2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Retro geçen haftaydı valla yıldım daha yeni yattı yatağa
Kizlar sat a göre 4+3 um. Alt karin bolgem yani rahimin oldugu yerde agrilarim var. Ayakta durunca daha cok oluyor. Sizce normal mi? Düşük olacak diye korkuyorum kanamam yok.
rapunzel benımkı erken yatıyo allahtan erken yatma huyu var.
okeanoss00 kız bu nasıl nıck anam agladı canım merak ermw normal agrıların. Benım hala var.

Ben de bugğn öğleden sonra hafif kaşık ağrısı vardı. Bugüne kadar bel ağrım da çok vardı. Şimdi bende tık Yok. Kanamam olduğu gün akşam kesildi Zaten randevum da taaaaa Çarşamba günü. Acaba düşük filan olsa ciddi anlamda kanama olurdu di mi canlar. Veya aşırı ağrı olması gerekirdi di mi?

Hic korkma kardesim bunlar normal seyler 8 .haftadan sonra gecmeye baslar bu arada bebişin hayırlı olsun tatlım bol bol su iç dinlen agir kaldırma fasulyen iyice keseye yerleşsın. ...
Çok sağol canım Allah razı olsun içim rahatlıyor sizler böyle yazdikca :)

Merhaba arkadaşlar
Ben bugün oğlana alışveriş yapmak zorunda İdim okul paltolonu düşmüş yırtılmısti kot pantolon da dar geliyordu çıktık maile çarşıya çok yürüdüm gelince uyudum şimdi uykum yok
Benim lekelenme kesildi şükür pazartesi günü yapılacak testi bekliyorum

Rapunzel eşin senin durumunu gozetip misafir kabul etmemeliydi kizmakta haklısın

Can'ım eşim misafir kabul ediyor ama her işi kendi yapıyor ben oturuyorum yatıyorum. İkimizin de çocukluk arkadaşı zaten gelen.

Her zaman fazla kanama olcak die bişi yok sadece aklında bulunsun die yazayım desim kardeşim de düşük yaptı sadece kabve lekelenmeyle

Her zaman fazla kanama olcak die bişi yok sadece aklında bulunsun die yazayım desim kardeşim de düşük yaptı sadece kabve lekelenmeyle
Lekelenmesi nasıl olmuştu peki az az mı kaç gün benim kahverengi leke 1 kere geldi. De tabi hiç kanama olmadan da Bebek içerde ölebilir. O zaman da kürtaj olur.

Arkadaşlar gebelik hesaplama da ben 5+1 görünüyorum burdaki takvim 6 diyor 5 bitip gün almaya başladım ondan mi

Arkadaşlar ben ilk yavrumda günlük gibi birşey tutmuştur kalp atışı ile başlayıp birinci yaş gününe kadar özel günleri yazdım. Dr kontrolum ve öncesi sonrası ile verilen ultrason görüntüsünu yapıştırma ile duygularımı yazdım esimde yazdı ara ara. Doğum ilk diş çıkışı emekleme yürüme ve bir yas. Şimdi Dr inşallah kalp atışını duyariz yine yaparim. İlerde doğum günü hediyesi olarak vereceğim kuzulara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…