- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #16.761
Hiç sorma ya :) eşime diyorum acaba benm bebistemi yapıyor bunu sag kasigimi agritiyo bazen tekme atarken :)) belkide yapıyordu onceden ama suan büyüdü onu yapacak yeri bulamıyordur diyoSerseri yaaaa :))) boyuna bakmadan oyun da oynarmis :))) masallah :))
bi yerle gorusmustum iste orası 280 dedi baska yeri daha arıycam carsamba doktora sorayım bi bakım ne zaman yaptırıyım diye zaten bir hafta once randevu alınıyormusİyi tamam
Ayrintili yi ne yaptin sen?
cikolata yemistim faydası olmadı:) ama visne suyunu yazmıslar hep o daha etkiliymis heralde:))Ben kahvaltı yapıyorum bal yiyorum .. sonra dr a giderken çikolata yiyorum baya hareketli oluyor ama meyve suyunu da düşünebilirim şekerli ya işe yarayabilir..bu sefer bende yklencem snra gstermio demesin zor bekliorm zaten
bi yerle gorusmustum iste orası 280 dedi baska yeri daha arıycam carsamba doktora sorayım bi bakım ne zaman yaptırıyım diye zaten bir hafta once randevu alınıyormus
Keske gelebilsem oralara nasip olr inslh :)İstanbul'a bana da beklerim gezmeye
20-22 hafta diyorlar genelde gec degil sanırımBende 9 hazirana aldim çokmu gec ki?
20-22 hafta diyorlar genelde gec degil sanırım
ayrıntılıya git direkt arada zaten 10 gun fark olucak ozeldi senin dimi hani bosuna para verme iki defaKendi doktorum beni 1_2 haziran gibi cagirdi. Ayrintili yi baska hastanede cekilecegim 9 unda . Ama ayrintili dan sonra kendi doktorumu görmek istiyorum acaba önce ayrintili yami girsem ki
Kafam karisti
ayrıntılıya git direkt arada zaten 10 gun fark olucak ozeldi senin dimi hani bosuna para verme iki defa
yani boylesi daha iyi gerci ayrıntılı ultrason cekilen yerde muaynede dahildir fiyataDimi ayrintili ya gideyim sonra doktoruma gideyim evet özelde doktorum birsey takilsa aklima yine para verip gitmem gerekecek. 1_2 haziran gibi ayrintilya gideyim araya hafta sonu giriyor o zamanda 4 haziranda kendi doktoruma giderim. 20 haftama girmis oluyorum.
Muayene yokmus 150 TL ayrintili dvd+foto falan.yani boylesi daha iyi gerci ayrıntılı ultrason cekilen yerde muaynede dahildir fiyata
evet ya bende mayısın sonu haziran bası gibi yaptırırım heralde doktora sorayımda o bana tam haftayı soyler uygun olan..ben ikili uclu testide atlattım:) bi bu kaldı gibi gorunuyor simdilik tabi ilerleyen zamanlarda yine cıkar birseyler:) kız sen gobisini paylasmıydın noldu cıktımı seninkiMuayene yokmus 150 TL ayrintili dvd+foto falan.
Zaten kendi Doktorum dan baska yere muayene olmayi pek tercih etmem sanirim.
Seninde haftan geliyor. Şunuda bir atlatsak hayirla saglikla inşaAllah.
Kendi doktorum beni 1_2 haziran gibi cagirdi. Ayrintili yi baska hastanede cekilecegim 9 unda . Ama ayrintili dan sonra kendi doktorumu görmek istiyorum acaba önce ayrintili yami girsem ki
Kafam karisti
Canim 16 hafta oldu 17 ye girdim ama ultrasonda 1 hafta önde cikti çarsamba günü gittigimde.Canım sen kaçınca haftadasın şuan tam olarak ?
Canim 16 hafta oldu 17 ye girdim ama ultrasonda 1 hafta önde cikti çarsamba günü gittigimde.Canım sen kaçınca haftadasın şuan tam olarak ?
Cikti kuzu top gibi oldu. Yarin öbür gun atayim cekeyim de:)evet ya bende mayısın sonu haziran bası gibi yaptırırım heralde doktora sorayımda o bana tam haftayı soyler uygun olan..ben ikili uclu testide atlattım:) bi bu kaldı gibi gorunuyor simdilik tabi ilerleyen zamanlarda yine cıkar birseyler:) kız sen gobisini paylasmıydın noldu cıktımı seninki
benimkinin son durumu buCikti kuzu top gibi oldu. Yarin öbür gun atayim cekeyim de:)
Bir an önce gitmek istiyorum ayrintili ya onun stresi de kalksa üzerimden.
Seninde cinsiyeti belli olsada hepimiz rahatlasak
Canim 16 hafta oldu 17 ye girdim ama ultrasonda 1 hafta önde cikti çarsamba günü gittigimde.
Çok güzel cikmis Masallah :)benimkinin son durumu bu
kiz benimki kesin nazli cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?