- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #17.161
Gostermedi bizimki de canim. Tam 3 kez ultrasona girdim bugun. Bacak bacak ustinr atmisti. Bir bucuktaydi randevu. 4 te ciktik. Yürüyüp bir seyler yiip geldim 3.de gosterdi. O inat ben ondan inat :))
çalışıyorum şimdi çıkacam işten gidip alayım hemen
napim derdimi anlatmayı sevmiyorum anlatamadıkça içimde patlıyor herkese öfkeliyim sanki . ama sağolun iyiki varsınız kendime geldim bugünCx cx biz burda dururken sen git depresyona gir :)) Burda birbirimize destek olmak varken yapma öle şeler; ))
evet haklısın sendeMerak ediyoruz da adını etiketleyemiyorum br türlü nasıl nickler buluyorsunuz böyle :))
MaşaAllah canım. Sonunda sen de öğrendin. Rabbim hayırlı sağlıklı etsinBeni kimse merak etmemisOglum geliyomus sanirim kizlar. Pipi resmimizde var :)
Eki Görüntüle 1993276
Doktor haftaya bir daha bakalim o zaman kesin deriz dedi. Ama alttaki testisler ustteki pipi diye de gosterdi. Hala tam erkek diyemiyorum oyle dedigi icin. Erkek di mi ya :))MaşaAllah canım. Sonunda sen de öğrendin. Rabbim hayırlı sağlıklı etsin
Hosgeldin canim ne zamandir yoksun hakikaten kotu bisey yok demievet haklısın sendesosyologun kısaltılması malum meslek
25 cmmi neredeyse dogacakBenim de canim karnim hic belli degil, hareketler de oyle 1 gun hissediyorsam 2 gun hissetmiyorum... ama gecen hafta randevum vardi, 25 cm diyince baya sasirdim, sirtima degecek biraz daha karnim cikmazsa
su acidan fotolari cok sevimli:) pipiye benziyo valla erkekdir kesinBeni kimse merak etmemisOglum geliyomus sanirim kizlar. Pipi resmimizde var :)
Eki Görüntüle 1993276
niye veriyoki bende kahve lekelenme varken bile yazmadilar dusuk tehditi olsa soylerdi tabiKizlar bir kac gündür kasiklarimda agri vardi doktora soyledim o zaman sana progestan verelim kullan dedi. Kanama falan yok ben de neden demedim. 100 luk vermis sabah aksam bir de. Dusuk tehdidi olsa soylerdi degil mi?
Agrim var deyince kullan o zaman bunu dedi. Haftaya bir daha goruselim dedi. Bebek gayet iyi gününden onde cikti. Kanama alani falan var da demedi.anlamadim bir sey.n
niye veriyoki bende kahve lekelenme varken bile yazmadilar dusuk tehditi olsa soylerdi tabi
onlem acısındandır ozaman her doktorun calısma yontemi farklı sonuctaAgrim var deyince kullan o zaman bunu dedi. Haftaya bir daha goruselim dedi. Bebek gayet iyi gününden onde cikti. Kanama alani falan var da demedi.anlamadim bir sey.
Geçmiş olsun canım. Doktorun adını not aldım. Allah korusun ihtiyacımız olmaz inşallah ama yine de bulunsun bir kenarda. Bahsettiğin kitabın yazarı o verdiğin isim onu anlayamadım...
Ne cekmissin be nergisssss :) şaka maka iyi atlatmissin bu sureci israrin ise yarams sabırlı insanmissin. Şeyi anlamadm o dili niye şişmiş ki mama dan mi? Allah korumuş valla çok şükür büyütmüssn
Agrim var deyince kullan o zaman bunu dedi. Haftaya bir daha goruselim dedi. Bebek gayet iyi gününden onde cikti. Kanama alani falan var da demedi.anlamadim bir sey.
Canim sayfaya girdigimde hep bakiyorum sana da B Biravucmutluluk ada. Hayirli olsun saglikla gelsin oğluşun insallah.Beni kimse merak etmemisOglum geliyomus sanirim kizlar. Pipi resmimizde var :)
Eki Görüntüle 1993276
Senin daha bulantınmi varB Biravucmutluluk @lovedido ayyy kızlar nasıl güldürdünüz beni Allah size ne etmesinben hayatta günde 4 defa deneyemem herifin elinde kalırım anam sakatım belden 2 defa ameliyat oldum düzeltemezde bir daha o yüzden 1 defaya şükretsin bizde haftada bir anca benim mide bulantıları yüzünden garibim dokunamıyorki bizde ölümüne kankayız şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?