- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #16.781
Benim de yarın randevum var. Muhtemelen doktor bana da ayrıntılı ultrason için birini önerecek. Çok heyecanlıyım bakalım bizim pipili yoksa kukulu muymuş24 gün oldu bebeğimi görmeyeli.
Bacak bacak üstüne atabiliyor musun. Ben dalıp attığımda sanki bebek rahatsız oluyor geri indiriyorum. Ağırlaşma bende de var. Yerinde duramayan zıpır biriydim. Yattığım yerden yandan bir şekilde kalkabiliyorum ama oturduğumda arkama yaslandıysam çok zor kalkıyorum. Şimdiden hüsmen ağaya bağladım. Bazen karın kısmındaki etlerim ezilmiş gibi ağrıyor.
ya bunca zamandır gostermediyse kızdır diyoruma artıkÇok güzel cikmis Masallah :)
Bizim ki 6 aylik göbek gibi
Sen yine basladin kiz diye
Anladım canım ben 15+4 deyim. Haftaya pztwsi 16+4 de rutin kontrolum var. Doktorum bana hep 4 hafta sonrasına kendisi randevu veriyor . Ozamanda 20.haftaya girmiş oluyorum 2li testtede aynısı oldu. Yüksek ihmal bana bidakş sefer için ayrıntılıya için gün vericek 20+4 de girmiş olucam . Haziranın ortasına 16sı gibi denk geliyor. Senin aldığın tarih bana biraz erken geldio yüzden sordum. İdeal hafta 20. Haftaymış çünlü sende o şekilde ayarlayabilirsin istersen
Hayde bakalim hayirli ugurlu olsun:)
Ben de cuma gidiyorum tam bir ay olmus olacak:)
Doktoruna sorsaydın ya hangi tarihler arasında alayım diye?Haziran basi erkenmi?
4 hafta gecmis olacak bu tarihten
ya bunca zamandır gostermediyse kızdır diyoruma artık
herkesin bebisinin pipisi ortada
Doktorum 11 haziran gibi dedi ama ben önce ayrintili ya girsem daha iyi olurmu diye düşündum. Ultrasonda 1 hafta öndeymis, sonrada sonuclarla kendi Doktoruma giderim dedim.Doktoruna sorsaydın ya hangi tarihler arasında alayım diye?
Haziran basi erkenmi?
4 hafta gecmis olacak bu tarihten
Doktorum 11 haziran gibi dedi ama ben önce ayrintili ya girsem daha iyi olurmu diye düşündum. Ultrasonda 1 hafta öndeymis, sonrada sonuclarla kendi Doktoruma giderim dedim.
Ayrıntılı için sordum canım. Ben yarın soracağım hangi tarihler arasında ayrıntılı ultrason için randevu alayım diye.Doktorum 11 haziran gibi dedi ama ben önce ayrintili ya girsem daha iyi olurmu diye düşündum. Ultrasonda 1 hafta öndeymis, sonrada sonuclarla kendi Doktoruma giderim dedim.
Kiz gobek nerde senin :)) benim de cok buyuk degil ama bu kadar minnak degil ne guzel hala kiyafetlerin oluyordurbenimkinin son durumu bu
kiz benimki kesin nazli cikti
Ee benimde sivri goren erke diyo ama dr buyuk ihtimal kiz.dedi esim diyor yanlarin hic almadi one gidiyor diyo bakalim ayrintili da anlicaz artik :)Yaw kızlar karnı sivri olanın erkek derler . Benm karnim çok sivri bununda mi aslı yokmuş yani
belim kalınlasmıs ama bacaklardan giriyo gobekden de kapanıyor ama sıkıyor rahat etmek istiyorum:))Kiz gobek nerde senin :)) benim de cok buyuk degil ama bu kadar minnak degil ne guzel hala kiyafetlerin oluyordur
Hatta 20 2320-22 hafta diyorlar genelde gec degil sanırım
Ne alakasi var be tabi bakardoktor bana gecen hafta gittim diye bakmamazlık yapmaz heralde dimi yagerci gecen hafta baska doktora gittim
Evet Canim haziran basi 19 bitmis 20 den gün almis oluyorum. O zaman oluyor degilmi?Bak 19bitmiş 20 ye girmiş olmalısın öyle ayarla. Kontrol için erken değil ayrıntılı için dedim bizim aramızda kaç gün var seninle kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?