- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #16.501
Bu ara biraz ofkeliyim ben bizimkine avucunu yalar o yuzden:)
Gunaydin:)
Bilemedik yani neyse:) digerleri de yoktu aksam herkes sus pus halbuki cumartesi geceleri genelde gec saatlere kadar giybet time yapariz biz forumda:) ala ala yahu:)
Cano, benim de burnum hep tikali bak bu saatte hayatta uyanmam aslinda uyanip yatakta oturdum burnumun acilmasininbeklihorum ama ebnimki geipten degil.Kiz nefes alamiyorum el at bana
Burnum tikali.
Ah dün gözumun icine bakti ama hastayim,kafami koyacak yer ariyorum
Ben masumum gelince digerlerinin ifadesini alalim
Vardir hatalari simdi beni burda konusturma:)Yazik adama kiz küsüp duruyorsun :)
Ne yapti sana?
Cano, benim de burnum hep tikali bak bu saatte hayatta uyanmam aslinda uyanip yatakta oturdum burnumun acilmasininbeklihorum ama ebnimki geipten degil.
Gripten hamilelikte burnu tikananlara cidden sahane bir onerim var! Denendi onaylandi!
Burnuna 2-3 damla zeytinyag damlat!
Gecen hamileligimde burnum fena tikanikti, internetten arastirdim neler neler denedim limon damlattim mesela beynim yandi cok fenaydi... zeytinyag damlattim amanin gecti ne varsa! Sonra kimi duyduysam onerdim hepsi allah razi olsun diye dondu:)
Doktoruma da bahsettim cok sasirdi ama hastalarina o da oneriyor simdi:)
Heeee anladimVardir hatalari simdi beni burda konusturma:)
Ayy ne degisikmis
Esim uyansin hemen yaptirayim .
Sonucu yazarim, cok sevindim yaa bogazim kurudu agzim hep acik
Limon damlatmanda ayri bir mevzu
Heeee anladimadam rahatsiz senlemi ugraşsin be habire trip atiyon
İnternette okumustum
Ne okuduysam denedim ama limon cok fenaydi tuzlu su felan denemistim onlar o kdar degil ama limon fena beynim eridi sandim:) hayir acmadi da namussuz:)
Sizin icin feda ettim kendimi:)
Trip atmiyorum vardir sebebi diyorum konusturma beni!
Kedi gibi dibimde geziyo mik mik topal ayagiyla:)Kahkaha attim limona o nasıl çaresizlikti öyle
Zeytin yagi iyi cozummus hem nemlendirir :)
Burnumun kenarinada sureyim resmen yara oldu.
Tamam kuzum madem hatasi buyuk sen kolay kolay sinirlenmezsin çünkü.
Gönlünü alir senin dayanamaz sana
İste dedim ya adam sensiz yapamiyorKedi gibi dibimde geziyo mik mik topal ayagiyla:)
Kiz ben bos yere delirmem:) ben deliriyosam cidden hatalidir biliyo:)
Canim bunyeden bunyeye degisiyordur tabi ama benim tansiyonun 7 ye dustugu oluyor.cok zor gercekten doktorunun onerilerini dinle dusmesin daha daBu arada tansiyonu düşük olan kimdi? Bugün benim de düşük çıktı. Her zaman 11-7 olurdu. Bugün 9.5-5.5. Doktor dedi ki yüksek tansiyon tehlikeli. Düşük olmasının bir sakıncası yokmuş. Toplamda 4.5 kilo aldım. Sınırdaymışım. Tuzu, ekmeği, makarna ve pilavı azalt dedi.
Canim hangi hastane bu ben de ayrintili icin arastirma yapiyorum kendi gittigim hastanede vardir mutlaka ama baska bi yerler de arastiriyorum bir de devlette de oluyormuymus universite de hic bir bilgim yok bilgi verirmisin:)kızlar kızlar şimdi ben ayrıntılı ultrosan için özelden aldım 200 TL + muyane ücretim 75 TL evet çok çok büyük bir ücret değil eminim daha fazla verecek olanlarda vardır
Ama bana doktorum istersen devlettede yaptırabilirsin oda kabulümdür dedi. Şimdi düşünüyorum özeldekini iptal ettirip en kısa tarihte devletteki doktoruma gitsem ( ki tahlil sonuçlarım var alınacak gitmem gerekiyor ) ayrıntılı için ordanmı randevu alsam bilemedim
Farkı özelde daha uzun sürede bakıyorlarmış yani şöyle bebeği daha iyi inceliyorlar e devlette biraz daha kısa sürüyordur eminim ama bilemedim
Vala 12. Haftada erkek diyenlerin pipisi dustu:) haftaya cuma kontrolum var o zaman ne dicekler bakalim:) ayrintilida netlesir zaten:)Doktora giden yok mu yakında? Cinsiyet yazılmayan hanımlar belli olmadı mı henüz. Paylaşın da görelim kaç kızımız kaç oğlumuz var? Şu anda erkekler 1-0 önde.
Bana 12. Haftada kız demisti. En son yine kız dedi. Değişmesin dedim ben de :)Vala 12. Haftada erkek diyenlerin pipisi dustu:) haftaya cuma kontrolum var o zaman ne dicekler bakalim:) ayrintilida netlesir zaten:)
Burdayim kiz gozumu acamadim hastaliktan benimki yazik bekledi ama uyuyakalmisim
Beni tartmadi bile hiç :) sadece bebekle ilgileniyor bnm doktor :)Benim her gittiğimde rutin tansiyon ve kilo ölçümü yapıyor.
Geride kaldı . Cok sukur tekrar nasip olmuş br daha yasatmasn Rabbim.Görüntü guzel de iste kullanışlı mı onu bilemedim..
Benim iki bucuk aylıktı.. ama bebeğin gelişimi 1.5 aylıkken durmuş zaten.. 1 aya yakın o şekilde kalmışım meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?