2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ikıncı bebegını bekleyen annişler bnm karnımda son haftalardakı kasılmalara benzer kasılmalar oluyo arada bu ne olaki gaz bunu yapıo olabilirmi kaldiki gazman gibi geziyorum ortalarda

Ikıncı bebegını bekleyen annişler bnm karnımda son haftalardakı kasılmalara benzer kasılmalar oluyo arada bu ne olaki gaz bunu yapıo olabilirmi kaldiki gazman gibi geziyorum ortalarda
Bende de oluyor canım gaz bende var epeyi

Karnımda kasılma yok ama sankı dunyayı yemıs gıbı sıskınlıgım var,mideme okuz oturmus gıbı cok rahatsız oluyorum.

Bende de oluyor canım gaz bende var epeyi

Karnımda kasılma yok ama sankı dunyayı yemıs gıbı sıskınlıgım var,mideme okuz oturmus gıbı cok rahatsız oluyorum.
Saoljn kızlar dedım sımdıden dogum kasılmalarımı baslar sorma o öküzler ne zaman giderki ilk hamileliğimde bu kadar gaz sıkıntım olmamıştı

Saoljn kızlar dedım sımdıden dogum kasılmalarımı baslar sorma o öküzler ne zaman giderki ilk hamileliğimde bu kadar gaz sıkıntım olmamıştı
Anormal gazliyim ben de. Gaz sancisini cogu kez rahim sancisi ile karistiriyorum. Alttan usten 10dk da bir gazim geliyor.
Ben bugun bir de maydanoz yedim sancim oldu. Meger yememem gerekiyormuş

Anormal gazliyim ben de. Gaz sancisini cogu kez rahim sancisi ile karistiriyorum. Alttan usten 10dk da bir gazim geliyor.

Aynen canım yoktu ılk hamılelıgım de sıskınlık bılmem ne

Maydonoz yasaklı yıyeceklerden ılk 3 ay dusuge sebep oluyo ama abartmadıgın surece bısey olmaz ,sancıyı maydonoz yaparmı bilmıyorum ama bebek buyudugunden rahım genısleme sancı yapıyo onu bılıyorum sebep bu olabılır bence
Kızlar ben suna ınanıyorum yedıgumız ıctıgımız seylerın elbette etkısı var bu kanıksanamaz ancak abartılmadıkca suna sebep buna sebep gıbıde gormemekte fayda var cıger ıcınde yenmemesı gerekıyo dıyolar valla ılk hamılelıgımde oyle bı cıger koktukı burnuma yedım bende ama oturup 10 sıs yemedım 3 hadı bılemedın 4 sıs yedım dıyelım

Kızlar ben de bugün 5+1. Perşembe doktor beni tekrar çağırdı iki kese gördüğü için daha sık takip yapacağız dedi 5+5 iken kalp atışlarını duyabilir miyiz sizce

Kızlar ben de bugün 5+1. Perşembe doktor beni tekrar çağırdı iki kese gördüğü için daha sık takip yapacağız dedi 5+5 iken kalp atışlarını duyabilir
Bebişlerini sağlıkla kucağına al öncelikle
Kalp atışları 6 . Haftadan sonra duyuluyo dıye bılıorum ama duyamasanda kalp atısını gorme sansın olabilir ben ilk haileliğimde 6+4 te duymustum ılk hatta 6+1 de gıtmıstım duyamamıstık 3 gun sonra duyduk. Hayırlı olsun

Çok haklısın canım hele bzm gibiler için hiç far ketmez Rabbim sağlıklı hayırlı kucagımıza almayı nasip etsin

Bn yarn gidecegm normalde bnm Dr perşembe gtmem gerk ama idrarda bazn hafif bir yanma oluyor hemen gtmek istiyorum o yüzden 7+2oluyoruz yarn kalp atışlarıni da duyarz artk dimi

Duyarsın cnm inşallah ağlamaya hazır ol yanında peçete götür kalp hızını sor ultrason da yazmazsa die

Seninde maşallah her gebeliğin önden gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…