi cok ayakta kalinca kan akisi asagi dogru oluyormus tansiyon dusuyormus hemenİnşallah bidaha yaşamazsin öyle bişi gecmis olsunAllah korusun ters biyere düşsek bayilsak. .. daha çok dikkat etmeye çalışıcam Sağol cnm
Yok yaa cikmadida ben hsmile oldugum anlasilsin diye sisiriyorum deseydin yada yastik koyuyorum deseydin ahahaaa .Aman bi bitmedi onlar bosver desinler :))ne demek canım bende teşekkür ederim .Birbirimize destek için burdayiz :))iyiki böyle bi forum var iyiki varız varsınızUtanıuorum bazen ya çok bilmişler aaa karnın hemen mi çıktıı demiyolar mı sinirlerim tepeme çıkıyo hemen dedikleride koca 4 ay yaniTeşekkür ederim canım wallahi burada konuştukça rahatşıyorum hamilenin derdinden hamile anlar
Aklıma gelmio deil valla haklısın ama baya bi baktı kesin dedi hayırlısıbekle canm ayrıntılı da kesinlessin öyle götür hediye. :) Bnde ayrıntılı ultrasona girmeden alışveriş yapılmamalıdır :)
Canm bnm hastanede randevuya gerek yok ki vardigim gün girerim doktor yönlendirince giderm direk :) ayın 15inden sonra gideceğim girerm yani hadi olmadı 1 hafta sonraya alabilirim randevukuzum günaydın sen ayrıntılı için randevu aldın mı ? bide 20.haftada gidip onun için sıra bulmaya çalışma 20. ve 22. hafta arası oluyor dedi ordaki kız bana kendi doktorun yapmıyor ya onu
Kızlar Merhaba
Bugün 16+1 deyiz . Dr kontrolü vardı çok şükür hersey yolunda cinsiyet de öğrendik bir kızım olacak inşallah. . Allah herkese kucağına almayi nasip etsin. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?