2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
benimkide öyle bir söylersem anne artık doğsun anne doğsun diyecek ekime kadar nasıl durduracağım bilmem

Aslında anne karnı buyudukce cocukların fark edip öğrenmelerini destekliyor pedagoglar :) ama kim tutabilir o zamana kadar içinde

ooo sizin isimler bile hazır ne güzel

maşallah kardeşine isimde bulmuş allah sağlıkla kucağımızda göstersin kuzuları

kalp atışını duydunuz dimi arkadaşım

Ben doruk çekirgeye gidiyorum ve bana sorarsanız gittiğiniz doktor gayet uygun. Ben jimere gittim 90 tl verdim. Doruk çekirgede ise teyzem var diye indirimli hali 80 küsür sanırım. Yani gittiğiniz doktor gayet uygun. Ben aynı zamanda devletede gidiyorum. Hiç giriş olmadımı cinslik yapıyorlar diye. Ama devlete gidince anlarsın aslında özeldeki doktor gayet iyi olduğunu. Ben normal doğurmayı düşündüğüm için devlette doğuracağım. Özel çok pahalı. Yazık günah o paraya. Üstelik özeller ani bir sıkınto olduğunda bebekte veya annede müdahale edecek bölümleri yok. O yüzden güvenemiyorum özellere. Muayene için özele gidiyorum eşimde görmek istediği için ve doktorum çok tatlı bir hanım. Eğer sormak istediğin soru olursa elimden geldiğince yardım edebilirim. Bu arada devlette en güzeli bana sorarsan şevket yılmaz hemde temiz hastahane.

Benim düşük ihtimalim vardı ondan gittim alelacele özele bu arada. Şükür geçti ve rahatım artık.

kesinlikle acele etme. biz söyledik anlayamadı ee hani nerde dedi. karnımı gösterdik. ama bu boş şiş de değil dedi:))) Sonra anlattık:)

Yaa aslında bende muayeneleri özelde yapıp doğumu devlette yapayım diyorum ama. ciddi pahalı çünkü doğum ücretleri o para ile bebeğime birşeyler alırım daha iyi. o şekilde nasıl olacak peki devlette bir dr a kayıt açtırıp özele gitmeye devam ediyorsun mesela. sonra doğum başladımı devlete gidip her hangi bir doktor mu yaptırıyor doğumu ?

Devlette her doktora gidiyorum ben açıkçası pek önemi yok. Kan tahlillerimi devlette yaptırıyorum özelde masraf olmasın diye. Böylelikle ara ara gitmiş gibi görünüyorsun. Devlette bildiğim kadarıyla sezeryan olunca doktor giriyor. Normal doğumu ebe yapıyor. Bir doktor seçebiliyormuyuz bilmiyorum. şevkette reşat şaya diye bir doktor var çok iyi diyorlar. Ben pek beğenmedim ama haberin olsun. Belki mesaide diye sinirliydi sonuçta insanlar normal doğuracaksan pek önemseme vakti geldiğinde hastahaneye gider doğurursun. Kafaya çok takınca iyice sıyırıyor insan. Ben çok araştırdım. En mantıklı çözüm bana sorarsan sancılar son 5 dk düşene kadar hastahaneye gitmemek. Yoksa sancına yoğunlaşamıyormuşun ve sancı veriyorlar oda can acıtıyor. Tabiki okadar masraf yapmaya gerek yok banada sorarsan. Sonuçta öyle yada böyle doğcak. Dikkat et çok korkutmaya çalışabilirler devlette doğurcan diye. Kulak asma bana sorarsan. Ben yüz kere düşündüm devlettmi özelmi. Yoksa üniversitedeki profların özel muayahanesinemi gitsem diye. Sadece kendini strese sokma. Araştır oku ama korkma. Herkes farklı çünkü doğumda kendine güven önemli. Bende çok korkuyordum ama sadece erkenden hazırlıklara başladım ve kafamı dağıtıyorum. Eğer ihtiyacın olursa özel mesajda yollayabilirsin. Bursada kimsem yoktu benim bende senin gibi bir sürü soruyla boğuştum anlayabiliyorum seni. İnşallah sağlıkla doğar bebişlerimiz. Bu arada istersen 6 hafta sonra devletten randevu al 2 li test olcak onun ardınada özelden alabilirsin. 12 hafta önemli hafta çünkü. Birde kalp atışını duydunmu bilmiyorum. Duymadıysan daha onun için gidebilirsin bir kez daha. Birde özel doktorunun telefon numarasını al önemli birşey olunca sorarsın arayıp. Birde bu doktorlar böyle sormadan hiç birşey söylemezler. Sen sor özeldekine bol bol. Onlara kalsa ağzını açmaz onlar. Birde doktorun içine sinmesi önemli. 10 lira daha fazla ver ama bari özele gittiğine değsin. Çok gitmessin özele önemli zamanlarda gidersin.

Cok tesekkur ederim bende senin gibi yapayim o zaman dogum korkum yok hatta siddetle normal istiyorum bir aksilik cikmazsa

İ

Bende öyleyim. İnşallah normal doğum olur ikimizinde. Bebeklerimizin için en sağlıklısı bu çünkü.

inşallah canım benim. şimdi sadece devlette özelde bir doktor bulmam lazım içime sinsin 2 li test ne zaman yapılıyor kaçıncı haftada ? geç kalmıyayım doktor arayacağım derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…