- 5 Kasım 2012
- 370
- 436
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #16.041
Bizde hissedelim ama artık :)))bende hissetmiyorum canım sıkma canını tek değilsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde hissedelim ama artık :)))bende hissetmiyorum canım sıkma canını tek değilsin![]()
Nasıl oluyordu bu? Hamile kaldığımız aya mı ekleme yapacağız? Benimkine baksana canım ne çıkıyor :) 1989 haziran doğumluyum son regl tarihim 18 ocak ben şubat ayında hamile kaldım eminim :)banada kiz dedi merak ediyorum bakalim tutacak mi:)
Amin canım cümlemize nasip olsun. Senin seçtiğin ismi de çok beğendim çok narin :)Bence gerçekten çok anlamlı ve güzel bir isimOğlum ismiyle,sağlıkla doğup sağlıkla büyüsün cnm
Bizde Berin dedik ismimize
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize![]()
ocak ayında canımKızlar sat 19 ocak olunca ben ocakta mı şubatta mı hamile kalmış oluyorum?
doktora sordum bebek küçük rahim duvarına değmediği için hissetmiyorsun ama bir kaç hafta sonra net hissedersin dediBizde hissedelim ama artık :)))
Sorma vala ya aynen erkek bebek guzellestirir diyolardi bildigin ergenlikte yasamadigim sivilceyi yasiyorum leke de cabasi kim dedi bu belirtileriHani erkek bebek guzellestiriyordu zaten sivilcelerim artti, daha yuksek faktorlu kullanayim o zaman bir de leke olmasin
Rica ederim canım benim işe yarar inşallah. Bitki çayları mideyi rahatlatıyor sanki. Rezene de içiyorum ben o da gaz için de iyi. Bulantim biraz hafifledi sanki benim sabah ve gece yatmadan önce fena oluyorum ama aynı senin gibi her şeyi yemiyorum sulu yemek yapmıyorum bile. Bir hafta 10 güne bitecek inşallah inanıyorum :)
Ben de senin gibiyim. Çenemde ve burnumda egzema kıpkırmızı. Yüzümde sivilceler... Burnum ve yüzüm şişti. Arkadaşlarım hala senin kızın olacak diyor :)Sorma vala ya aynen erkek bebek guzellestirir diyolardi bildigin ergenlikte yasamadigim sivilceyi yasiyorum leke de cabasi kim dedi bu belirtileri
Bu telefona indirilen yumurtlama programında yımurtlama günleri şubat ayını gösteriyordu emin olamadım o yüzden.ocak ayında canım
doktora sordum bebek küçük rahim duvarına değmediği için hissetmiyorsun ama bir kaç hafta sonra net hissedersin dedi
son adet kabul ediliyor ya canım ondan ocak dedim.Bu telefona indirilen yumurtlama programında yımurtlama günleri şubat ayını gösteriyordu emin olamadım o yüzden.
Senden azcık öndeyim canım bulantı geçiyor yemek yeme isteği oluyor ama hemen doyuyorsun ben kontrollere gittiğimde bebek iyi ama sen iyi görünmüyorsun derdi çok istifra ettiğimden yorgun düştüm..şimdi az ve sık yiyorum ama gayet özenliyim Allah koruyor meleklerimizi eltim 9 ay kusmuş gayet sağlıklı çocuğu
Bugün kontrolüm var çok heyecanlıyım
Kendi doktorum da erkek dedi perinatolog da... hatta benim doktorum erkek demedi penisi var dedi:) kiza donmez gibi geliyor ama olur da kiz cikarsa heh derim daktiirrrr penis degilmis o kukuymus nabeeeer:)Ben de senin gibiyim. Çenemde ve burnumda egzema kıpkırmızı. Yüzümde sivilceler... Burnum ve yüzüm şişti. Arkadaşlarım hala senin kızın olacak diyor :)
Ben de senin gibiyim. Çenemde ve burnumda egzema kıpkırmızı. Yüzümde sivilceler... Burnum ve yüzüm şişti. Arkadaşlarım hala senin kızın olacak diyor :)
Bu program apple store da yok yaw cok guzelmis
Çin takvimi ve içgüdülerim erkek diyor. Kız çıkarsa çok şaşıracağım rüyamda da erkek diye görmüştüm cinsiyet konusu geçmeden önce. Dur bakalım belki bizimkiler değişmez :) Benim randevuma az kaldı salı günü öğrenicem inşallah :) 24 gündür görüşmemiş olacağız yavrumla :)Kendi doktorum da erkek dedi perinatolog da... hatta benim doktorum erkek demedi penisi var dedi:) kiza donmez gibi geliyor ama olur da kiz cikarsa heh derim daktiirrrr penis degilmis o kukuymus nabeeeer:)
Aynen :) Doktor erkeğe benziyor dedi 12+3'te. Salı günü 15+6 da kontrolüm var artık kesinleşir inşallah :)Aynen iste bu belirtilerle herkes kiz dedi, pek guvenmemek lazimmis...
Benim de haftaya cuma:) 18 oluyoruz bizde. Cin takvimi rus takvimi hepsi erkek diyor bendede:) degisse de olur degismese de ama ne bilim:) ayrintiliyi gormeden bisi demicem muhtemelenÇin takvimi ve içgüdülerim erkek diyor. Kız çıkarsa çok şaşıracağım rüyamda da erkek diye görmüştüm cinsiyet konusu geçmeden önce. Dur bakalım belki bizimkiler değişmez :) Benim randevuma az kaldı salı günü öğrenicem inşallah :) 24 gündür görüşmemiş olacağız yavrumla :)
evet ya bayılıyorum sürekli bebekde mesaj geliyor annecim günaydın annecim seni seviyorum yerim ben onuBu program apple store da yok yaw cok guzelmis
Benim de hepsi erkek diyor :) Hayırlısı ya sağlıklı olsunlar da :) 17. haftaya giriyorum ben de :)Benim de haftaya cuma:) 18 oluyoruz bizde. Cin takvimi rus takvimi hepsi erkek diyor bendede:) degisse de olur degismese de ama ne bilim:) ayrintiliyi gormeden bisi demicem muhtemelen