2017 EKİM Anne adayları

İhlamur içebiliyorsan gün içersinde iç canım bol su bir de benimde eşim çok hasta bana geçmez inşallah
Saol canım buna bakayım ben bi

İhlamur içebiliyorsan gün içersinde iç canım bol su bir de benimde eşim çok hasta bana geçmez inşallah
Saol canım buna bakayım ben bi

Korkuyorum ihlamur icmeye birsey olur diye. Bol portakal limon suyu iciyorum ama banamisin demedi. Burnum kaniyor artik silmekten.
Suyu neredeyse 4 litre iciyorum.

Endisem bebegim o iyi olsun yeter

Bu aletten firarperest te cok memnun oda ilk cocugunda kullanmis simdide kullaniyor.

Tabi sen bilirsin yinede canim.

Bende hamile kaldığımdan beri bitki çayını hiç içmedim ama ihlamurun zararsız oldugunu duymuşum yinede boşver dediğin gibi bol meyve geçicek merak etme bebişide Allah koruyor inşallah araştırıcam canım eşim karşı böle şeylere rahat olmamdan taraftar kadere kısmete çok inanır bakalım ya kimi zaman herşey yolunda olan süper bi hamileyim mutluyum huzurluyum ama bi gün bi an geliyor koltuğuma bakıp ağlayabiliyorum sonrada neden bu kadar rahat bi hamilelik acaba bşy mı olduda haberim yok kontoldemi öğrenicem kuruntuları aman ya

Dimi annesi insanin ici rahatliyor, çok guzel bir alet icat etmisler anneler icin :)

Bu topikteki tum anneler evhamliyiz bir turlu atlamadik birseyleri.

İste tamda bu yuzden aldim, kontrole gitmeden birgun onceden de dinliyorum bebegi :)

Tekmelerini cok hissetmedikce bu gitmeyecek. Simdide ayrintili ultrason evhami sardi. Bende anlamadim ne oluyor bana.

Canim telefona indirdigin program nasil bi program? Bebegin kalp atislari icin falan mi? Cok merak ettim simdi adi ne?

Allah hakkımızda bebeklerimiz hakkında hepimiz için hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah . Olumsuz konuşarakda birbirimizi etkiliyoruz bence bu zinciride kıralım güzel tatlı şeylerden konuşalım biz mutlu oldukça bebişler rahat edicek herşey yolunda hepimiz güzeller güzeli annişler olucaz inşallah sonra bebişleri konuşucaz havalar ısınıcak çıplak bacaklarından öpücez bol bol kimseye vermek istemicez evdeki en güzel koku onun olucak artık oohh misss huzuurr

Gecmis olsun canim yogurt meyve falan ye bol bol

Katılıyorum canim kesinlikle iyi dusunelim iyi olsun her stres bebege zarar bi elimizden geleni yapalim gerisi allah emanet

Cnm ıhlamur bende içtim ama 2 bardagi gecme ,bişi olmaz ben dr uma sordum ıhlamur icebilirmiyim diye tabiki icebilirsin dedi. Ihlamurun içine bide elma dogra ,güzel oluo ve içmeden önce bardağına limon sık ,birazda bal karistirabilirsin, hem güzel oluo hem iyi gelio gerçekten .

Tatlım tuvaletteki o sorun bende de var ve hep var. Fazla sıkışmasam bile degisik bi baski oluyo. Sanirim normaldir...

Canim nasil oldun? Kac gundur yazcam sana bi turlu firsat bulamadim. Bir an once atlatirsin şu gribi insallah.

Tatlım tuvaletteki o sorun bende de var ve hep var. Fazla sıkışmasam bile degisik bi baski oluyo. Sanirim normaldir...

Canim nasil oldun? Kac gundur yazcam sana bi turlu firsat bulamadim. Bir an once atlatirsin şu gribi insallah.
Illaki normaldir canim herkes nasil iste insan merak ediyor acaba sadece ben mi oyleyim diye :))

Hayir olmadi ama bak konu actim benim 12. Haftada karindan olctu doktorum kisa gorundu felan dedi. Serklaji barmis hatta simdi yazmis biri. Baska biri de bana her kontrolde bakiyolar diyo. Kimi yerde alttan bakilmasi sart diyo kafam karisti
Canım hamile kaldıktan sonra bana hiç alttan muayene yapılmadı.

Canim merhaba bende gribi iki uc gundur atlattim oncesinde bogaz iltihabi yasadim o bitti iki gun sonra grip oldum halini anliyorum ben hicbirsey kullanmadim bitki caylarida icmedim. Bol limon tukettim ictigim suya bile limon sıkıp icdim dayanip ilac kullanmadim insallah biran once iyilesirsin.

Selam kizlarrr su kalp atisi dinleme cihazi yani el doppleri nerde satiliyor internetten siparis disinda

Kuzum bende yok ama arkadasimda vardi o gayet emzirdi diye hatirliyorum hatta o ameliayt oldu iki defa ama yine tekrarlamisti.

Kiz kırmızı hamilelik deprasyonu diye bisiy varmış o olmaya
Vallah sizde öyle oluyonuz duyunca bi guc kazanıyorum:) ahhh hormonlar ahhh

Hehehhe olsun ayol depresyon iyidir:)

Canim ben 80 liraya almistim bu haftadan sonra sanirim rahat eahat duyarim ama bu hune kadar cidden sikintiliydi bi gun duyuyosam 10 gun duymuyodum felan. Eger cok para vermeden rahatlatmak istiyosan alabilirsin tavsiye ederim kalp atisini bulamazsan da tekmelerini duyar rahatlarsin da, parasi onemli degil dersen 200-250 civari profesyonel olanlar var onlardan alabilirsin 8. Haftadan itibaren duyuyormus onunla arkadaslar
Evet o kontrolde mi ogrenicem kuskusu mahvediyor hepimizi... allah korusun

Canim telefona indirdigin program nasil bi program? Bebegin kalp atislari icin falan mi? Cok merak ettim simdi adi ne?

Canım resim yükledim bak sol altta baby-rate yazıyor

Kizlar bu programlari cok arastirdim ben ama teknik olarak zaten mumkun degil ayrica onun da disinda duyulan kalp seslerinin bebege ait olmadigini programa yuklenmis kalp atislari oldugunu duymustum.

Bir cihaz var adini unuttum o cihazin programi vardi yani bu programlar beraberinde satilan cihazlari almadan bir ise yaramiyor...

Aminnn Aminnn :) hep bende onun hayalini kuruyorum bundan sonra guzel seylerden konusacagiz. Dualar edecegiz birbirimize ki hersey daha güzel olsun .

Gecmis olsun canim yogurt meyve falan ye bol bol
Sagol canim inan yiyorum, ama ilk kez bu kadar uzun sürdü

Aa sagol canim yarin alayim gecmezse hamile kalinca evdeki tum bitki caylarini Anneme verdim. Senin bogazin nasil oldu ilac alacaktin?

Sagol canim benim, İnşaAllah atlaririm çok zorlamaya basladi beni

Bende bol bol c vitamini aliyorum ama bagisikligimda sorun oldu galiba burnumdan kan geliyor resmen artik,limonlu suyu iciyorum simdi yine yaptim sagol tatlim :)

Selam kizlarrr su kalp atisi dinleme cihazi yani el doppleri nerde satiliyor internetten siparis disinda
Ben direk medikalciden aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…