2017 EKİM Anne adayları

Sen yarın kesin öğrenirsin bebeğin gösterirse :) Hadi bakalım ikimiz de hayırlı haberlerle döneriz inşallah :)

Valla dayıcam tatlıyı öğreneyim artık ya çok merak ediyorum ki bi ben kaldım sanırım forumda öğrenmeyen :) amiin inşallah ikimizde hayırlı haberlerle döneriz inşallah..rabbim gonlumuze gore versin

Aha simdi onu diyecektim sanki karnimda bir agirlik fena bir doluluk hissi var... bacak bacak udtune atarken filan aciyo gibi... ama aci da degil boyle bi degisik ama rahatsiz ediyor beni....

Bebisler buyuyo suyu felan derken boyle bisey mi acaba?
Bacak bacak üstüne atabiliyor musun. Ben dalıp attığımda sanki bebek rahatsız oluyor geri indiriyorum. Ağırlaşma bende de var. Yerinde duramayan zıpır biriydim. Yattığım yerden yandan bir şekilde kalkabiliyorum ama oturduğumda arkama yaslandıysam çok zor kalkıyorum. Şimdiden hüsmen ağaya bağladım. Bazen karın kısmındaki etlerim ezilmiş gibi ağrıyor.

canım üniversitreyi aradım geçen hafta cuma günü önce kadın doğumdan randevu alıyorsunuz o yönlendiriyor dedi ama ilk 7 haziran mıydı neydi gün veriyor e o zamanda detaylı ultrason günü geçiyor. şu işlerimi toparlasam Zübeydeye arayıp soracağım bakalım

Ben bu yüzden üni.ye gittim ama doktor şimdiden ara randevu al detaylı için dedi. Kendisi yönlendirmiyormuş ama muayene olmasan hiç randevu açılmıyormuş. Ama hep dolu. Daha önce muayene olmuş olmak da işe yaramıyor yani bu gece son kez randevu için şansımı deneyip aricam inşaAllah alırım.

insallah gosterir senin bebis visne suyu icmek lazımmıs ben gitmeden once koca siseyi gomucem

Ben kahvaltı yapıyorum bal yiyorum .. sonra dr a giderken çikolata yiyorum baya hareketli oluyor ama meyve suyunu da düşünebilirim şekerli ya işe yarayabilir.. bu sefer bende yklencem snra gstermio demesin zor bekliorm zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…