- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 63
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #16.721
Çok şükür doktorum herşey gayet yolunda endişelenecek bir şey yok dedi 4 lü test sonucu da h af taya çıkar ararsın dedi erkek bebeğin olcak sözünü pipisinin de resmini çekip garantiledi
Çok şükür doktorum herşey gayet yolunda endişelenecek bir şey yok dedi 4 lü test sonucu da h af taya çıkar ararsın dedi erkek bebeğin olcak sözünü pipisinin de resmini çekip garantiledi
Maalesef
Aynen normalmis demek ki artik buna alismamiz lazim desene:)
Kızlar bu arada daha önce söz vermiştim paylaşacağıma ne zamandır yazamadım detaylı ultrason hakkında. Ben Karabük'te oturuyorum bildiğiniz gibi ve Ankara buraya çok yakın 2,5 saat. Detaylı ultrason için doktorumdan Ankara'da bir perinatolog önermesini istedim o yüzden. Bana direk olarak Özgür Deren'i önerdi. Kendi açtığı bir klinikte çalışıyormuş. Yıllar önce görümcem de gitmiş ve çok memnun kalmış. İşini hiç şansa bırakmayan bir doktor olduğunu öğrendim. Aynı zamanda hem kk dan hem de farklı sitelerden okuduklarıma göre herkes baya memnun. Ben şimdilik ona gitmeyi planlıyorum ama yine de doktoruma İstanbul'da da doktor adı soracağım. Özgür Deren'de ayrıntılı ultrason fiyatı 650 TL bu arada. Şimdi, doktor hakkında bilgisi ya da duyumu olan var mı? Ya da bana İstanbu'da perinatolog önerebilecek olan var mı? Doktorun söyleyeceği İstanbuldaki doktor isimlerini de bilhare paylaşacağım sizinle :))))))
Aynen canim bende istanbul avrupa yakasında iyi bir perinatolog ariyorum kanuni hastanesinde varmis ama nasil bilmiyorum hic
Hic icemiyorum ama deneyecem artik :)C
Canım hergün bir tane sade soda içilmesi gerekiyor çok iyi geliyor kramplara
Yok illa devlet diye tutturmuyorum canim internetten bakarken gördümKuzum perinatologlarin fiyatlari asagi yukari bu ayarda zaten. Referans aldiysan iyidir merak etme.
Devlette mi bakiyorsun canim?
Yok illa devlet diye tutturmuyorum canim internetten bakarken gördüm
Ayrıntılı için çok erken değil mi? En ideali 20.haftadan sonra deniyor diye biliyorumNeyse yediginde yorgunluk geçer. Benim şimdilik iyi pztsi ayrintili ya gireceğim bakalım.
Gebeligin en rahat aylarndayz çünkü.4.5.6.cok rahat gecermis hamile olduğunu unutursun derlerKızlar hayır olsun inşallah ama kendimi bi garip hissediyorum... dün gece çok boş hissettim kendimi aşırı rahattım sabah kalktığımda hala aynı his vardı bian önce kontrlume gitmk istiyorum bi yandan da ödüm kopuyor ekrana bakınca bebeğimi Allah korusun işte öle söyler diye dilim varmadıkirmizigitar canım o cihazı nasıl alabilirim ben gerçi kararsızm ama yinede sorayım dedim
Canım merhaba :)Kızlar bu arada daha önce söz vermiştim paylaşacağıma ne zamandır yazamadım detaylı ultrason hakkında. Ben Karabük'te oturuyorum bildiğiniz gibi ve Ankara buraya çok yakın 2,5 saat. Detaylı ultrason için doktorumdan Ankara'da bir perinatolog önermesini istedim o yüzden. Bana direk olarak Özgür Deren'i önerdi. Kendi açtığı bir klinikte çalışıyormuş. Yıllar önce görümcem de gitmiş ve çok memnun kalmış. İşini hiç şansa bırakmayan bir doktor olduğunu öğrendim. Aynı zamanda hem kk dan hem de farklı sitelerden okuduklarıma göre herkes baya memnun. Ben şimdilik ona gitmeyi planlıyorum ama yine de doktoruma İstanbul'da da doktor adı soracağım. Özgür Deren'de ayrıntılı ultrason fiyatı 650 TL bu arada. Şimdi, doktor hakkında bilgisi ya da duyumu olan var mı? Ya da bana İstanbu'da perinatolog önerebilecek olan var mı? Doktorun söyleyeceği İstanbuldaki doktor isimlerini de bilhare paylaşacağım sizinle :))))))
Kızlar şunu bir izleyin yaa ne tatlı
Evet canım haklısın bende öyle biliyorum.Detaylı ultrason için en ideal haftalar 20-23 w arasında kalan tarilerdir..Farklı bir durum varmı onu bilemiyorum...Ayrıntılı için çok erken değil mi? En ideali 20.haftadan sonra deniyor diye biliyorum
Benim de yarın randevum var. Muhtemelen doktor bana da ayrıntılı ultrason için birini önerecek. Çok heyecanlıyım bakalım bizim pipili yoksa kukulu muymuş24 gün oldu bebeğimi görmeyeli.
Kuzu 18-22 arasiymis ayrintili ultrasonun zamani. Doktorlar genelde 20 yi tercih ediyorlarAyrıntılı için çok erken değil mi? En ideali 20.haftadan sonra deniyor diye biliyorum
Sen yarın kesin öğrenirsin bebeğin gösterirse :) Hadi bakalım ikimiz de hayırlı haberlerle döneriz inşallah :)Eğer kıza dönerse şaşırmaz kimse sanırım şaşırma kotamız dolduBenim de yarın randevum 20 gün falan olmak üzere çok heyecanlıyım bana daha önce hiç tahmin de bile bulunmadı lar Bakalım yarın ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?