2017 EKİM Anne adayları

Amin canim....

Bende 29 eylul de kurtaj olmustum cok ama cok aci bir tecrubeydi benim icin. Simdi dogumum da tam ayni donemlere denk geliyor eylul sonu ekim basi gibi. Doktorum hastanem ayni yine. 29 una denk gelebilir eylulun bu yil dogum gelirse cidden degisik hissederim cok... ayni dogum haneye ayni hastane odasina bir yil once bugun ne icin yatmistim diye... rabbim kavusmayi nasip etsin hepimize

Amin... Bende 3 kayip yasadim, lakin şimdi güzel seyler düşünüp yaşama zamani

Ya o ruyalar:) hepimiz goruyomuyuz:) ay ben gecen baya uyandim elim orda:)

Deliiii sizi dogumdan sonra düşünemiyorum

Ayy ruyadada en guzel yerinde uyaniyorsun bazen

kirmizigitar in rüyalari coşmuştur dimi ?
ya rüyamda tam o noktaya gelince hamile olduğum aklıma geliyor rüyamda bile kendimi frenliyorum

benimde 2. kaybım yaşasaydı nisanda doğmuş şimdi 2 haftalık olacaktı. 8 ay içine 2 kez kürtaj oldum

ya rüyamda tam o noktaya gelince hamile olduğum aklıma geliyor rüyamda bile kendimi frenliyorum

benimde 2. kaybım yaşasaydı nisanda doğmuş şimdi 2 haftalık olacaktı. 8 ay içine 2 kez kürtaj oldum
Ben demedimmi kirmizi coşmustur diye
Hevesim kursagimda kalmasin dedim:) bilege kuvvet:) bu da can ayol nabayim:) oyle ruya mi olur:)

iyi yaptin kiz, zaten hormonlar tavan bide bu zamanlar daha cok istek oluyormuş

Aynen canim gencler daha duyarsiz ama rica edicem artik gene kalkmazlarsa sansima kusucem:)sen hangi doktora gidiyorsun canim dogumu nerde yapicaksin

Ay hala gülüyorummşimdi ne yalan söyleyeyim bende öle rüyalar görmedim değil 3 ay bitincede doktora sordum şeyyapabilirmiyiz diye tabii dedi sorun yok aynen devam baktım benimkinde ses seda yok hazır değilimm diyo hazır değilmiş ben iptal bekledim bi süre hazır olmasını ama bir gün canıma tak etti dedim senide yakarım bu evide yat aşşaa öylece uzanıverdi...

sanırım benim sonumda senin gibi olacak.

Yat assaaaa iyimis:) vallaha bosuna demiyom maskara olduk diye:) ay ben doktora sormadim da adam cok guler simdi sorarsam oha hala sevismiyomusunuz diye:) ay resmen rezil olurum:) bozucam noyeti olmuyo boyle!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…