2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Ne zamandır bulanıyor ben tiksiniyorum herşeyi yiyemiyorum ama öğürmüyorum

Kızlar ben de bugün 5+1. Perşembe doktor beni tekrar çağırdı iki kese gördüğü için daha sık takip yapacağız dedi 5+5 iken kalp atışlarını duyabilir miyiz sizce

Sanmıyorum ben. 5+5 de bebek bile gözükmedi benim. Ama 7+1 de kalp atısıda duyuldu

Anladım canım hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alalım inşallah
İnşallah canım. Ben hamile kalınca çok mutlu olacağım sanıyordum. Şimdi hep endişeliyim. Keseyi iyi mi, kalbini duyacak mıyız, sağlıklı olacak mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum. İnşallah sağlıkla, huzurla geçer hepimizin hamileliği. Çok güzel zamana denk geldi, baharda, yazda hamile olacağız. Hem rahat giyinebileceğiz hem de sebze meyvenin en bol çeşitli olduğu zamanlar :) :)

Benim ilkinde canım 9 ay kokoreç ve bira çekmişti ama böyle çıldırıyordum her yerden kokusu geliyordu. Doktorum asla ve kata ikisine de izin vermedi. Şimdi yine amin kokoreç çekiyor izin vermeyeceğini bildiğim için yemiyorum

Kızlaaaar dün misafirim vardı hazırlık falan pek oturmadım akşam sağ kasığım ağrımaya başladı. Bugünde eşimle temizliğe giriştik geçmedi sağ kasıktaki ağrı çok sancılı değil ama geçmiyor ağrı. Normal bir durum değil mi Acaba yorgunlukla alakalı bir şey mi? Kanama falan yok çok şükür ama şüpheye düşmedim değil

Kızlar ben de bugün 5+1. Perşembe doktor beni tekrar çağırdı iki kese gördüğü için daha sık takip yapacağız dedi 5+5 iken kalp atışlarını duyabilir miyiz sizce

Aslında bnmki birazda şöle oldu gecen cuma gittim 5+5 dedi tam 1 hafta sonra gittim 6+5 olcakken 7 +1 gözüktü bnm

Canım gün içinde ara ara dinlenmen lazım, benimde sol tarafım ağrıyor, sanırım büyüdüğünün göstergesi. Bebiş büyüdükçe bu ağrılarla haşır neşir olacağız zaten. Ama ilk 12 hafta en riskli zaman biliyorsun.

Ah csnm bnm 3. Gebeliğim 2 düşüğüm oldu bitmiyor ki endişeler hep tat

Ah sorma bu kokoreç benide zorluyor

Ay biliyorum ama işte mecbur yapılacak şeyler olunca ne bileyim.

Yarım kalmış yemek yaparkrn hep tatlı telaşlarımız olsun inşallah annelikde böle bişi değilmi zaten doğursakda hep düşüncez

zencefil çayı iyi geliyomuş bulantıya saraçoğlunda tarif varmış bi dene istersen

B Biravucmutluluk hangi gün gidiceksn doktora erken gidicem diyodun :) bende bi rahatlık var Rabbim korusun cmtyi beklicem hiç içimde bi panik heyecan yok hemen gidiyim diye inşallah sağlıkls duyarız pıtpıtları sağlıkla kucağımıza alırız

Canm yarın gidecegm bnmde telaş kalmadı ama idrarimda hafif yanma var beklesm daha iyi olur diyorum ama dahada ilerlemesn enfeksiyondandir yanma ve tehlikeliymis . Yarnda 7+2oluyorum ama sanırım duyulur ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…