- 31 Temmuz 2014
- 185
- 178
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #16.741
Sen yarın kesin öğrenirsin bebeğin gösterirse :) Hadi bakalım ikimiz de hayırlı haberlerle döneriz inşallah :)
Bende atakent acbademe sordum 620 tl dedi vay anam vayyy :)) gerci bebisin sagligi her seyden onemli sonucta.Benim gittigim peritanolog canim gaziosmanpasa da 600"lira detayli fiyati
Bacak bacak üstüne atabiliyor musun. Ben dalıp attığımda sanki bebek rahatsız oluyor geri indiriyorum. Ağırlaşma bende de var. Yerinde duramayan zıpır biriydim. Yattığım yerden yandan bir şekilde kalkabiliyorum ama oturduğumda arkama yaslandıysam çok zor kalkıyorum. Şimdiden hüsmen ağaya bağladım. Bazen karın kısmındaki etlerim ezilmiş gibi ağrıyor.Aha simdi onu diyecektim sanki karnimda bir agirlik fena bir doluluk hissi var... bacak bacak udtune atarken filan aciyo gibi... ama aci da degil boyle bi degisik ama rahatsiz ediyor beni....
Bebisler buyuyo suyu felan derken boyle bisey mi acaba?
Canim bunyeden bunyeye degisiyordur tabi ama benim tansiyonun 7 ye dustugu oluyor.cok zor gercekten doktorunun onerilerini dinle dusmesin daha da
Canim hangi hastane bu ben de ayrintili icin arastirma yapiyorum kendi gittigim hastanede vardir mutlaka ama baska bi yerler de arastiriyorum bir de devlette de oluyormuymus universite de hic bir bilgim yok bilgi verirmisin:)
İstanbul'a bana da beklerim gezmeyeKesinlikle :) kendi kafanasin eşim ise başlatmam geri çocuğumuza bak diyor bnde öyle yapacm bebismle evde takilirz komşu komşu gezeriz faln
bende ogrenemedim dahaValla dayıcam tatlıyı öğreneyim artık ya çok merak ediyorum ki bi ben kaldım sanırım forumda öğrenmeyen :) amiin inşallah ikimizde hayırlı haberlerle döneriz inşallah..rabbim gonlumuze gore versin
Aynen canim bende istanbul avrupa yakasında iyi bir perinatolog ariyorum kanuni hastanesinde varmis ama nasil bilmiyorum hic
Kirmizi 18 haftada yapilinca 20 den sonra yine yapmak gerekiyormus, o yuzden en ideali 20 haftayi doldurup 23 e kadar olan zamanmis.ben nerdeyse 22 haftadan gün aldigim zaman girecegim.Kuzu 18-22 arasiymis ayrintili ultrasonun zamani. Doktorlar genelde 20 yi tercih ediyorlar
Seni etiketledim yazdim cevap yokbende ogrenemedim daha
Ben bu yüzden üni.ye gittim ama doktor şimdiden ara randevu al detaylı için dedi. Kendisi yönlendirmiyormuş ama muayene olmasan hiç randevu açılmıyormuş. Ama hep dolu. Daha önce muayene olmuş olmak da işe yaramıyor yanicanım üniversitreyi aradım geçen hafta cuma günü önce kadın doğumdan randevu alıyorsunuz o yönlendiriyor dedi ama ilk 7 haziran mıydı neydi gün veriyor e o zamanda detaylı ultrason günü geçiyor. şu işlerimi toparlasam Zübeydeye arayıp soracağım bakalım
nirde etiketledınSeni etiketledim yazdim cevap yok
Dün burada yoktun merak ettim seni nerdesin yazdimnirde etiketledıngormedim kız bildirimler cok geldiginde kacıyor arada
bende ogrenemedim daha
kız arada girdim yazamadım dısarı cıktık bi ara eve geldim halimde yoktu pekDün burada yoktun merak ettim seni nerdesin yazdim
ben carsamba gidicem gecen hafta gittim gostermedi bu sefer gostersin artık yetti:))2 olduk he :)) dım dım dım dımheyecan doruktaaaa valla yarn hemen yaaaaz merk ettm valla aynı cinsiyet olur belkideee ikimizin ki
ben carsamba gidicem gecen hafta gittim gostermedi bu sefer gostersin artık yetti:))
insallah gosterir senin bebis visne suyu icmek lazımmıs ben gitmeden once koca siseyi gomucemHmm yanlış anladm yarn gideceğini düşünmüştüm.. nyse crs hbr beklerz snden o zmn
Tmm canim aslina bakarsan ben de istanbula bu sene geldim ve yeni kesfediyorum bi cok yeri sen de bisey duyarsan bana haber et olur muCanim avrupa yakasinda doktorun kim ve perinatolog bulursan bana da yazar msn? Ben de yeni geldim istanbula doktor arayisi icindeyim
İyi tamamkız arada girdim yazamadım dısarı cıktık bi ara eve geldim halimde yoktu pek
insallah gosterir senin bebis visne suyu icmek lazımmıs ben gitmeden once koca siseyi gomucem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?