2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
canm senin dogumun 16 ekim goruluyor sat 9 ocak ise sen 9 ekim yazmışsınondan haftan 7 gorunuyor suan
Canim bende ona bakrim suan intwrnette hesaplattim 16 ekim burdaki hesapla 9 cikti ben dokjz yazdim hangisi dogru dr da netleair gwrci 16 dohru dimi

Asko yanlıs gırmıssın tahmını dogum tarıhın 16 ekim gozukuyo. 9 ocak sat. Acaba 2017 yerıne 2016 mı yazdın karıstı. Bı baksana.
2017 yazmış ama tahmini doguma 9 ekim yazdığı icin 1 hafta daha ileri gösteriyor dedigimiz gibi hesaplamaya gore 16 ekim tahmini dogumuni düzeltse işler yoluna girecek

Günaydın kızlar. Çarşamba kalp atışı için gideceğiz. Heyecandan yerimde duramıyorum. Bebiş ve yolk kesesini de görürüz di mi. Zaman geçmek bilmiyor

Kızlar biz doğum tarihini adete göre yazdık ama asıl olan yumurtanın döllendiği tarihtir erken döllendiyse bebek USG de buradakinden büyük çıkacaktır. Geç döllendiyse küçük cıkacaktır . ama şu varki USG cihazınada adet tarihini yazarlar o zamanda hep denirki bebek normalden 2 hafta ilerde yada geride halbuki alakası yok .USG ye yumurtlama tarihi yazılsa kimsenin kafası karışmazdı. Adet tarihi yazıldığı için kafalar çorbaaa

bakalım ne dıcek bana. Muhtemelen aynı tarıhı dıcek

eskiler adet tarihinden itibaren 9 ay 10 gün sayıp hesap yaparmış . 10 ocakta SAT olanın doğumu 20 ekim gibi.....

Cumartesi ilk dr muyanem olacak bende bitek idrar testi ile bekliyorum.oglumda ikinkez.kan testi yaptirdim yukselis icin ilki daha heyecanli daha sabirsiz oluyormus suan hem oglusumla kosturamiyorim hem sureci biliyorum c.tesi ins kalp.duyulur 7.haftaya gircem oglumda 8de gitmjstim duyulur mu ki

Çok doğru bir saptama benim 31 ocak 2 Şubat arasında yumurtlayan benimki geç döllenme oldu ultrason da belli olur inşallah tam haftası keseyi görerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…