2017 EKİM Anne adayları

Benm suanlik normalki gbi ama ilerde nasıl olur bilmiyorum. Bn kuaföre hiç yaptiramam ya başkası yapınca daha çok acıyor sanki :)
ben sehir degistirdim 1.5 senedir kendim yapmaya alıstım hemde onlardan daha iyi yapıyorum guzellik merkezimi acsam napsam

eline diline yüreğine sağlık tam açıklamalı oldu ve anladm çok sagoll bekleyelm bizde .
Rica ederim canım. Bende hiç bilmezdim eskiden Allah affetsin hatalarımızı.
2yıldır fıkıh dersi alıyorum, hocalarım var çok şükür çok şey öğreniyorum. Hocalarım bilginizin zekatını verin der, yani bildiklerinizi paylaşın der, böylece verdim sayende :)

Dogumdan sonra yapilacaklar listesine yazalim

B Biravucmutluluk lovedido ayyy kızlar nasıl güldürdünüz beni Allah size ne etmesin ben hayatta günde 4 defa deneyemem herifin elinde kalırım anam sakatım belden 2 defa ameliyat oldum düzeltemezde bir daha o yüzden 1 defaya şükretsin bizde haftada bir anca benim mide bulantıları yüzünden garibim dokunamıyorki bizde ölümüne kankayız şuan

Cardialgia Ojede makyajda zararlı deilmis dr.uma sordum ben makyajsiz ve oje siz duramayan biri olarak :))
Hamileligim boyunca hiç kahve icmedim daha çay icmeseydim icerdim de veya canım istese içerim :)))
dr .um kahve, çay ,kola, paket meyve suları vs. yasak demişti ...

kisisel temizliginizi nasıl yapıyonuzzz agdaylamı jiletlemi karın buyudukce agda yapmak zor olur gibi geliyor ya

ağdayla yapıyorum ben canım yaklaşık 10 senedir önceden kendim yapıyordum ama bel ameliyatından sonar kuaföre gitmeye başladım bacak ve koltuk altını kendim genital kaş bıyık için kuaföre gidiyorum

Hayirli olsun canim, oglanlar da nazli olabiliyormus... ben de 5 gun oldu erkek oldugunu ogreneli ama pipi resmimizi goremedik
Gostermedi bizimki de canim. Tam 3 kez ultrasona girdim bugun. Bacak bacak ustinr atmisti. Bir bucuktaydi randevu. 4 te ciktik. Yürüyüp bir seyler yiip geldim 3.de gosterdi. O inat ben ondan inat :))

yok senin normalden daha ufaktı ya tahmin etmedim bu kdr buyuyecegini ben ne hissedebiliyorum ne karnım var size gore yerlesimi dahamı derinde kalıyor valla cozemedim en azından hissetsem ya

Benim de canim karnim hic belli degil, hareketler de oyle 1 gun hissediyorsam 2 gun hissetmiyorum... ama gecen hafta randevum vardi, 25 cm diyince baya sasirdim, sirtima degecek biraz daha karnim cikmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…