- 14 Şubat 2017
- 794
- 807
- 23
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #16.621
Nefessiz kalmissin sende demekki ruyana yansımış o anHele ben ruyamda biri boguyordu beni dün
Ay bu hamilelik neler yaptiracak bize daha :)
Nefes alamadikca sinirli oluyorum
Normalde meyveyi zorla yerim şimdi hergün marketlerde ,pazarlardayim meyve çok yıyorum ,canım istiyo :))suyumada atarım güzel aroma olur evet aklıma gelmemisti hiç Sağol :)) Benimde bazen canım istiyo yiyorum valla cips .Oglum yerken fln hele tutamıyorum kendimi .Bişey olmaz o kadarciktan herhalde ya hergün 1 _2 paket yesek neyse4 satte bir yazacaktim, hem bebegimize hem bize faydali anasi :)
Taze kayisi cikti, kiraz, cilek at icine birer tane :) hem bagirsakta calistirir suyunun 1 litresini böyle ic.
Kiz bende abur cubura düstum bu ara cips yiyorum birsey olurmu?
Saol tatlim cok tesekkur ederimYok canim normal ultrason degil ki bu. Ses dalgasi yolu ile duyuyorsun bu cihazdan öyle olsa makina isinir hem elimde baktim hic öyle birsey yok.
Birde ben en fazla 4-5 saniye dinliyorum cekiyorum hemen.
Hastanelerin önunde medikalciler varya oradan bulursun yada tanidik eczane varsa rica et. Garantisi de olsun.
Normalde meyveyi zorla yerim şimdi hergün marketlerde ,pazarlardayim meyve çok yıyorum ,canım istiyo :))suyumada atarım güzel aroma olur evet aklıma gelmemisti hiç Sağol :)) Benimde bazen canım istiyo yiyorum valla cips .Oglum yerken fln hele tutamıyorum kendimi .Bişey olmaz o kadarciktan herhalde ya hergün 1 _2 paket yesek neyse
Ne demek tatlim,aklina birsey takilirsa yazarsin bana :)Saol tatlim cok tesekkur ederim
Nefessiz kalmissin sende demekki ruyana yansımış o an
Daha neler gorcez ve yasicaz bakalım Velete doğana kadar :)) Dogsunlarda intikamimizi alırız popolarini ısırırız yaa yeriz onları
Aminn inşallah canım .Rica ederim canim benim, kendimizi kismak da iyi degil ki :)
Yiyelim gitsin
Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi hersey onlar icin
Amin...
Bak bak şimdiden kaynanalik yapmaya hazirlaniyoAyy yerim ben onun poposunu ya en cok elini ayagini öperim heralde :)
Erkek ya benim ki geline derim artik ' benim o neler yasadim dogurana kadar iyi bak' derim. Bana ne benim o
Ben de ikisi arasinda kaldim ama elektrikli daha iyi diye bir cok yorum ve yazi okudum. Manuellerde kendin pompaladigin icin gogus ucuna zarar verme ihtimali olabiliyomus. Ayrica baya bi kas yaptiriyomus insana. Ayni zamanda calisan anneler icin elektrikli zamandan tasarruf diyorlar. Ben calisacagim icin de diger sebepler icin de elektrikli alcam canimcim.
Her eczanede bulabiliriz demi bu anne göğsü başlığını . Bnde dusunuyordm da ablam kafami karıştırdı bn verdikten sonra emmeyi azalttı dedi geneki 6aydan sonra verdim faln dedi sütü göğsünde kalmış öylece sütü bitmiş . Vermesemde alayim yinede :) emzik konusunda da vermem herlde ya bna çok sempatik gelmiyor emzikli çocuk
Öyle mi diyorsun . Haklisin valla bn çocuğu büyük onun 1bucuk yaşında ilk zamn kullanınca tertemiz duruyordur diye düşündüm ne bilim hiç bu açıdan bakmadm. Çok fazlada değil aslında fiyati bizde alalm elektrikli olanlardan
Aminn inşallah canım .
zaten benim kayinvalidem hergordugunden ye diyoçocuğun canı çeker sen istemessen bile dio
tadını çıkaralım aynen yiyelim gitsin
Kizzzzz bebeklerin ayagi kokarmi kiBak bak şimdiden kaynanalik yapmaya hazirlaniyo
kız ben oğlumun bebekken heryeri ni opuodum ,sidik sidikli pipisini bile opuodum ,kokmus ayaklarını fln oyyyoyyy
:))4 saatte amniyon sivisi yenileniyor bence 2 litreyi gec biraz artik, yazda geliyor iyi olur.
İcine meyve dogra suyu sevimli hale getir :)
Yok öyle koku deil kızBenim de kaynanam telefonda diyet falan yapma ye bak bebegin boylu poslu güclu olsun diyor eski topraklarin hepsi boyle
İlk kez diyet miyet dusunmeden rahatca yemek yemenin tadina variyorum :)
Kizzzzz bebeklerin ayagi kokarmi ki
Kız ben 3lt içiyorum saat başı tuvaletteyim. Dışarı çıkamıyorum tuvalet derdinden. Böbreklerin yorulmaz mı. Ben daha da susuyorum ama bundan korkuyorumKizlar ben gunde 4 litre su iciyorum fazla mi ki?
Hadi yapinda icelim hepimiz gozumuze hitap ediyor en azindan
Çok güzel görünüyo da şimdi çok kötü ağırlık çöktü yemek yedim birazda yürüdüm bantta perte çıktım birazdan yapayım :))
Yok öyle koku deil kızterlio yaa öle minnos bi koku
Kız ben 3lt içiyorum saat başı tuvaletteyim. Dışarı çıkamıyorum tuvalet derdinden. Böbreklerin yorulmaz mı. Ben daha da susuyorum ama bundan korkuyorum
Dinlen şekerim dinlen bir yorulmayan cenemizÇok güzel görünüyo da şimdi çok kötü ağırlık çöktü yemek yedim birazda yürüdüm bantta perte çıktım birazdan yapayım :))
Ahahah arada salatalik limon dilimi de koy degisiklik olur :)Hadi yapinda icelim hepimiz gozumuze hitap ediyor en azindan
Koltukla bütünleştik valla ,öyle bi ağırlık ki suan yan komşunun nisani var ve kaval çalıo ama ben yatiyorum olucak is deil , düşün, ben yaa bennDinlen şekerim dinlen bir yorulmayan cenemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?