2017 EKİM Anne adayları

Öyle mi? Bn sadece ilk zamn için lazm oluyor diye biliyordum süt gelmeyince o yüzden ödünç alayim diyordum. . Alalım o zamn. veya yinede ödünç alabilirm yabancımi sanki :) hem küçük bebeğide yok

Tatlim yabanci falan degil tabi ki de ama baska birinin pompasini kullanmak ne kadar saglikli olur bilemedim. Yani onun bebeginde bisey cikmaz da bi mikrop ürer ne biliiim bisey olur senin bebisinde cikar. Yani tabi ki senin kararin ama o kadar sakiniyoruz bebeklerimizi gelir bizi bulur. Kiyafetti oyuncakti bunlar baska ama bu tarz seyler kullanilmis olmasa daha iyi olur gibi geliyo bana. Yine de senin kararin tabi ki.

İlk 3 ay çok fazla sütü oluyormuş annenin. Boşaltmayınca mastit oldum diyen var. Çok olursa atarım buzluğa. Bende alıcam ama kararsızım manuel mi elektrikli mi diye.

Ben de ikisi arasinda kaldim ama elektrikli daha iyi diye bir cok yorum ve yazi okudum. Manuellerde kendin pompaladigin icin gogus ucuna zarar verme ihtimali olabiliyomus. Ayrica baya bi kas yaptiriyomus insana. Ayni zamanda calisan anneler icin elektrikli zamandan tasarruf diyorlar. Ben calisacagim icin de diger sebepler icin de elektrikli alcam canimcim.

Her eczanede bulabiliriz demi bu anne göğsü başlığını . Bnde dusunuyordm da ablam kafami karıştırdı bn verdikten sonra emmeyi azalttı dedi geneki 6aydan sonra verdim faln dedi sütü göğsünde kalmış öylece sütü bitmiş . Vermesemde alayim yinede :) emzik konusunda da vermem herlde ya bna çok sempatik gelmiyor emzikli çocuk

Öyle mi diyorsun . Haklisin valla bn çocuğu büyük onun 1bucuk yaşında ilk zamn kullanınca tertemiz duruyordur diye düşündüm ne bilim hiç bu açıdan bakmadm. Çok fazlada değil aslında fiyati bizde alalm elektrikli olanlardan

Bence ilk kendin kullan tatlim. Gercekten cok cok pahali bisey degil. Ne olur ne olmaz temkinli olmak gerek :)

Diyorum ya ondan mi oldu bilmiyorum normalde kanamam varken kendi dr.umda alttan bakti bazı yerde iyi değil yazıyor bazı yerlerde sakinca yok yazıyor insan emin olamiyor ondan yani canım.

senin hastanede ne kadar yapıyorlar ayrintiliyi canım

Ben emzik almayı düşünüyorum açıkçası hem bebek emme refleksi gelişsin diye hem de ağladığı zamanlarda durdurmak daha kolay olsun diye biberon konusunda da kararsızım bebek emerse gerek duymam ama emmezse vs almam gerekebilir öyle bir durumda sağma makinası da alırım yani biberon ve sağma makinasını sanırım doğumdan sonraya bırakmayı düşünüyorum..

Kızlar hayır olsun inşallah ama kendimi bi garip hissediyorum... dün gece çok boş hissettim kendimi aşırı rahattım sabah kalktığımda hala aynı his vardı bian önce kontrlume gitmk istiyorum bi yandan da ödüm kopuyor ekrana bakınca bebeğimi Allah korusun işte öle söyler diye dilim varmadı kirmizigitar canım o cihazı nasıl alabilirim ben gerçi kararsızm ama yinede sorayım dedim

Soyledigin beni de dusunduruyor ama su da var, hastaneler profesyonel sut sagma makinasi kiraliyor. Ayni sey onlar icin de gecerli. Saglik ve hijyen acisindan problem olsa bu tur kiralama hizmetleri de olmazdi sanirim...

Nihayetinde kullanilan tum parcalar dezenfekte ediliyor. Ben acikcasi alip almamak konusunda kararsizim... aslinda ihtiyacim olduguna eminim cunkucaisan anne olucam gun icinde isyerinde sagicam hic olmasa... ama kuzenden mi alirim yoksa sifir mi emin degilim...

Kuzu dusecegi varmis dusmus oyle dusun ne kendini ne doktorunu sorgula sucla allah tekrarindan korusun.

