evde olsam yine katlanılır da işte olunca çok zor oluyor. çıkartma yok şükür ama bulantı olması da kötü sürekli. bakalım bir şey önerirse alacağım sanırım böyle olmayacak...
kızlar sizde karnınızda şişlik hissediyor musunuz? Sanki 10 kg almış gibi şiş ve sert hissediyorum karnımı. Okuduğum kadarıyla ilk haftalarda normalmiş
Kızlar ben de bugün 5+1. Perşembe doktor beni tekrar çağırdı iki kese gördüğü için daha sık takip yapacağız dedi 5+5 iken kalp atışlarını duyabilir miyiz sizce
kızlar sizde karnınızda şişlik hissediyor musunuz? Sanki 10 kg almış gibi şiş ve sert hissediyorum karnımı. Okuduğum kadarıyla ilk haftalarda normalmiş
Amin. Bizde aktif olarak bir düşme Yok şu an ama gidişat öyle. Benim bi tane dünya tatlısı evladım var allah ona sağlık uzun ömür versin. Benim annem de çok düşük yapmış sonucunda ben ve kardeşim olmuşuz. Yine olur oğluma bir kardeş allah nasip ederse çok da takmıyorum.
Ay kızlar bugün itibari ile hem mide bulantısı hem mide yanması üstüne üstlük gözlerimi açamıyorum deli gibi uyumak istiyorum. İlk kez bu kadar fena oldum. Çalışırken zor diyen kızlar çok iyi anlıyorum sizi. Keşke izin alıp gelmeseydim bugün. Orta yerde çıkaracağım diye korkuyorum
Ay kızlar bugün itibari ile hem mide bulantısı hem mide yanması üstüne üstlük gözlerimi açamıyorum deli gibi uyumak istiyorum. İlk kez bu kadar fena oldum. Çalışırken zor diyen kızlar çok iyi anlıyorum sizi. Keşke izin alıp gelmeseydim bugün. Orta yerde çıkaracağım diye korkuyorum
ben de öyleyim. sarı leblebi vardı arada tıkıyorum ağzıma bi parça iyi geliyor. tavsiye ederim canım.
inşallah bu kadar kalır da daha kötülemez. naparız bilmiyorum
ben de öyleyim. sarı leblebi vardı arada tıkıyorum ağzıma bi parça iyi geliyor. tavsiye ederim canım.
inşallah bu kadar kalır da daha kötülemez. naparız bilmiyorum
Kraker falan var ama yeme düşüncesi bile midemi bulandırıyor şuan. Yiyemiyorum hiç bir şey gülsuyu kolonyası aldım bende yanıma onu kokluyorum. oda beni rahatlatıyor bi nebze