- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #17.181
Canm yarn muhakkak yaz ne olduğunu :) çok sağol bn seni bulamıyorum hiç sen nerelere takiliyorsun bakalm ?Canim sayfaya girdigimde hep bakiyorum sana da B Biravucmutluluk ada. Hayirli olsun saglikla gelsin oğluşun insallah.
Ben de haftasonlari pek giremiyorum. Yarin aksam randevum var bakalim cinsiyet belli olacakmi. Yarin 14+6 olucam nasipse. Saglikla devam ettigini gorelim insallah.
:)) Hergun daha guzl şeyler öğrenmen dileğiyle :)))Rica ederim canım. Bende hiç bilmezdim eskiden Allah affetsin hatalarımızı.
2yıldır fıkıh dersi alıyorum, hocalarım var çok şükür çok şey öğreniyorum. Hocalarım bilginizin zekatını verin der, yani bildiklerinizi paylaşın der, böylece verdim sayende :)
Saglik acisindan iyiyim sukur ama iste bazi problemler var o nedenle hakileliginde etkisiyle dahada hassasim sanirimHosgeldin canim ne zamandir yoksun hakikaten kotu bisey yok demi
Hahahah benmki de sol kasigimdan yumruk yemisimde sağ kasigim la göbeğinin sol tarafina doğru yayılmış bütün etler gbi duruyoValla benimki aynı canım. Yalnız top gibi yukarı doğru gitmeye başladı. Çocuk mideme mi yerleşti nedir
Bana da aynı böyle göstermişti. İki ayrı hastanede iki farklı doktor erkek dedi. 13. ve 15.haftadaydım. Değişse benimki değişir canım. İyice alıştım erkek olduğuna bir daha da hiç sormadım cinsiyetiDoktor haftaya bir daha bakalim o zaman kesin deriz dedi. Ama alttaki testisler ustteki pipi diye de gosterdi. Hala tam erkek diyemiyorum oyle dedigi icin. Erkek di mi ya :))
Cinsiyet neydi senin :) benm gördügunuz gbi sipissivri :) füze modunda göbek deligimn oralar :)))Saka gibi ama ben de kuculuyor gibi hissediyorum, hala disardan belli olmuyor zaten, one dogru cikmaktansa yanlara dogru yayiliyor gibi
onlem acısındandır ozaman her doktorun calısma yontemi farklı sonucta
Doktora telefon actim demin agrin oldugu icin verdim haftaya kadar kullan dedi. Dusuk tehdidim yokmus canlarim sagolun.Doktorlar rahat gecirtmeye calisiyor bu donemi, cok az kabizlik var dedim hemen ilac yazdi... bosuna agri cekme diye vermistir... Hem dusuk riski olsa dikkatli olman gerekirdi, dinlen falan derdi...
Sagol canim :) Sana da tahminde bulunur doktorun. Benimki pipi surasi testisler surasi dedigi halde haftaya bir daha bakalim dedi :)Canim sayfaya girdigimde hep bakiyorum sana da B Biravucmutluluk ada. Hayirli olsun saglikla gelsin oğluşun insallah.
Ben de haftasonlari pek giremiyorum. Yarin aksam randevum var bakalim cinsiyet belli olacakmi. Yarin 14+6 olucam nasipse. Saglikla devam ettigini gorelim insallah.
Is ciki gidip baktim temizleme sutu kalmamis bi tane tonik kalmis onu kaptim hemenCanim turuncuyu aldim ben, demin de gidip tonik aldim. Harika ürünler zaten lorealin. Karma ve normal ciltler ikiside.
Yikama jelleride vardi. Ama az getirmisler gidip bak hemen.
Süper ya o kadr büyüdüler mi :)) bnde takvimde yazdığı gibidir diyordum gerçi 15.haftada 13 cmdi o kadr olmuştur yani demi :)25cm dedi bana doktor, hemen hemen ayni gunlerimiz...
Is ciki gidip baktim temizleme sutu kalmamis bi tane tonik kalmis onu kaptim hemenCanim turuncuyu aldim ben, demin de gidip tonik aldim. Harika ürünler zaten lorealin. Karma ve normal ciltler ikiside.
Yikama jelleride vardi. Ama az getirmisler gidip bak hemen.
Çok var da bu şekilde ezberlemem gerekevet haklısın sendesosyologun kısaltılması malum meslek
Birşey olmams canm Allah tan. Rabbim uzun ve sağlıklı omur nasip etsin :)bütün vücudu şişti. küçük dilide şişmiş ve solunumu engellemeye başlamış. geç kalsak solunum durabilirmiş. allahtan hemen gittik.
Cinsiyet neydi senin :) benm gördügunuz gbi sipissivri :) füze modunda göbek deligimn oralar :)))
Süper ya o kadr büyüdüler mi :)) bnde takvimde yazdığı gibidir diyordum gerçi 15.haftada 13 cmdi o kadr olmuştur yani demi :)
Dogrudur canim bu dönem normal olan seyler bile takabikiyoruz kafaya sen kebdini rahatlatmaya calis canim gecmis olsun tekrardanSaglik acisindan iyiyim sukur ama iste bazi problemler var o nedenle hakileliginde etkisiyle dahada hassasim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?