2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Lekelenmesi nasıl olmuştu peki az az mı kaç gün benim kahverengi leke 1 kere geldi. De tabi hiç kanama olmadan da Bebek içerde ölebilir. O zaman da kürtaj olur.

İlk defa olmuştu beni aradı hatta hemen bnm 2 düştüğüm olunca hemen hastaneye gittiler 9h olması lazımken 7 haftalık kalmıştı

Kızlar selam gece pembe pembe kanama gibi bişey oldu bende panik oldum bugün doktora gittim alttan baktılar kanama görünmüyor dedi bebisin kesesini gördüm:) ultrason kağıdında 5+2 yazıyor aslında tam 5 hafta bugün. Ölçüme göre mi 2 gün fark çıktı anlamadım. Birşey olur diye çok korkuyorum pembe kanaması olan var mı

Hic gitmedin mi benim gibi
Gittim kan testi verdim ama ultrason ile bakilmadi değer düşük
Şimdiki aklım olsa silik çizgi ile kalırdım oğlumda idrar testi ile kalmış 3 hafta sonra gitmiştim kalp atışını duymuştum

Masallah keseyi görmüşsün canım benim kahverengi lekeler oldu arada sızıntı gibi oluyor peceteye

Canım kötü bir şey olsa doktor söylerdi ya merak etme...Bende pazartesi gidicem doktora 5 haftalık olucam görünür mu ultrasonda?

Valla ben fazla merak etmiyorum ama kız doğuyor içime ... bana sorsan erkek istiyorum çünkü abim yok bnm çocuklarımın abisi olsun die
Seninle aynı şeyleri yaşamış ve düsünüyorux illa erkek olsn demiyorum ama abi hep başka gelmişti bna o açıdan ilkin erkek olmasını çok istiyorum ama bnada kız gbi geliyor esimde kız istiyor ama herlde erkek olur diyor oda hisler tam tersi anlayacan hayırlısı bakalm . Yani keşke o zamanlara gelebilsk dogsalar kucağımiza alabilsek yani Allah ım nasip etsn inslh.. farkı yok ilk çocuk nasıl olsa Rabbim neyi uygun görürsr artk :)

Gittim kan testi verdim ama ultrason ile bakilmadi değer düşük
Şimdiki aklım olsa silik çizgi ile kalırdım oğlumda idrar testi ile kalmış 3 hafta sonra gitmiştim kalp atışını duymuştum
Degerın kac pekı? Evet ya ben bıde baya erken ogrendım adete 7 gun varken :) bekleme suresı baya uzun geldı gozume ondan

Erkek hıssediyorum ama kız ıstıyorum oglum var
Herkes tam tersini hissediyor sanırm bnde erkek istiyorum denebilir çok fark etmez ama o ağır basıyor birazcık ama kız gbi geliyor bnada daha 7 hafta var öğrenmemize baklm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…