Benim ilkinde canım 9 ay kokoreç ve bira çekmişti ama böyle çıldırıyordum her yerden kokusu geliyordu. Doktorum asla ve kata ikisine de izin vermedi. Şimdi yine amin kokoreç çekiyor izin vermeyeceğini bildiğim için yemiyorum
Bıra sımdı olmaz ama son aylarda mıller ıcebılırsın demıstı bana doktorum bende 1 kac yudum alıyodum ama kokorec konusunda kendını kasma bence soyle yap sen 1 ısırık al nefsını korelt kalanı kocişin yesin:)
Bıra sımdı olmaz ama son aylarda mıller ıcebılırsın demıstı bana doktorum bende 1 kac yudum alıyodum ama kokorec konusunda kendını kasma bence soyle yap sen 1 ısırık al nefsını korelt kalanı kocişin yesin:)
Bana son aylarda bir kadeh şarap için izin vermişti millet filan hiç demedi hain adam yalnız ben emzirirken de içemedim mecbur bekledim açıp açıp kokluyordum sonra bebe 18 aylık oldu bir içmişim kiiiii o zaman kendime geldim
Iyi aksamlar kizlar bende ekim annesiyim kismetse insAllah...dusuk tehlikem hala suruyo..doktorum belki tutunamaz diyo cok uzuluyorum bu hafta kalp atisina bakicaz Allah hepimize nasip etsin duymayi
Bana son aylarda bir kadeh şarap için izin vermişti millet filan hiç demedi hain adam yalnız ben emzirirken de içemedim mecbur bekledim açıp açıp kokluyordum sonra bebe 18 aylık oldu bir içmişim kiiiii o zaman kendime geldim
Ahahahah cok ıyı anlayabılıyorum senı mıller en az alkol oranına sahıp bıra imiş o yuzden arada 1 tane gotur demıstı bnmkı galıba alkolu seven bı kadın dr a denk gelmısım
Iyi aksamlar kizlar bende ekim annesiyim kismetse insAllah...dusuk tehlikem hala suruyo..doktorum belki tutunamaz diyo cok uzuluyorum bu hafta kalp atisina bakicaz Allah hepimize nasip etsin duymayi
Kızlar ben de bugün 5+1. Perşembe doktor beni tekrar çağırdı iki kese gördüğü için daha sık takip yapacağız dedi 5+5 iken kalp atışlarını duyabilir miyiz sizce
Sata gore 6 hafta 3 gun kan degerlerine gore 7 haftalik kese 5 haftalik.. Inan bende anlamadim bu hafta insAallah hersey tam olarak anlasilacak kalp atisini duyarsak
Kızlaaaar dün misafirim vardı hazırlık falan pek oturmadım akşam sağ kasığım ağrımaya başladı. Bugünde eşimle temizliğe giriştik geçmedi sağ kasıktaki ağrı çok sancılı değil ama geçmiyor ağrı. Normal bir durum değil mi Acaba yorgunlukla alakalı bir şey mi? Kanama falan yok çok şükür ama şüpheye düşmedim değil
Canm yarın gidecegm bnmde telaş kalmadı ama idrarimda hafif yanma var beklesm daha iyi olur diyorum ama dahada ilerlemesn enfeksiyondandir yanma ve tehlikeliymis . Yarnda 7+2oluyorum ama sanırım duyulur ya..
bn ovulasyondan sonra smear vermiştim hafif enfeksiyon çıktı geçen hafta verdiğim idrarda da hafif enfeksiyon çıktı yanma kaşıntı koku bişey yok ama doktorda daha bebek çok küçük bişey kullanma dedi babaklım haftaya ne dicek
Canim sorun kan degerleriminn cok yuzkesk olmasinda gecen persembe keseyi gordum adetten 16 gun sonra sanirim ama dusuk tehlikem var bu hafta kalp atisini duyarmiyim acaba