2017 EKİM Anne adayları

Canm yarn muhakkak yaz ne olduğunu :) çok sağol bn seni bulamıyorum hiç sen nerelere takiliyorsun bakalm ?

:)) Hergun daha guzl şeyler öğrenmen dileğiyle :)))

Valla benimki aynı canım. Yalnız top gibi yukarı doğru gitmeye başladı. Çocuk mideme mi yerleşti nedir
Hahahah benmki de sol kasigimdan yumruk yemisimde sağ kasigim la göbeğinin sol tarafina doğru yayılmış bütün etler gbi duruyo arada açıp bakıp gülüyorm geri kapatıyorum soldan sağa dogru çapraz yatıyor yavriii

Doktor haftaya bir daha bakalim o zaman kesin deriz dedi. Ama alttaki testisler ustteki pipi diye de gosterdi. Hala tam erkek diyemiyorum oyle dedigi icin. Erkek di mi ya :))
Bana da aynı böyle göstermişti. İki ayrı hastanede iki farklı doktor erkek dedi. 13. ve 15.haftadaydım. Değişse benimki değişir canım. İyice alıştım erkek olduğuna bir daha da hiç sormadım cinsiyeti

onlem acısındandır ozaman her doktorun calısma yontemi farklı sonucta

Doktorlar rahat gecirtmeye calisiyor bu donemi, cok az kabizlik var dedim hemen ilac yazdi... bosuna agri cekme diye vermistir... Hem dusuk riski olsa dikkatli olman gerekirdi, dinlen falan derdi...
Doktora telefon actim demin agrin oldugu icin verdim haftaya kadar kullan dedi. Dusuk tehdidim yokmus canlarim sagolun.
Sagol canim :) Sana da tahminde bulunur doktorun. Benimki pipi surasi testisler surasi dedigi halde haftaya bir daha bakalim dedi :)

Bugun doktor kontrolum vardı. Bebeğim yuzde yuz erkekmiş haftaya artık bebegimi hissedebileceğimi söyledi sabırsızlıkla bekliyorum o anları. Doktordan çıkar çıkmaz hemen alışverişe gittik. Hastane çıkışı, battaniye, patik, çorap, kundak aldım Eşimle öpe koklaya kaldırdık dolaba.

Ayy kizlarrr aksam ustu esimle avmye gittik ben bir iki bisey almıştım onu degistirmeye toplam 3 saat anca durdum ayakta bildigin artik penguen gbi yurumeye başladım ki o kadr karnim da yok belim koptu bacaklarim koptu eve zor attim kendimi ne yorulnusum yaa resmen bittim bittim bu nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…