2017 EKİM Anne adayları

Kizlar 2 sorum olacak size bir cevap verin hele :)

1. Ben haftada bazen 2 kez turk kahvesi iciyorum ama az atiyorum kahveyi sizce bir zarari varmi?

2. Oje suruyormusunuz? Yaz geldi tutamiyorum kendimi
Bn nerdeyse hergun iciyorum kahve doktor br sorun olmaz abartmadikca dedi sabah çay öğlen Türk kahvesi veya nescafe çünkü basım çok ağrıyor içince geçiyor iciyorum bnde :). Oje hakkında br fikrim yok zaten hiç surmem :)

bende hareket ettigimde yuruyuslere cıktıgımda cok dinc oluyorum hamilelikte oturmaya gelmiyor ya daha agırlık cokuyor insanın ustune kanama sıkıntısı yoksa bence yorulmadan yapılır ev isleri ben spora gidemedigim zaman evde egzersiz yapıyorum iyi geliyor valla hem de gereksiz yagları yakarız boyle metabolizma yavaslamaz diger turlu 30 kilo alırız hamilelikte

Ya iste benim kanama riskim var indan cok hareket edemiyorum iyice tutuldu her yerim halbuki ben gunde 2.5 km yuruyordum simdi disari cikarsam 1.5 km anca evde malum normal ev ici ordan oraya yurume iyice bacaklarim tutuldu naocam biliyorum ben 1 aydir evdeyim ama kilo almadim pek nedense olsun olsun 1.5 kilo zaten hamilelik basindan bari toplasan 3 kilo anca almisimdir. Bakalim 2 hafts sonra raporum bitiyor ins artik riskim gecer de bemde biraz biraz yururum

Sagol canim asetonsuz olandan alirim. Son bir soru herzaman suruyormusun ojeyi yazda geldi renk renk surmek istiyor insan ama hastanede ojeli cok hamile kadin gordum. Aradami suruyorsun devamlimi?
ojeni 2-3 gunde bir cıkar bir gun tırnakların havalansın sonra yine sur asetonla cıkardıktan sonra ellerini yıka sonra hindistan cevizi falan sur hem bakımda olur ben surerim devamlı oje surmesemde kırılmayı onlesin diye guclendirici suruyorum golden rose oda zararlı kimyasal icermiyor diye ama isin esası oj v makyajın tespit edilen bir zararı da yokmus

Ne cekmissin be nergisssss :) şaka maka iyi atlatmissin bu sureci israrin ise yarams sabırlı insanmissin. Şeyi anlamadm o dili niye şişmiş ki mama dan mi? Allah korumuş valla çok şükür büyütmüssn

Oh be Maziş bugun sureyim soyle kirmizi kirmizi sagol kuzum.

Bugun makyaj malzemesi ve tonik, makyaj temizleme sütude aldim.

Kendimi iyi hissettim bak simdi, boyamida alirsam saclarimin az diplerini boyarim tamam.

Sen nörüyon ?

B Biravucmutluluk canim simdi soyle ben cok ayet vs detayini bilmem ama peygamberimiz adetliyken iliskiye girmek gunah demis demi simdi insanlara sunu dese kanaman varken iliskiye girmen sagligin acisindan tehlikeli cogu insan sallamaz anladin mi dini yonden ama isin icine gunah kelime girdigi zaman insanalr daha bi cekiniyor saglik acisindan ziyade sirf gunahmis diye yapmıyor baktiginda Peygamberimizin soylefigi gunah olarak bi cok sey gunahtan ziyade saglik acisindan riskli ben o sebepten oyle dedigini dusunuyorum. Bu benim fikrim tabi

Oh be Maziş bugun sureyim soyle kirmizi kirmizi sagol kuzum.

Bugun makyaj malzemesi ve tonik, makyaj temizleme sütude aldim.

Kendimi iyi hissettim bak simdi, boyamida alirsam saclarimin az diplerini boyarim tamam.

Sen nörüyon ?
makyaj da yapıyorum valla hem soyle dusun makyajlı ojeli goruyor doktorlar kadınları zararlı olsa yapmayın diye uyarırdı normal boyanın bile aslında kanıtlanmıs zararı yok ama iste bir kere adı cıkmıs
benim karnımın sisi indi onu dusunuyom neden acaba diye

Wynonna canm gezin diyorsun da bn güneşte yürümeye başladığım anda carpintm basliyo tansiyon da dusuyor valla çok istiyorum gezmek egzersiz yapmak böyle oluyor . Su belim varya yatıp kalktikca çatır çutur ediyor artk hareketsizlikten.

ozaman kendini cok yorma normal islerini yap cok ayakta kalma 2 hafta kalmıssa dayan biraz duzelir risk gecer sonra yuruyuslere baslarsın:)

kız gunesde yurumeyin sabah erken saatlerde veya aksama dogru cıkın ve bize gozluk sapka sart:))

Bnada öyle geliyor annem eskiden doğumdan sonra kadınların 1 ay 40gun kanaması olurdu adetli ilişki zaten günah derdi . O yüzden 40 beklenirmis ama şuanda 1 hafta anca oluyor o yüzden milletin kafa karışık . Sormak gerek. Peygamber Hz. Günah dediği veya sünnet olan herşey sağlık açısından gerçekten :)) ayy ne guzl br dinimiz varr

kız gunesde yurumeyin sabah erken saatlerde veya aksama dogru cıkın ve bize gozluk sapka sart:))
Sabh yataktan dayak yemiş gbi uyaniyorum imkanı yok gezemem :) akşam üstü olabilir :) bn evde bile dusuyor tansiyonum da dışarı çıkınca çarpıntıda ekleniyor

Sagol canim asetonsuz olandan alirim. Son bir soru herzaman suruyormusun ojeyi yazda geldi renk renk surmek istiyor insan ama hastanede ojeli cok hamile kadin gordum. Aradami suruyorsun devamlimi?

Valla devamlı sürüyorum ben. Hatta şimdi yaz da geldi. Açık ayakkabı giycem sürekli. Ayaklarımda her zaman oje olur benim. Doktora da hep ojeli gittim hiç bişey demedi. Zararlı olsa söylerdi herhalde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…