- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #17.141
Benm suanlik normalki gbi ama ilerde nasıl olur bilmiyorum. Bn kuaföre hiç yaptiramam ya başkası yapınca daha çok acıyor sanki :)agdayı kendim yapıyorum da ilerde yapamazsam kuaforede gidesim yok ya:) jilette sert cıkarır diye korkuyorum
Ben jiletle hallediyorum canim ama masallah hormonlardan 3 gunde cikiyor yinekisisel temizliginizi nasıl yapıyonuzzz agdaylamı jiletlemikarın buyudukce agda yapmak zor olur gibi geliyor ya
ben venus jilet kullanıyorum o gec cıkartıyor yuzeyden almıyorBen jiletle hallediyorum canim ama masallah hormonlardan 3 gunde cikiyor yineagdayla ugrasamiyorum ben hic kendim yapamiyorum denedim olmadi elimde kaldi :))
ben sehir degistirdim 1.5 senedir kendim yapmaya alıstım hemde onlardan daha iyi yapıyorum guzellik merkezimi acsam napsamBenm suanlik normalki gbi ama ilerde nasıl olur bilmiyorum. Bn kuaföre hiç yaptiramam ya başkası yapınca daha çok acıyor sanki :)
Rica ederim canım. Bende hiç bilmezdim eskiden Allah affetsin hatalarımızı.eline diline yüreğine sağlık tam açıklamalı oldu ve anladm çok sagoll bekleyelm bizde .
Dogumdan sonra yapilacaklar listesine yazalim
Sizinkiler nasıl ? Merk ediyorum hepinizinkini @kirmizigitar in ki küçülüyormus :))
Bende onu kullaniyorum ama benim hormonlar costu :)ben venus jilet kullanıyorum o gec cıkartıyor yuzeyden almıyor
kisisel temizliginizi nasıl yapıyonuzzz agdaylamı jiletlemikarın buyudukce agda yapmak zor olur gibi geliyor ya
Teşekkür ederim cevap için :)Evet canım mümkün ,onlar çoktan hickirmaya başladılar ama biz yeni yeni hissediyoruz :))
Sizinkiler nasıl ? Merk ediyorum hepinizinkini @kirmizigitar in ki küçülüyormus :))
Hayırlı olsun canım :)Beni kimse merak etmemisOglum geliyomus sanirim kizlar. Pipi resmimizde var :)
Eki Görüntüle 1993276
Beni kimse merak etmemisOglum geliyomus sanirim kizlar. Pipi resmimizde var :)
Eki Görüntüle 1993276
Evet canm orda olduğu belli gbi sanki br ağırlık karnının içinde yatinca beline kalkınca aşağı doğru baskiliyor gbi . Maşallah bebislerimize suan bbenm sipacik 15.cm i geçmiş olmalı tekmeleri hissettigim Gore :)
Gostermedi bizimki de canim. Tam 3 kez ultrasona girdim bugun. Bacak bacak ustinr atmisti. Bir bucuktaydi randevu. 4 te ciktik. Yürüyüp bir seyler yiip geldim 3.de gosterdi. O inat ben ondan inat :))Hayirli olsun canim, oglanlar da nazli olabiliyormus... ben de 5 gun oldu erkek oldugunu ogreneli ama pipi resmimizi goremedik
Sagol canim :)Hayırlı olsun canım :)
Bana da 15 cm 153 gram dedi. 17. Haftadan itibaren hissedersin dedi.25cm dedi bana doktor, hemen hemen ayni gunlerimiz...
yok senin normalden daha ufaktı ya tahmin etmedim bu kdr buyuyeceginiben ne hissedebiliyorum ne karnım var size gore yerlesimi dahamı derinde kalıyor valla cozemedim en azından hissetsem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?