- 31 Temmuz 2014
- 185
- 178
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #16.521
Geride kaldı . Cok sukur tekrar nasip olmuş br daha yasatmasn Rabbim.
alttan muayne oldumu sende onları dogumun ilerleyen zamanları yaparlar heraldeKizlar rahim agzi olcumu yapildi mi size? Doktorum yapti mi yapmadi mi bilmiyorum bana birsey soylemedi. İki gundur ikinma hissi veren hafif bir agri hissediyorum cidden kafama takildi olabilir mi alakasi diye.... olctu mu bilmedigim icin... bana bisey soylemedi hersey yolunda dedi sadece
Hayir olmadi ama bak konu actim benim 12. Haftada karindan olctu doktorum kisa gorundu felan dedi. Serklaji barmis hatta simdi yazmis biri. Baska biri de bana her kontrolde bakiyolar diyo. Kimi yerde alttan bakilmasi sart diyo kafam karistialttan muayne oldumu sende onları dogumun ilerleyen zamanları yaparlar heralde
valla hicbirsey demiyor doktor bilmem ki herkes birsey cıkarıyor yahuHayir olmadi ama bak konu actim benim 12. Haftada karindan olctu doktorum kisa gorundu felan dedi. Serklaji barmis hatta simdi yazmis biri. Baska biri de bana her kontrolde bakiyolar diyo. Kimi yerde alttan bakilmasi sart diyo kafam karisti
Benim alttan bakti ama 6. Haftada dusuk riskim vardi bebegi iyi gormek icin bakti sadece bebege bakti.valla hicbirsey demiyor doktor bilmem ki herkes birsey cıkarıyor yahualttan bakılması ancak son zamanları diyorlar ya ben gecen cok kustugum zaman gittigimde kadınların hepsini alttan muayne etti riskli gebelikti hepsi ben 4 aylıgım dedim ustten bakıcaz dedi bir sorun olmadıgı muddetce alttan pek bakmıyorlar sanırım
bir sor doktoruna ama ben cok farklı doktorlara gittim hicbiri demedi boyle birsey bana rahim agzı boyuna bakıldımı diye sormadı daBenim alttan bakti ama 6. Haftada dusuk riskim vardi bebegi iyi gormek icin bakti sadece bebege bakti.
Gebelikten once bakiliyomu bu rahim agzi boyuna bilmiyorum kurtajimi da syni doktor yapmisti
İste merak ettigim o bu rutin kontrolde bakiliyor mu acaba buna belki de bakti normal oldugu icin rahim agzi biyun iyi demedi gereksiz bilgi gibi gordu hersey yolunda bir problem yok demek belki de yeterlidir bilmiyorumbir sor doktoruna ama ben cok farklı doktorlara gittim hicbiri demedi boyle birsey bana rahim agzı boyuna bakıldımı diye sormadı da
Genelde kobtrollerde ultarosndan karndan bakılıp ölçüyo dr lar sorun oldugunda söylüyorlar zaten.erken dogum riski var diyorlar ve onlem alınıyoİste merak ettigim o bu rutin kontrolde bakiliyor mu acaba buna belki de bakti normal oldugu icin rahim agzi biyun iyi demedi gereksiz bilgi gibi gordu hersey yolunda bir problem yok demek belki de yeterlidir bilmiyorum
Genelde kobtrollerde ultarosndan karndan bakılıp ölçüyo dr lar sorun oldugunda söylüyorlar zaten.erken dogum riski var diyorlar ve onlem alınıyoİste merak ettigim o bu rutin kontrolde bakiliyor mu acaba buna belki de bakti normal oldugu icin rahim agzi biyun iyi demedi gereksiz bilgi gibi gordu hersey yolunda bir problem yok demek belki de yeterlidir bilmiyorum
Genelde kobtrollerde ultarosndan karndan bakılıp ölçüyo dr lar sorun oldugunda söylüyorlar zaten.erken dogum riski var diyorlar ve onlem alınıyo
Of kizlar 2 gundur aptal agrilar var ir de 3 gundur filan benim minnosun minicik bir hareketini hissetmiyorum. İyice meraklandim bugun uyandim kahvaltida sonra cikolata yedim su ictim soluma yattim bakalim duyacak miyim diye. 1 saatten fazla yattim en ufak bir hareket yok!
Esim dur su kalp cihaziyla dinleyelim dedi. Actik dandik cihazi oraya bak buraya bak yok anam yok. Sonra minicik minicik tekme hareketlerini duyduk. Derken kut kut kalp sesi duyuldu! İlk defa bu kadar net duyduk hemde! Ay nasil rahatladi icim anlatamam! Allahim cok zor ya birsey oldumu kaygisi....
Bu cihaz bi halta yaramiyo genelde bulamiyorum ama cok sukur bugun buldum bir mucize gibi:)
bebise birseyler alan varmı ay ben daha almadım ya cinsiytte belli degil diye ama sarı veya yesil zıbınlık pijama falan alıyım diyorumbide biberon emzik oyle seyleride alıyım koyıyım dursun
Merhaba kızlar gunde ne kadar su içiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?