Arkadaşlar ben ilk yavrumda günlük gibi birşey tutmuştur kalp atışı ile başlayıp birinci yaş gününe kadar özel günleri yazdım. Dr kontrolum ve öncesi sonrası ile verilen ultrason görüntüsünu yapıştırma ile duygularımı yazdım esimde yazdı ara ara. Doğum ilk diş çıkışı emekleme yürüme ve bir yas. Şimdi Dr inşallah kalp atışını duyariz yine yaparim. İlerde doğum günü hediyesi olarak vereceğim kuzulara[/QUOTE]
Ben gunluk tutmustum canım. Bı yerede ılk lerını yazmıstım. İlk anne ilk baba,ilk kedi gordu,ilk yuruyus :) bide bir kutuya ilk olan esyalarını koydum. İlk emzil,ilk biberon,hastanede takılan bıleklıkler,dogdugu anda takılan sapka hala kanlı ve tuylu :) ılk hamılelık testım. İlk tulum,ilk ayakkabı,gobek mandalı. Aklıma baska gelmedı kutu tasmak uzere
Arkadaşlar ben ilk yavrumda günlük gibi birşey tutmuştur kalp atışı ile başlayıp birinci yaş gününe kadar özel günleri yazdım. Dr kontrolum ve öncesi sonrası ile verilen ultrason görüntüsünu yapıştırma ile duygularımı yazdım esimde yazdı ara ara. Doğum ilk diş çıkışı emekleme yürüme ve bir yas. Şimdi Dr inşallah kalp atışını duyariz yine yaparim. İlerde doğum günü hediyesi olarak vereceğim kuzulara
Ben gunluk tutmustum canım. Bı yerede ılk lerını yazmıstım. İlk anne ilk baba,ilk kedi gordu,ilk yuruyus :) bide bir kutuya ilk olan esyalarını koydum. İlk emzil,ilk biberon,hastanede takılan bıleklıkler,dogdugu anda takılan sapka hala kanlı ve tuylu :) ılk hamılelık testım. İlk tulum,ilk ayakkabı,gobek mandalı. Aklıma baska gelmedı kutu tasmak uzere [/QUOTE] Bende ilk kıyafetini testimi saklıyorum birde ilk dökülen dişini
Senin yavrum kaç yasinda
Ben sata gore 1 hafta geriden gidiyorum kağıt uzerinde. Ama tup bebek oldugu için gelisimi 1 hafta erken gidiyor. Ben gelisime gore hesapladım dogum tarihini.
Ben sata gore 1 hafta geriden gidiyorum kağıt uzerinde. Ama tup bebek oldugu için gelisimi 1 hafta erken gidiyor. Ben gelisime gore hesapladım dogum tarihini.
Bisey sorcam cok merak edıyorum. Benım nete gore yumurtlamam 9 undaydı ama ben 4 unde yumurtladım. O zaman erken dollenmıs fln oluyo. Bu ultrasonda aynı zaman olarak mı gorulur yoksa ılerde olarak mı? Yada dr anlarmı bunu
Bisey sorcam cok merak edıyorum. Benım nete gore yumurtlamam 9 undaydı ama ben 4 unde yumurtladım. O zaman erken dollenmıs fln oluyo. Bu ultrasonda aynı zaman olarak mı gorulur yoksa ılerde olarak mı? Yada dr anlarmı bunu