2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben o sebeple adet tarihimi geriden yaziyorum yumurta dollenme tarihine göre

Can'ım ben de Çarşamba kalp için gideceğim ama bana erken gibi geliyor. Oğlumda 6+6 da duymuşum kalp atışını
Canım benim tüp bebek, fark eder mi bilmem ama haftasını son adet tarihine göre söylüyor. Bir de vajinal ultrasonla bakıyor. 5+4'te duyarız inşallah.

Canım benim tüp bebek, fark eder mi bilmem ama haftasını son adet tarihine göre söylüyor. Bir de vajinal ultrasonla bakıyor. 5+4'te duyarız inşallah.
Ha o zaöan farklı olabilir doktorun bir bildiği vardır. 5+1 de vajinal de kalp atışı görememiştik ama Bebek oradaydı. Doktor da senin transfer tarihini filan bildiğinden öyle çağırmıştır. Mutlu haberlerini ver bize inşallah

Şakaaa kosup bebeğini görmek varken nasıl duruyosun kızz bana da anlat bunun sırrını ben her dakıka bi panik atak halindeyim ahhaha
Saka degil gercek baby bi sırrı yok dr bu tarıhe verdı randevu banada beklemek dustu. yaw erken gıtsem keseydı kalp atısıydı oydu buydu. Sımdı kocaman 9 haftalık bebek gorucem ınsallah.

Haklısın mesela bn adete göre 27 eylül Doğum ama yumurtlama ve bebeğin ölçüye göre 5ekim

Saka degil gercek baby bi sırrı yok dr bu tarıhe verdı randevu banada beklemek dustu. yaw erken gıtsem keseydı kalp atısıydı oydu buydu. Sımdı kocaman 9 haftalık bebek gorucem ınsallah.
Vallahi e güzelini yapıyorsun bende pazartesi kan değerlerim iyi ise bekleyeceğim 2 hafta öyle gideceğim

Vallahi e güzelini yapıyorsun bende pazartesi kan değerlerim iyi ise bekleyeceğim 2 hafta öyle gideceğim

Çok zor beklemek ama dimi bn cuma kalp atışını duydum dr 25 şubata tekrar çağırdı düşük öyküm var die birazda heyecanlı tipim die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…