Benim hastanede 600 lira detayli ultrason. Ciddi para, ama kesinlikle memnun kalirsin. İkili testimi bile 40 dk yakin inceledi doktor. Parmak bogumlarini bile saydi. Detayli da eminim iyidir zaten cihaz uzay mekigi gibi:)
Hani kaziklaniyomuyum millet 150 ye yaptirirken hissini almiyorum ne yalan solim

Calisiyosan mutlaka kullanacaksin tatlim ama calismiyosan pek ihtiyacin olmaz. Ama bence kucuk bi biberon mutlaka alinacak bak 40 gunluk yegenim annesini emiyo ama Kiz iki emme araliginda bir posta da sutunu sagiyo gunde iki kere rezene iciriyolsr felan biberon kullaniyo hani mutlaka...

Bir de kızlar bşy sorucam size aranızda memede fibrokistleri olan var mı ? Benim gençkızşığımda solda oluştu bikaç sene sonra sağa bulaştı 6 ayda bir kontrollerim var gitmeye çalışıyoruö bazen unuttuğumda oluyor . Memeye bakan dr çok şükür zararsız ama tedavisi yok stress yapma dedi büyüyorlar sadwce özellikle adet zamanlarımda ama şuan dehşet kocamanlar gögüslerimde öyle bunu kadın doğum dr ma sormayı unuttum emzirmede zararı olur mu diye kimis emziremezsin diyor çoğalıyormuş kimisi doğum yapınca geçer diyor
Bir konu açıp mı sorsam var mı bunu yaşayan

Kuzu ayni hissiyat bende de vardi bi de benim karnim kuculdu felan iste gaz gidince. Epey gerilmistim cidden. Ama bugun nasil rahatldim anlatamam...

Zor buldum yarim saate yakin aradim ama yanlis yerde ariyormusum:) ama kalp sesini bulamadogimda bile tekmelerini duyuyorum cihazla, sipir sipir sesleri geliyor hep hissetmedigim halde...

Ben 80 liraya almistim cihazi. 90 lira kontrol ucretim. Eger cihazi almasaydim paniklryip fazladan kuayeneye giderdim bir muayene parasina evde rahatlik bana su an bu o yuzden mutluyum aldim iyi ki diyorum...

Bak cihaz olmasaydi yarin giderdim kesin doktora korku icinde. Su an cok ama cok rahatladim sarki felan soyluyorum.

Sen bilirsin ama 9 ay bu yolculuk, ben kendimi rahatlatmazsam cocugu stresse sokarim bildigim icin aldim iyi ki almisim...

Canım ben bile okurken yazını telaş yaptım ama sonlara doğru oh duymuş kalp atışlarını dedim vallahi ben telefona bi prgram indirmiştim 19.haftadn snra çalışıyormuş denicem merak ettim kendi kalp seslerimi duyabiliyorum onunla seninkini nereden alabilirl peki adı fln nedir?

Anladim kuzucumm benb bi degerlendireyim bakayim :)

Kizlar bi de ne duydum catlaklara denenmis onaylanmis bir bir sey duydum portakal yagi cok iyi geliyormus. Ben deniyecegim bakalim ne olacak.
Bi de bu siralar sizde de mesaneye baski var mi tuvalet yaparken sanki karnim duscek gibi hissediyorum sık sık tuvalete gitme igtiyaci duyuyorum cok sukur 1 haftadir kahverengi akintin gecmeli oldu cok ayakta kalirsam acik kahve gekiyor ama kremimsi bi akintim daima var gun icinde bebegimi ben de yavastan hissetmeye basladimm
Bi de bana her gun aksam ustu 6da bi agirlik cokuyo gozumu acamiyorum kafam bi hos oluyo yememi de ihmal etmiyorum 200 gr bebisim o saatte uyumak da insani mal yapuyor ya napcam bilmiyorum

Çalışmıyorum ben o yüzden size oranla bana daha az yarar sanırım.. ama dediğin gibi el altnda olması açısından bir tane alabilirim sanırım sonrası artık ihtiyaca göre..

Geçmiş olsun canım takıldım öle uyuyamadım dün gece doğru düzgün günaydın buarada
Sagol canim sabahtan beri yatiyorum cok fenayim.

O kalp dinleme cihazinin saglik ocagindaki olanindan aldim daha dogrusu ablam hediye aldi. 200 TL. Baska yerlerde 3 asagi 5 yukari oynar belki netten bak biz direk yerinden aldik.

Çok memnunum koyar koymaz duyuyorsun sesini ve sayisinida gösteriyor bak bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…