2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bıra sımdı olmaz ama son aylarda mıller ıcebılırsın demıstı bana doktorum bende 1 kac yudum alıyodum ama kokorec konusunda kendını kasma bence soyle yap sen 1 ısırık al nefsını korelt kalanı kocişin yesin:)

Bana son aylarda bir kadeh şarap için izin vermişti millet filan hiç demedi hain adam yalnız ben emzirirken de içemedim mecbur bekledim açıp açıp kokluyordum sonra bebe 18 aylık oldu bir içmişim kiiiii o zaman kendime geldim

Ahahahah cok ıyı anlayabılıyorum senı mıller en az alkol oranına sahıp bıra imiş o yuzden arada 1 tane gotur demıstı bnmkı galıba alkolu seven bı kadın dr a denk gelmısım

Iyi aksamlar kizlar bende ekim annesiyim kismetse insAllah...dusuk tehlikem hala suruyo..doktorum belki tutunamaz diyo cok uzuluyorum bu hafta kalp atisina bakicaz Allah hepimize nasip etsin duymayi
İÇİNİ FERAH TUT CANIM INSALLAH BIR SEY OLMAZ.KAC HAFTALIK?

Banada oluyor çok iş yapınca ve sinirlenince çook endişeleniyorum senin gibi. Dinlenince geçiyor çok şükür

Canm yarın gidecegm bnmde telaş kalmadı ama idrarimda hafif yanma var beklesm daha iyi olur diyorum ama dahada ilerlemesn enfeksiyondandir yanma ve tehlikeliymis . Yarnda 7+2oluyorum ama sanırım duyulur ya..
bn ovulasyondan sonra smear vermiştim hafif enfeksiyon çıktı geçen hafta verdiğim idrarda da hafif enfeksiyon çıktı yanma kaşıntı koku bişey yok ama doktorda daha bebek çok küçük bişey kullanma dedi babaklım haftaya ne dicek

Canım hayırlı olsun sen vajinal baktırmadın sanırım. Beta 1500 de sonra keseyi vajnalden genellikle görüyorlar
Canim sorun kan degerleriminn cok yuzkesk olmasinda gecen persembe keseyi gordum adetten 16 gun sonra sanirim ama dusuk tehlikem var bu hafta kalp atisini duyarmiyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…