2017 yazmış ama tahmini doguma 9 ekim yazdığı icin 1 hafta daha ileri gösteriyor dedigimiz gibi hesaplamaya gore 16 ekim tahmini dogumuni düzeltse işler yoluna girecek
Bisey sorcam cok merak edıyorum. Benım nete gore yumurtlamam 9 undaydı ama ben 4 unde yumurtladım. O zaman erken dollenmıs fln oluyo. Bu ultrasonda aynı zaman olarak mı gorulur yoksa ılerde olarak mı? Yada dr anlarmı bunu
Kızlar biz doğum tarihini adete göre yazdık ama asıl olan yumurtanın döllendiği tarihtir erken döllendiyse bebek USG de buradakinden büyük çıkacaktır. Geç döllendiyse küçük cıkacaktır . ama şu varki USG cihazınada adet tarihini yazarlar o zamanda hep denirki bebek normalden 2 hafta ilerde yada geride halbuki alakası yok .USG ye yumurtlama tarihi yazılsa kimsenin kafası karışmazdı. Adet tarihi yazıldığı için kafalar çorbaaa
Kızlar biz doğum tarihini adete göre yazdık ama asıl olan yumurtanın döllendiği tarihtir erken döllendiyse bebek USG de buradakinden büyük çıkacaktır. Geç döllendiyse küçük cıkacaktır . ama şu varki USG cihazınada adet tarihini yazarlar o zamanda hep denirki bebek normalden 2 hafta ilerde yada geride halbuki alakası yok .USG ye yumurtlama tarihi yazılsa kimsenin kafası karışmazdı. Adet tarihi yazıldığı için kafalar çorbaaa
Canm sanırım girdiğimz haftayı gosteriyo burası bn de 7+1de yim dün 7 haftalık görünüyordu bugün 8 olmuş 8.haftamin içindeyim yazıyor ya ondan böyle sanırım .
Cumartesi ilk dr muyanem olacak bende bitek idrar testi ile bekliyorum.oglumda ikinkez.kan testi yaptirdim yukselis icin ilki daha heyecanli daha sabirsiz oluyormus suan hem oglusumla kosturamiyorim hem sureci biliyorum c.tesi ins kalp.duyulur 7.haftaya gircem oglumda 8de gitmjstim duyulur mu ki