2017 EKİM Anne adayları

Serseri yaaaa :))) boyuna bakmadan oyun da oynarmis :))) masallah :))
Hiç sorma ya :) eşime diyorum acaba benm bebistemi yapıyor bunu sag kasigimi agritiyo bazen tekme atarken :)) belkide yapıyordu onceden ama suan büyüdü onu yapacak yeri bulamıyordur diyo ) ama ne tatlii

Slm güzel hamişler
Bende bebeğimi baya baya hissediyorum artık çünkü hep aynı yerde bi pıt pıt bi çekiştirme gibi oluyo bazen boş bulunup ayy diye bağırıyorum :) bi de bebeği hissettiğim yer biraz çökük duruyo anlamadım Herkes ayrıntılıdan bahsediyo ben küçük bi ilçede olduğum için hiç böyle dr yok kendi dr um yapıcak inşallah güzel sonuçlar alırız

Ben kahvaltı yapıyorum bal yiyorum .. sonra dr a giderken çikolata yiyorum baya hareketli oluyor ama meyve suyunu da düşünebilirim şekerli ya işe yarayabilir.. bu sefer bende yklencem snra gstermio demesin zor bekliorm zaten
cikolata yemistim faydası olmadı:) ama visne suyunu yazmıslar hep o daha etkiliymis heralde:))

Kendi doktorum beni 1_2 haziran gibi cagirdi. Ayrintili yi baska hastanede cekilecegim 9 unda . Ama ayrintili dan sonra kendi doktorumu görmek istiyorum acaba önce ayrintili yami girsem ki

Kafam karisti
ayrıntılıya git direkt arada zaten 10 gun fark olucak ozeldi senin dimi hani bosuna para verme iki defa

ayrıntılıya git direkt arada zaten 10 gun fark olucak ozeldi senin dimi hani bosuna para verme iki defa

Dimi ayrintili ya gideyim sonra doktoruma gideyim evet özelde doktorum birsey takilsa aklima yine para verip gitmem gerekecek. 1_2 haziran gibi ayrintilya gideyim araya hafta sonu giriyor o zamanda 4 haziranda kendi doktoruma giderim. 20 haftama girmis oluyorum.

yani boylesi daha iyi gerci ayrıntılı ultrason cekilen yerde muaynede dahildir fiyata

yani boylesi daha iyi gerci ayrıntılı ultrason cekilen yerde muaynede dahildir fiyata
Muayene yokmus 150 TL ayrintili dvd+foto falan.
Zaten kendi Doktorum dan baska yere muayene olmayi pek tercih etmem sanirim.

Seninde haftan geliyor. Şunuda bir atlatsak hayirla saglikla inşaAllah.

Muayene yokmus 150 TL ayrintili dvd+foto falan.
Zaten kendi Doktorum dan baska yere muayene olmayi pek tercih etmem sanirim.

Seninde haftan geliyor. Şunuda bir atlatsak hayirla saglikla inşaAllah.
evet ya bende mayısın sonu haziran bası gibi yaptırırım heralde doktora sorayımda o bana tam haftayı soyler uygun olan..ben ikili uclu testide atlattım:) bi bu kaldı gibi gorunuyor simdilik tabi ilerleyen zamanlarda yine cıkar birseyler:) kız sen gobisini paylasmıydın noldu cıktımı seninki

Cikti kuzu top gibi oldu. Yarin öbür gun atayim cekeyim de:)

Bir an önce gitmek istiyorum ayrintili ya onun stresi de kalksa üzerimden.

Seninde cinsiyeti belli olsada hepimiz rahatlasak

Cikti kuzu top gibi oldu. Yarin öbür gun atayim cekeyim de:)

Bir an önce gitmek istiyorum ayrintili ya onun stresi de kalksa üzerimden.

Seninde cinsiyeti belli olsada hepimiz rahatlasak
benimkinin son durumu bu
kiz benimki kesin nazli cikti

Eklentiler

• 20170508_145544.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 58
Canim 16 hafta oldu 17 ye girdim ama ultrasonda 1 hafta önde cikti çarsamba günü gittigimde.

Anladım canım ben 15+4 deyim. Haftaya pztwsi 16+4 de rutin kontrolum var. Doktorum bana hep 4 hafta sonrasına kendisi randevu veriyor . Ozamanda 20.haftaya girmiş oluyorum 2li testtede aynısı oldu. Yüksek ihmal bana bidakş sefer için ayrıntılıya için gün vericek 20+4 de girmiş olucam . Haziranın ortasına 16sı gibi denk geliyor. Senin aldığın tarih bana biraz erken geldio yüzden sordum. İdeal hafta 20. Haftaymış çünlü sende o şekilde ayarlayabilirsin istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…