2017 EKİM Anne adayları

Hiç sormadim markasını. Bnde belki gerek kalmaz almaym lazm olunca ondan isterm diye düşündm ama hijyen açısından hiç bakmamistm . Kiralamalar yapıldığı için temizleniyordr diyordum o başlık kısmı değişiyorms demk ki ama boşver ya almak en iyisi sanırım. . Emziği ayına Gore almıştı ama marka ne bilmiyorum zaten o dönem dişleri sertlesmisti ayda br değiştiriyordu ama genede ucu genişliyordu artk nasıl emiyorsa bnm dedigm zamanlar 7.ayindaydi ondn önce vermedi hiç sütü yetiyordu :) belkide bebeklikten dediğin gbi o uçlardan alıp kullansak iyi olur. Ay senin bebek mağazasında çalışmış olman her marka ve konudan bilgin olması çok guzl bizede faydan oluyor. Çok sağol :)))

Aynen yeni akim baslatiyoruzz yakind her hamilenin yapmasi gereken kurallara gircek

Evet ya hem bize faydali hem bebise :)

Daha neler buluruz biz dur sen

Yok kiz ilkindede boyleydim hem o zaman arabam şahindi düşün egzoz ses sistemi anfi bass :))) ama oğlum o kadar sakin bi bebektiki zorla uyandiriodum yaa emzirmek için uyanmiodu

Sakin, süslü püslü, bakımlı ,kibar bi haniefendiyim ama icimdede bi kamyon şoförü var işte napimm Cardialgia
terazi burcu yum ama dengesizim :)))

Ahahaha deli cocugu nelere maruz birakmissin senin oglan uslu sana cekmemis ama kiz daha çılgın olabilir bak

Evet ya hem bize faydali hem bebise :)

Daha neler buluruz biz dur sen

Ahahaha deli cocugu nelere maruz birakmissin senin oglan uslu sana cekmemis ama kiz daha çılgın olabilir bak
Bebeklikte kaldi o usluluk ya ,son zamanlarda ergenliktenmi nedendir çok diklenio valla oğlum da ben gibi araba hastası ,suan tam şoför oldu yani ver arabayi heryere gidip gelir öğrettik kaç senedir hem babasinin, hem benim arabayi kullanio maşallah :))kızıma da öğretirimki cekirdekten yetismesi daha iyi :))

Canım ben bugün 10 parça hastane çıkışı aldım. Kapı süsü ve bebek şekerini kendim yapcam. Bugün birde yastık yapmak için kumaş aldım beyaz. İçini yün yada pamukla doldurcam. Birde pike dikcem takım olarak

Bende yaptırmadım

Ben genel anestezi altında oldum vakkumla

Solante pregna diye bir krem. Henüz almadım. Eczanede pahalıysa internet eczanesinden alacağım. Benim yüzüm leke olmaya ve güneş yanığına müsaitmiş. Öyle dedi.

Ben emziğe alıştırcam rahatlık bence
İyiyim canım antalyada annemdeyim fazla giremedin. Bugün biraz bebeğe alışveriş yaptık. Yarın yiğenim gelecek sen nasılsın

Rica ederim. Özlem gideriyorum böylece. Çok özledim işimiiii
.... diyorum ama sonra karnı burnunda ufak meseleden sorun çıkarıp sonrada müdürünü çağır diyen hamileler aklıma geliyor, vazgeçiyorum.
Bişey olursa sor kuzum yardımcı olurum seve seve.

Mavikelebek0134 bebisim hafiften bir liste yapcam ilerleyen gunlerde alinacaklarla ilgili. Hangi markalari önerdiğini yazarsin di mi bize :))) özelden yani tabi ki :)))
Tabi canım yardım ederim. Ben ufaktan bir listeye başladım. Ebebeklerde ihtiyaç listesi var hazır, ben ondan aldım. İnternetten araştırıp İşaretleme yapıp yanına alacağım marka modeli yazarak başladım. İlerde de paylaşırım. Mağazadan ücretsiz alabilirsiniz siz de

4 saatte amniyon sivisi yenileniyor bence 2 litreyi gec biraz artik, yazda geliyor iyi olur.
İcine meyve dogra suyu sevimli hale getir :)
Öyle miymiş gerçekten. Amniyon sıvısı azalır korkusu var bende hep, Allah korusun. Yenileniyorsa iyiymiş. Bende diyorum bu çocuk çişini yapıp yapıp içiyor e sonra ?? diye.

Bende bebe giyimde çalıştım ama çok önceydi :) markaları bile unuttm hangi hastane çıkışı iyi hangi havlu takımı iyi faln hepsini unuttm :) sna sorarz artk

Bayan giyimde çalışmakta daha zor bn ondada çalıştım, büyük br mağazanın .. kadınlar zor varlıklar, uğraşmak gerçekten çok zor. O mudurunu çağır olayı hele nefret ediyordum tahammül edemedim en son br sinirle çıktım işten.

Birini hiç unutmuyorum bn kimim sen biliyormusn diyor kadın.! Bilmiyorum benm için herhangi birisin dedm . Manyak kadın bağırmaya başladi buranın muduru nerde diye özür dile dediler dilemedm mudurle yardımcısı bin bir minnetle ozur dileyip yolladılar.

Şöfor Nebahat geliyor desene agzinda emzikle direksiyon basina gecer seninki

Saglikla kullansin bebisin, yiğende candir :)
Ben çok hastayim hala canim

Öyle miymiş gerçekten. Amniyon sıvısı azalır korkusu var bende hep, Allah korusun. Yenileniyorsa iyiymiş. Bende diyorum bu çocuk çişini yapıp yapıD içiyor e sonra ?? diye.

Evet o yüzden sivi alimi çok ama çok önemli ki yerine yenisi gelsin degil mi?

Suyunu bol ic sulu meyveler tüket yazda geliyor zor olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…