2017 EKİM Anne adayları

Çok şükür doktorum herşey gayet yolunda endişelenecek bir şey yok dedi 4 lü test sonucu da h af taya çıkar ararsın dedi erkek bebeğin olcak sözünü pipisinin de resmini çekip garantiledi

hayırlı olsun tatlım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah

Aynen normalmis demek ki artik buna alismamiz lazim desene:)

Kuzum perinatologlarin fiyatlari asagi yukari bu ayarda zaten. Referans aldiysan iyidir merak etme.

Aynen canim bende istanbul avrupa yakasında iyi bir perinatolog ariyorum kanuni hastanesinde varmis ama nasil bilmiyorum hic

Devlette mi bakiyorsun canim?

Günaydın kızlar hatta tünaydın
Bebişlerimizim bol bol tekmeleyeceği bir hafta dileğiyle
Ben gece uyuyamayan gündüz uyuyan oldum bugun malesef dhaa yeni karnımı doyuruyorum hastanemide aradım ayrtıntışı fiyatı için 350 tl ikili testimide hastanem yapmıştı benimki perinatologa yönlendiriyo kendi içinde o yapıuor

O boşluk gibi his bende 15.haftadan beri vardı bu hafta daha br sert ve dolu hale geldi . Bu hafta daha br hamile olduğumve karnimda brsey taşıdığım hissi belirdi. Önceki haftalarda hava dolu balon koyulmuş gbi olan karnim artk daha farklı anlatamıyorum tam ama o histe geciyo

ben cok yemek yemeye basladim kendimi frenliyorum geceleri sun pizza cekti canim normalde iki dilim yiyen ben tum pizzayi bitirebilcek mideye sahiptim ama yemedim tuttum kendimi bebisin oyununa gelmedim

Bende korkuyordum bir şey olcak diye ilki düşük olunca hep korkuyorsun neyseki herkes de varmış aynı şeyler çok şükür normal demekki hepimizin bebisler büyüyor kendilerini belli ediyorlar artık

Gebeligin en rahat aylarndayz çünkü.4.5.6.cok rahat gecermis hamile olduğunu unutursun derler

Canım merhaba :)
Ankarada çok hemşire arkadaşım var Acıbadem ve Liv'de çalışıyorlar..Söylediğin doktoru onlardan duymuştum iyi bir perinatalogmus..Istanbul da iki tane perinatolog biliyorum işinin en iyileri..Birincisi Prof Dr Rıza Madazlı ilk oğlumun detaylisini yaptırmıştık..ikincisi ise şimdi randevu aldım Prof Dr.Recep Has alanında çok iyi olduğunu duydum bakalım göreceğiz detaylı ultrason ücreti 550 tl imiş..Bu konuda önemli olan Perinataloji konusunda uzmanlaşmış olması için rahat etsin bence seninkide öyle..Zaman azaldı güzel sonuçlar alalım inşallah :)

Ayrıntılı için çok erken değil mi? En ideali 20.haftadan sonra deniyor diye biliyorum
Evet canım haklısın bende öyle biliyorum.Detaylı ultrason için en ideal haftalar 20-23 w arasında kalan tarilerdir..Farklı bir durum varmı onu bilemiyorum...

Benim de yarın randevum var. Muhtemelen doktor bana da ayrıntılı ultrason için birini önerecek. Çok heyecanlıyım bakalım bizim pipili yoksa kukulu muymuş 24 gün oldu bebeğimi görmeyeli.

Eğer kıza dönerse şaşırmaz kimse sanırım şaşırma kotamız doldu Benim de yarın randevum 20 gün falan olmak üzere çok heyecanlıyım bana daha önce hiç tahmin de bile bulunmadı lar Bakalım yarın ne diyecek

Sen yarın kesin öğrenirsin bebeğin gösterirse :) Hadi bakalım ikimiz de hayırlı haberlerle döneriz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…