2017 EKİM Anne adayları

Aynen canim gencler daha duyarsiz ama rica edicem artik gene kalkmazlarsa sansima kusucem:)sen hangi doktora gidiyorsun canim dogumu nerde yapicaksin

canım kusura bakma öğlene kadar işteydim sonra giremedim hafta sonu şimdi yazabiliyorum sana

Ben ilk Osmangazi tıpa gittim doktorumu sevmedim bir ara zübeydede devam ettim 13. haftada Esentepeye başladım doktorumla şimdilik iyiyiz ama fiyatları o hastaneye göre uçuk geldi ve detaylı fiyat vermediler normal: 1750 TL sezeryan 2000 TL dedi o kadar...

sen hangi hastaneye gidiyorsun ?

Aynen canm . Doktorun kız dediğinde aklıma gelen tek şey buydu ama tmm demistm önceden itirazda edemiyorum. Koysun bakalm ikinci isim olarak bn nasıl olsa Eylül diyecem

bende kızım olsaydı kayınvalidenin adına nur ekleyip koyacağını öğrendim eşimin o yüzden ohh dedim iyiki de oğlum oldu gerçi oğlumada eşim koydu bana soran yok

Neyse yediginde yorgunluk geçer. Benim şimdilik iyi pztsi ayrintili ya gireceğim bakalım.

Günaydın kızlar sizdede mide yanmalari hazımsızlık basladimi garip garip sesler çıkarmaya başladım

Günaydın canım. Bende mide yanmaları ilk hamile kaldığım zamanlarda daha fazlaydı. Şimdi baya bi azaldı. Gaz da aynı şekilde. Doktor bana Gaviscon Advance vermişti o zaman. Hamilelik boyunca kullanabilirsin demişti. Sen de bi doktorunla görüş istersen.

Kesinlikle :) kendi kafanasin eşim ise başlatmam geri çocuğumuza bak diyor bnde öyle yapacm bebismle evde takilirz komşu komşu gezeriz faln

günaydın iyi haftalar dilerim herkese cumartesi günü 17. haftayı tamamlamıştık kontrole gittim ve kız olacak :) çok sevindik kızımda bende kız olmasını çok istiyorduk. 3 hafta sonra için detaylı ultrasona gün verdiler. bir de 3'lü tarama yapıldı oda haftaya çıkıcak ama yine verdiği kağıttaki ölçümlere bakmak aklıma gelmedi sevinçten :) bide demir hapı verdi ben onu hiç kullanamıyorum daha önce içmeye çalışıp hastanelik olmuştım kullanan var mı? ya da dokunmayan değişik marka bilen. bir de vitamin kullanıyormusunuz? ben onu da ihmal ediyorum çok önemsemiyorum. beslenme zaten yoğun çalıştığım için allahlık :/ kafam karışık kullansammı kullanmasammı bilmedim

Gunaydin kizlar, ben uc aylik anne yaninda hicbir sey yapmadan gecen bir donemden sonra, istanbulda ise basliyorum bugun... esimden ayri uc aylik yalniz basina bir surec basliyor... haftasonu gelirken 15 kiloluk valiz bile olsa indir kaldir derken baya karnim agridi, bebek cok sukur ses veriyor da, panik yapmami engelliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…