• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

banada kiz dedi merak ediyorum bakalim tutacak mi:)
Nasıl oluyordu bu? Hamile kaldığımız aya mı ekleme yapacağız? Benimkine baksana canım ne çıkıyor :) 1989 haziran doğumluyum son regl tarihim 18 ocak ben şubat ayında hamile kaldım eminim :)

Bence gerçekten çok anlamlı ve güzel bir isim:KK200:Oğlum ismiyle,sağlıkla doğup sağlıkla büyüsün cnm:nazar:
Bizde Berin dedik ismimize:nazar:
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize :anne:
Amin canım cümlemize nasip olsun. Senin seçtiğin ismi de çok beğendim çok narin :)

Rica ederim canım benim işe yarar inşallah. Bitki çayları mideyi rahatlatıyor sanki. Rezene de içiyorum ben o da gaz için de iyi. Bulantim biraz hafifledi sanki benim sabah ve gece yatmadan önce fena oluyorum ama aynı senin gibi her şeyi yemiyorum sulu yemek yapmıyorum bile. Bir hafta 10 güne bitecek inşallah inanıyorum :)

inşallah kuzum inşallah bende inanıyorum geçicek :dua::dua: bende rezene içiyordum gaz problemi için ama mideme bir faydasını görmedim aksine daha çok bulandırıyordu içmiyorum bayadır işte onun yerine meyve yiyorum akşamları süt içmeye başladım sütü de laktozsuz süt alıyor eşim iyi gelmeye başladı galiba inşallah iyi gelir:KK68::KK68:

Sorma vala ya aynen erkek bebek guzellestirir diyolardi bildigin ergenlikte yasamadigim sivilceyi yasiyorum leke de cabasi kim dedi bu belirtileri
Ben de senin gibiyim. Çenemde ve burnumda egzema kıpkırmızı. Yüzümde sivilceler... Burnum ve yüzüm şişti. Arkadaşlarım hala senin kızın olacak diyor :)

ocak ayında canım

doktora sordum bebek küçük rahim duvarına değmediği için hissetmiyorsun ama bir kaç hafta sonra net hissedersin dedi
Bu telefona indirilen yumurtlama programında yımurtlama günleri şubat ayını gösteriyordu emin olamadım o yüzden.

18337276_10155164663924034_131205910_n.webp

Senden azcık öndeyim canım bulantı geçiyor yemek yeme isteği oluyor ama hemen doyuyorsun ben kontrollere gittiğimde bebek iyi ama sen iyi görünmüyorsun derdi çok istifra ettiğimden yorgun düştüm..şimdi az ve sık yiyorum ama gayet özenliyim Allah koruyor meleklerimizi eltim 9 ay kusmuş gayet sağlıklı çocuğu :KK66:
Bugün kontrolüm var çok heyecanlıyım

evet öyle oluyor canım onların keyfi yerinde de işte insan kendini kötü hissediyor yemek yiyemeyince acaba beslenmiyor mu gibi düşünüyorsun aslında onlar iyiler sağlıklı olsunlar da Rabbim bizede güç kuvvet versin inşallah :KK68::KK68: hadi hayırlı haberlerle gel canım inşallah kötü düşünme hiç bizide haberdar et :KK15::KK15:

Ben de senin gibiyim. Çenemde ve burnumda egzema kıpkırmızı. Yüzümde sivilceler... Burnum ve yüzüm şişti. Arkadaşlarım hala senin kızın olacak diyor :)
Kendi doktorum da erkek dedi perinatolog da... hatta benim doktorum erkek demedi penisi var dedi:) kiza donmez gibi geliyor ama olur da kiz cikarsa heh derim daktiirrrr penis degilmis o kukuymus nabeeeer:)

Kendi doktorum da erkek dedi perinatolog da... hatta benim doktorum erkek demedi penisi var dedi:) kiza donmez gibi geliyor ama olur da kiz cikarsa heh derim daktiirrrr penis degilmis o kukuymus nabeeeer:)
Çin takvimi ve içgüdülerim erkek diyor. Kız çıkarsa çok şaşıracağım rüyamda da erkek diye görmüştüm cinsiyet konusu geçmeden önce. Dur bakalım belki bizimkiler değişmez :) Benim randevuma az kaldı salı günü öğrenicem inşallah :) 24 gündür görüşmemiş olacağız yavrumla :)

Çin takvimi ve içgüdülerim erkek diyor. Kız çıkarsa çok şaşıracağım rüyamda da erkek diye görmüştüm cinsiyet konusu geçmeden önce. Dur bakalım belki bizimkiler değişmez :) Benim randevuma az kaldı salı günü öğrenicem inşallah :) 24 gündür görüşmemiş olacağız yavrumla :)
Benim de haftaya cuma:) 18 oluyoruz bizde. Cin takvimi rus takvimi hepsi erkek diyor bendede:) degisse de olur degismese de ama ne bilim:) ayrintiliyi gormeden bisi demicem muhtemelen

Benim de haftaya cuma:) 18 oluyoruz bizde. Cin takvimi rus takvimi hepsi erkek diyor bendede:) degisse de olur degismese de ama ne bilim:) ayrintiliyi gormeden bisi demicem muhtemelen
Benim de hepsi erkek diyor :) Hayırlısı ya sağlıklı olsunlar da :) 17. haftaya giriyorum ben de :)

Back
X