2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Merhabalar herkese..Öncelikle kendimi tanıtayim bende..İsmim Belgün.6 yaşında bir kızım var rabbim bağışlasın sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin..bugün test yaptım ve sonuş pozitif☺ yarın doktora gidip kanda baktırıcam bakalım hayırlısı ..herşey normalse 27 ekim görünüyor doğum..Eşimle aynı gün.kızımda ocakta doğmuştu benim doğumgünümle aynı aydı onunda..biraz tedirginim tabi her anne gibi kızımda hiç böyle tedirgin olmamıştım gözüm körmüş işte ilk deneyim ozaman tabi..ama şimdi acaba kese oluşmuşmudur kalbi atacakmı şöyle olacakmı böyle olacakmılardayım:) bakalım yarın ne görünecek herkesi tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş yavrularımızı

Kizlar bugun doktora gittik vajinal ultrasonla bakti keseyi gorduk cok sukur..cuma gununden beri hafif kahverengi lekelenmem vardi bebege zarari olmadigini soyledi cok sukur ama yorulmamam gerekirmis bu zamanlarda..2 hafta sonra kalp atisi icin cagirdi..5 haftalik gorunuyor dedi elhamdulillah :) bu arada ben yurtdışında yasiyorum saat farki var sabahin 6sinda bu kiz ne doktoruna gitti diye dusunmeyin @loori beni de listeye ekler misin canim muhtemel dogum tarihi 23 ekim

Sanmıyorum ben. 5+5 de bebek bile gözükmedi benim. Ama 7+1 de kalp atısıda duyuldu
benimde cumartesi kontrolüm var 7+1 olacagim kalp atışlarını duyarız ins. canım senin 7+1deyken vajinal ultrasonla mı ?yoksa normal karından ultrasonla mı duymuştu ?

lekelenmen kaç gündür var canım benimde aynı şekilde oluyor, dün gittim doktora keseyi gördüm kanaman durmuş dedi ama ara ara lekelenme gibi oluyor belim falanda çok ağrıyor endişe ediyorum sürekli

anladım canım teşekkür ederim ne zor telaşlı işlermiş bunlar :) daha şimdiden nasıl olacak nerde olacak düşünmeye başladım :)

Slm kizlar nasilsiniz bebisler ne durumda
Günaydıınnn.. Yarın öğleden sonra randevum var. inşallah kalp atışlarını duyacağız. sağ salim olsunlar inş.
bu sabah mide bulantım vardı, biraz çubuk kraker yedim. sonra zaman geçince bir parça tost. gittikçe kötülüyor mu anlamadım

Insallah duyarsin canimm icini ferah tut bebisine inan guven ve sev

Insallah duyarsin canimm icini ferah tut bebisine inan guven ve sev
inşallah canım.. hepimizinki sağ salim doğsun umarım.
kalp atışı duyduğumuzda ekstra sormam gereken bir şey var mı acaba bu sıralar? öğrenmemiz gereken bilmemiz gereken.? mide bulantısı için bir ilaç soracağım sadece acil durumlar için.

Mide bulantisi ilacini duzenli olarak kullanabiliosun die biliorum ama bende baya cikartiyorum ama bu aralar hafifledi

Bence bebisin gr mini sor hehehehee

Mide bulantisi ilacini duzenli olarak kullanabiliosun die biliorum ama bende baya cikartiyorum ama bu aralar hafifledi
evde olsam yine katlanılır da işte olunca çok zor oluyor. çıkartma yok şükür ama bulantı olması da kötü sürekli. bakalım bir şey önerirse alacağım sanırım böyle olmayacak...

kızlar sizde karnınızda şişlik hissediyor musunuz? Sanki 10 kg almış gibi şiş ve sert hissediyorum karnımı. Okuduğum kadarıyla ilk haftalarda normalmiş

kızlar sizde karnınızda şişlik hissediyor musunuz? Sanki 10 kg almış gibi şiş ve sert hissediyorum karnımı. Okuduğum kadarıyla ilk haftalarda normalmiş
benim de bazen öyle oluyor resmen eğilemiyorum bile. dönem dönem oluyor, gaz birikmiş gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…