2017 EKİM Anne adayları

Borumu bu kuzum bebek bebek goren hamile olduğumu anlıyor artk şaka maka 15 haftadan sonra durum böyle oldu hrr gün dahada büyüyor. . Sanırım 9.ayda kocaman bir karınla yürüyemez olurum. :)
yok senin normalden daha ufaktı ya tahmin etmedim bu kdr buyuyecegini ben ne hissedebiliyorum ne karnım var size gore yerlesimi dahamı derinde kalıyor valla cozemedim en azından hissetsem ya

selam kızlar. bi süredir yokum kimse beni merakta etmemiş biraz ruh halim yalnızlığa ve depresyona meyilliyim. herkes iyi sanırım genel olarak biriken sayfaları yavaş yavaş okudum sabahtan beri anca bitti
lovedido geçmiş olsun canım. bencede günde 4 çokmuş bende hiç istek yok yahu resmen zoraki oluyo bende mi gariplik var
bimden temizleme sütü alanlar 2 çeşit varmış hangisi daha iyi sizce benim cildim karma hangisi olur ? son dönemlerde bi sivilcelendim sivilce izlerim geçmiyo 2 haftadır sanki çirkinledim yaw napıcamı şaşırdım maske falan yaptım banamısın demiyo. cilt bakımından anlayan varsa yardımmmmm

Hoşgeldin tatlım. Çık depresyonlardan yalnızlıklardan falan boşver. Sen gel bize takıl vakit geçiyor ne güzel. Arada azıyoruz sonra coşuyoruz falan iyi oluyo valla burda

Ben her seferinde makyajli gidiyorum doktoruma oraya gelen hamilelerde öyle. Makyaja takilamadim pek oje aklima takilmisti. Ama ruju yalayip duruyoruz o ayri inşaAllah birsey olmaz.

Kiz karin inermi artik sanami öyle geliyor?

yarın doktor gunumm bugun doktora gidenler vardır noldu ses yook
aynen bende yarın 1den sonra gideceğim belki cinsiyet değişir. ayrıntılı içinde randevu alacağım kendi drum değil. üniv hasthanesine gitcem dr arayışlarındayım hala iyi olur inşallah. seninde cinsiyet belli değildi dimi . benim kız gibi dedi 2 dr ama hala netleşmedi belki belli olur. bu dr aynı zamanda perinatalog. daha çok inceler belki diyerek umut ediyorum

Ben her seferinde makyajli gidiyorum doktoruma oraya gelen hamilelerde öyle. Makyaja takilamadim pek oje aklima takilmisti. Ama ruju yalayip duruyoruz o ayri inşaAllah birsey olmaz.

Kiz karin inermi artik sanami öyle geliyor?
sislik oluyor aksamları bu sabah inmis o sislik bazen artıyor

Canim turuncuyu aldim ben, demin de gidip tonik aldim. Harika ürünler zaten lorealin. Karma ve normal ciltler ikiside.

Yikama jelleride vardi. Ama az getirmisler gidip bak hemen.

yok ya benim hala belli degil bir ihtimal bile yok yani artık yarına belli olurmu bilmem

Bunu sormak gerek bizim buralarda 40 çıkana kadr girmek yok diyorlar gunahmis .
Canım aynı adet gibi düşünebilirsin. Adetin süresi max 10, loğusalığın süresi max 40 gün. Bu süreden sonra kanama devam bile etse namaz üzerine farz oluyor, cima (ilişki) da günah olmuyor. Loğusalığında örneğin 10gün sonra kanaman kesilir sanıp ilişki yaşarsan 13.gün tekrar kanaman olursa bunun bedelini (5gr. altın) sadaka vermek zorunda her iki taraf da.
Hocalar ikinci gebelikse ilk gebelik süresini baz al diyorlar. İlk gebelik için 40gün beklemekte fayda var. Adet de öyle: mesela benim adetim 6gün sürüyor, ameliyat geçirdiğim zaman 14gün sürdü. 14-6=8 günün namazını kıldım.
Hayız (adet) ve nifaz (loğusalık) durumunda hanımınıza yaklaşmanız haram diye geçer.

Bir de şöyle bir durum var: erkeğin harama gözü kayması endişesi mevcut ise, kadın adetken veya loğusayken göbekten diz kapağının altına kadar kapalı bişey giyip o şekilde eşinin tatmin olması sağlanırmış. Kitaplarda böyle geçiyor. Böylesi günah sayılmazmış. Mesela göbeği de kapatan kapri bir tayt giyilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…