2017 EKİM Anne adayları

Bu ara biraz ofkeliyim ben bizimkine avucunu yalar o yuzden:)

Gunaydin:)
Bilemedik yani neyse:) digerleri de yoktu aksam herkes sus pus halbuki cumartesi geceleri genelde gec saatlere kadar giybet time yapariz biz forumda:) ala ala yahu:)

Yazik adama kiz küsüp duruyorsun :)
Ne yapti sana?

Kiz nefes alamiyorum el at bana
Burnum tikali.

Ah dün gözumun icine bakti ama hastayim,kafami koyacak yer ariyorum
Ben masumum gelince digerlerinin ifadesini alalim
Cano, benim de burnum hep tikali bak bu saatte hayatta uyanmam aslinda uyanip yatakta oturdum burnumun acilmasininbeklihorum ama ebnimki geipten degil.

Gripten hamilelikte burnu tikananlara cidden sahane bir onerim var! Denendi onaylandi!

Burnuna 2-3 damla zeytinyag damlat!

Gecen hamileligimde burnum fena tikanikti, internetten arastirdim neler neler denedim limon damlattim mesela beynim yandi cok fenaydi... zeytinyag damlattim amanin gecti ne varsa! Sonra kimi duyduysam onerdim hepsi allah razi olsun diye dondu:)

Doktoruma da bahsettim cok sasirdi ama hastalarina o da oneriyor simdi:)

Ayy ne degisikmis

Esim uyansin hemen yaptirayim .
Sonucu yazarim, cok sevindim yaa bogazim kurudu agzim hep acik

Limon damlatmanda ayri bir mevzu

Ayy ne degisikmis

Esim uyansin hemen yaptirayim .
Sonucu yazarim, cok sevindim yaa bogazim kurudu agzim hep acik

Limon damlatmanda ayri bir mevzu

İnternette okumustum
Ne okuduysam denedim ama limon cok fenaydi tuzlu su felan denemistim onlar o kdar degil ama limon fena beynim eridi sandim:) hayir acmadi da namussuz:)

Sizin icin feda ettim kendimi:)

Heeee anladim adam rahatsiz senlemi ugraşsin be habire trip atiyon

Trip atmiyorum vardir sebebi diyorum konusturma beni!

Kahkaha attim limona o nasıl çaresizlikti öyle

Zeytin yagi iyi cozummus hem nemlendirir :)

Burnumun kenarinada sureyim resmen yara oldu.

Tamam kuzum madem hatasi buyuk sen kolay kolay sinirlenmezsin çünkü.
Gönlünü alir senin dayanamaz sana

Kedi gibi dibimde geziyo mik mik topal ayagiyla:)
Kiz ben bos yere delirmem:) ben deliriyosam cidden hatalidir biliyo:)

Doktora giden yok mu yakında? Cinsiyet yazılmayan hanımlar belli olmadı mı henüz. Paylaşın da görelim kaç kızımız kaç oğlumuz var? Şu anda erkekler 1-0 önde.

Canim bunyeden bunyeye degisiyordur tabi ama benim tansiyonun 7 ye dustugu oluyor.cok zor gercekten doktorunun onerilerini dinle dusmesin daha da
Canim hangi hastane bu ben de ayrintili icin arastirma yapiyorum kendi gittigim hastanede vardir mutlaka ama baska bi yerler de arastiriyorum bir de devlette de oluyormuymus universite de hic bir bilgim yok bilgi verirmisin:)

Doktora giden yok mu yakında? Cinsiyet yazılmayan hanımlar belli olmadı mı henüz. Paylaşın da görelim kaç kızımız kaç oğlumuz var? Şu anda erkekler 1-0 önde.
Vala 12. Haftada erkek diyenlerin pipisi dustu:) haftaya cuma kontrolum var o zaman ne dicekler bakalim:) ayrintilida netlesir zaten:)

Görüntü guzel de iste kullanışlı mı onu bilemedim..

Benim iki bucuk aylıktı.. ama bebeğin gelişimi 1.5 aylıkken durmuş zaten.. 1 aya yakın o şekilde kalmışım meğer
Geride kaldı . Cok sukur tekrar nasip olmuş br daha yasatmasn Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…