İnşallah Can'ım benim hiç bir sorunumuz yoktu ama ilk klomenle kaldık şükür Rabbime iki yumurta da tutunmuş ama doktor belli olmaz dedi diğeri gelişir mi diye bakıcaz dedi
Henüz duymadım daha 5+1 im canım perşembe randevum var bakalım erken diyorlar ama duyarsam haber veririm Burada. Teşekkürler inş senin de hayırlı bir şekilde geçer canım
bn ovulasyondan sonra smear vermiştim hafif enfeksiyon çıktı geçen hafta verdiğim idrarda da hafif enfeksiyon çıktı yanma kaşıntı koku bişey yok ama doktorda daha bebek çok küçük bişey kullanma dedi babaklım haftaya ne dicek
Bnm smearda iki ay önce hafif enfeksiyon çıkmıştı ama bn fitil kullandm idrar da yaptrmadm br yaptiraym çok değilse vermez zatn voksa mecbur verir düşuk tehlikesi yapıyormuş diyorlar.
Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz? ben bugun pek keyifli degilim ya ates basti cok bunaldim oglumdada olmistu yuzumde birin be cevresi sivilce cikti kirmizi napicam ya doguma kadar gecmemisti yinemi; ( bir arkadasim emziriyosun acil.git dr sor ne rahatsin diyor ya rahatliktan degil bebekle ha diyince hersey olmiyor ctesine gidecegim sorarim dedim tekrar tekrar bunaltti beni bide alindi oyy hamile olan kim acaba
Henüz duymadım daha 5+1 im canım perşembe randevum var bakalım erken diyorlar ama duyarsam haber veririm Burada. Teşekkürler inş senin de hayırlı bir şekilde geçer canım