2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Benim ilk gebeligim hemen panik yaptım :)
Can'ım ben 5+1 de dediğin gibi pembe kanamam oldu peçeteye geliyordu çamaşıra geçmiyordu. Doktor baktı bişiy göremedi sonra akşam parça gibi bişiyler geldi akşam tekrar gittim doktora bu sefer alttan baktılar bebeği de gördüler 0.34mm idi boyu. Sonra ertesi gün o lekelenme gitti. Ama hafif hafif ağrılarım var

Evet sonunda salı gunu gıdıcem :) merak edıyorum valla
Bn yarn gidecegm normalde bnm Dr perşembe gtmem gerk ama idrarda bazn hafif bir yanma oluyor hemen gtmek istiyorum o yüzden 7+2oluyoruz yarn kalp atışlarıni da duyarz artk dimi

Hadı canım nasıl ogrendın kız
Evetttt normal kontrol için gittik doktora. Bu erkeğe benziyor dedi öyle de oldu. Kemik yapısına bakarak anlıyorlar. Tabi aslında söylemeleri yasak kürtaj olmayalım diye. Biz dedik ki bizim ilk bebeğimiz cinsiyetin hiç önemi Yok ondan sonra söyledi adam.

Ayy görümcemin günahını almisim 9 yda 10.haftaydi çikolata yedim gittim cinsiyeti söyledi doktor kesin kız dedi demişti kız oldu bebeği . Bn inanmamstm o kadr erkn nasıl görüneck diye kemik yapısından anlaşılıyor desne.

Burada hayarta soylemezler o yuzden 12-13 haftalardakı fotosunu koyarım sız bana soylersınız

Degerın kac pekı? Evet ya ben bıde baya erken ogrendım adete 7 gun varken :) bekleme suresı baya uzun geldı gozume ondan
Ben bu ay geç yumurtladim son sat 14 ocak 1 veya 2 Şubat'ta yumurtam çatladi 12 Şubat adet günümde silik test idrardan 14 Şubat'ta kanda öğrendim 21.60 16 şubatta 58.98 idi pazartesini bekliyorum inşallah değerim istenilen kadar artmıştır ondan sonra ne kan testi ne Dr bekleyeceğim kalp atışı için haftasını
Sen ne kadar erken ogrenmissin şimdiye kadar duydugum en erken ogrenme

Nasılsın seninki baya büyümüştür
Canım benım bulantılarla basım belada onun dısında cok zorlamıyor benı ama bulantıdan dogru düzgün yemek yiyemiyorum kusmamak için kendimi tutmaya calısıyorum. Umarım birkac haftaya bulantılar gecer gun sayıyorum resmen. Sen nasılsın nasıl geciyor hamileliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…