2017 EKİM Anne adayları

Çok zorlu bir süreç olmuş canım neyse ki atlatmışşsın şükür rabbime inşallah 2. prensesinde kolay bir bebeklik geçirirsin... En korktuğum bebeklik dönemi çocğun derdi var ama anlatamıyor ya hani hepimiz sağlıkla atlatalım inşşalaahhh

Hatunlarimmm ben 3 gundur gaz maduruyum dun daha beter oldum doktoru aradim gel serum takilsin dedi birazdan gitcem...karnim agriyor korkuyom bisiy olmaz deme

Gecmis olsun canim, birseymi dokundu?

Bebek iyidir merak etme, doktorun cagirdiysa hemen git birsey olmaz Allahim izni ile. Bizede yaz.

yok bebeğim benim ilk oldu oda kan değil lekelenme şükür kan gelse öldürürdüm kocamı sanırım

ya normalde bu kadar olmuyordu hamile kaldığımdan beri haftada 3 falan oluyordu neden yaptık kocam neden bu kadar ihmalkarlık etti anlamadım bende Allaha emanet dedim hep ama diyorum ya Rabbim bana acıdı

Wynonna

Ay kız kızzz diye yırtindin sonunda gülen eşin olmuş

Hayirla Saglikla gelsin bebegin canim
ya valla doktor bile kız mı istiyodun dedi zaten ultrasonda direkt pipiyi gordum yani biraz hayal kırıklıgı olmadı degil ya kız istiyodum Allah biliyo ama benim icin fark edecek tek sey pembe kıyafet giydirmemem olucak cunku ikisinide aynı yetistircem baslar cevreden erkekci akrabalar simdi erkek daha iyi cart curt diye sinir oluyorum ya benim gibi feminist birine ataerkil topluma karsı bir kadına denmez

Saçma değil yavru cidden öyle ben hafta içi çalışıyorum cumartesi öğlene kadar çalışıyorum ve cumartesi fix eve gittiğim gibi temizlik çamaşır her işimi yaparım hiç atlamam pazar sakin günüm olur genelde ondada dışarıya çıkarız eşim vs. Dün malum lekelenmeden sonra eşim işe göndermedi aksi gibide kendide başıma nöbetçi kaldı öğleden sonra aldı beni bir sinir stres ay yat yat nereye kadar onu yapcam yok bunu yapcam yok sonunda başladım ağlamaya o kadar bunaldım yarım günde :) Gittik akşam 17:00 de yün ve şiş aldık gece 12 ye kadar onu ördüm

Ahaha bende hemen görmüştüm pipisini ay yerim onlari yaaaa

Kizz biz kaynana olacagiz gelin gelince feministlik falan kalmaz

Oğullarimiza duygu sömürüsü yapacagiz

Bide bu yönlerine bak

ya canm aynı dertten bende muzdaribim yani sigaradan bende tam kesemedım aynen 5- 6 yı buluyo günde vicdanen cok huzursuzum doktorum cok karsı . napıcaz bilmiyorun

Dün kuaföre gittin ağdaya. Kız 6 aylık hamileydi 6 kilo aldim toplam dedi yıkıldımmmm. Ben 2 kilo aldim cok almişsin dedi gömcektim kizi oraya :)
Ne salak insanlar var ona ne?

Böyle insanlara sana batan ne diyip susacaksin ki kapasin cenesini.

Doktorunmu ananmi konusuyor bilmis bilmis. Hic sevmem baskasinin isine burnunu sokanlari.

Ay gıcık oldum

Ahaha bende hemen görmüştüm pipisini ay yerim onlari yaaaa

Kizz biz kaynana olacagiz gelin gelince feministlik falan kalmaz

Oğullarimiza duygu sömürüsü yapacagiz

Bide bu yönlerine bak
ayyy saka maka diyoruz da Allah korusun ya diye diye en sonunda olucaz oyle kaynana
ama ben aranılan kayınvalide olurum kız tarafını tutarım ulen dayanamam

kirmizigitar kuzum eşimle gittik onun işi dolayısıyla
Değil hamile hamile normalde gidilecek yer değil

Bende iki tane nevresim takımı
Banyo küveti
Biberon ve emzikleri
Battaniyelerini
Sabit ahşap beşiğini ve yatağını aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…