- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #16.601
Evet canım alırdım eşime. Bitkisel ,zararsiz bi ilacmis çok rahatlattı çok daha iyiyimAminnn Aminnn :) hep bende onun hayalini kuruyorum bundan sonra guzel seylerden konusacagiz. Dualar edecegiz birbirimize ki hersey daha güzel olsun .
Sagol canim inan yiyorum, ama ilk kez bu kadar uzun sürdü
Aa sagol canim yarin alayim gecmezse hamile kalinca evdeki tum bitki caylarini Anneme verdim. Senin bogazin nasil oldu ilac alacaktin?
Sagol canim benim, İnşaAllah atlaririm çok zorlamaya basladi beni
Bende bol bol c vitamini aliyorum ama bagisikligimda sorun oldu galiba burnumdan kan geliyor resmen artik,limonlu suyu iciyorum simdi yine yaptim sagol tatlim :)
Ben direk medikalciden aldim.
Nasıl iciosun 4 litre kiii :)))Kizlar ben gunde 4 litre su iciyorum fazla mi ki?
Ne guzel bende agzimdan nefes ala ala bogazim tahris oldu. Gebelikte, normalden daha fazla ozenli besleniyorum ama bagisikligimiz çökmüs gibi: (Evet canım alırdım eşime. Bitkisel ,zararsiz bi ilacmis çok rahatlattı çok daha iyiyim
Yok canim zorla degil seve seve iciyorum canim istiyor, azaltayimmi?Nasıl iciosun 4 litre kiii :)))
Ben çok zorlarsam 2 litre fln iciorum anca. Herşeyin fazlası zarar ,suyunda öyle, zorla iciosan zorlama ama canin istioda iciyosan iç cmm
Evet ya ilk defa böyle kötü oldum ben de ,zaten geceleri cogunlukla tikaniyo burunum hamilelikten dolayi, bide nezle olunca hepten tikaniyo ya kötü oluo .Ne guzel bende agzimdan nefes ala ala bogazim tahris oldu. Gebelikte, normalden daha fazla ozenli besleniyorum ama bagisikligimiz çökmüs gibi: (
Yok canım canın istiyosa ic tabi, demekki vücudun ihtiyacı var, istiyo .Benimde ilk zamanlar öyleydi ,çok iciodum doymuodum suya şimdi az iciorum biraz .Yok canim zorla degil seve seve iciyorum canim istiyor, azaltayimmi?
Elimde cam sisem var bittikce dolduruyorum yemekte bile 2 büyük bardak su icerim ben :)
Senin olcum yaptimi doktorun biliyomusun?Canım hamile kaldıktan sonra bana hiç alttan muayene yapılmadı.
Uyanip duruyorum uykumdan yataga oturuyorum, kirmizi zeytinyagi damlat dedi burnumdaki kan dursun onuda yapacagim. Senin hala tikalimi burnun?Evet ya ilk defa böyle kötü oldum ben de ,zaten geceleri cogunlukla tikaniyo burunum hamilelikten dolayi, bide nezle olunca hepten tikaniyo ya kötü oluo .
Gecmis olsyn tatlim dikkat et kendine. Bende msjlar birbirine karisti alinti yaparak cevap veremiyorum.
Medikalciden alan arkadas zarari varmi bu dopplerin canim
Bu nezle yüzünden bi tikaniyo ,bi akio .Geceleri full tıkalı zaten. Allah'tan ikisi birden tikanmiyo ve bişey yerken boğulucam gibi oluo, nefessiz kalıyorum :))) iyileselim artık yaa insallahUyanip duruyorum uykumdan yataga oturuyorum, kirmizi zeytinyagi damlat dedi burnumdaki kan dursun onuda yapacagim. Senin hala tikalimi burnun?
İnşaAllah iyilesiriz hemen ya
Bakdim canim. arastirdim zararli falan diyenler olmusda ne sıklıkla kullaniyorsun senYok canim zarari dünya saglik örgütu de onayliyor. Çok şükür bir sıkıntı yasamadim.
Kk da da kullanan çok yurtdisinda kullaniyor hamileler ki biliyorsun yurtdisi daha hassas saglik konusunda.
Al bence icin rahat eder.
Fotosunu ekledim bir kac sayfa öncede var.
Yok canım canın istiyosa ic tabi, demekki vücudun ihtiyacı var, istiyo .Benimde ilk zamanlar öyleydi ,çok iciodum doymuodum suya şimdi az iciorum biraz .
Ne zarari olmus anlamadim?Bakdim canim. arastirdim zararli falan diyenler olmusda ne sıklıkla kullaniyorsun sen
Bende ilk gebeligim bebegimi hep dinlemek istiyorum bilmiyorum canim oyle yazmislar bakindim sadece sitelere isi yayiyormus bebegi rahatsiz ediyormus vs vs.Ne zarari olmus anlamadim?
2 gunde bir bazende hastaysam hergun dinleyip cekiyorum hemen.
Sen bilirsin tabi, zarari olsa bu kadar hassas konuya elbette müdahale edilirdi.
Zaten hareketlerini hissedince haftada 2_3 e düser dinlemem.
İyi fikir :)))4 saatte amniyon sivisi yenileniyor bence 2 litreyi gec biraz artik, yazda geliyor iyi olur.
İcine meyve dogra suyu sevimli hale getir :)
Bu nezle yüzünden bi tikaniyo ,bi akio .Geceleri full tıkalı zaten. Allah'tan ikisi birden tikanmiyo ve bişey yerken boğulucam gibi oluo, nefessiz kalıyorum :))) iyileselim artık yaa insallah
4 satte bir yazacaktim, hem bebegimize hem bize faydali anasi :)İyi fikir :)))
Benimde 1 litre kadar şişem var ,kendimi sartlandirayim 3 şişe bitirmek için bundan sonra sağol canım :)
Bende ilk gebeligim bebegimi hep dinlemek istiyorum bilmiyorum canim oyle yazmislar bakindim sadece sitelere isi yayiyormus bebegi rahatsiz ediyormus vs vs.
Eczanede satilirmi veya soylesem getirtirlermi eczacilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?