ya kızlar bir de çok affedersiniz biraz çirkin bir konu olacak ama.. normalde kabızlık olur hamilelikte derler ya bende tam tersi. resmen günde iki kere büyük wcye çıkıyorum ve hiç katı değil daha çok sıvık gibi. ishal gibi değil ama sıvık.. aç karınla bile büyük abdeste çıkıyorum resmen normal mi bu acaba bilemedim. başka yaşayan var mı?
Canlar gittim bebisin kalp atışlarıni duydum şükürler olsun ki :) darısı bekleyenlere olsun inslh. Haftama uyumlu değil suan geriden geliyor biraz onun harici bir sorun yok geçen haftada aynı şeyi demişti sanırım geç döllenme .. bebek 6 mm dedi ufacık daha 1 cm bile degil :))) ozlmlvnt
Canlar gittim bebisin kalp atışlarıni duydum şükürler olsun ki :) darısı bekleyenlere olsun inslh. Haftama uyumlu değil suan geriden geliyor biraz onun harici bir sorun yok geçen haftada aynı şeyi demişti sanırım geç döllenme .. bebek 6 mm dedi ufacık daha 1 cm bile degil :))) ozlmlvnt
Şimdi doktor kontrolumuz vardı.5+0 keseyi gördük kalp atışları için 2 haftasonra gelebilirsin dedi.
Bu arada cumartesi kan degerim 4700 olmasına rağmen kese görünmemişti.. Bugun görebildik çok şükür
Şimdi doktor kontrolumuz vardı.5+0 keseyi gördük kalp atışları için 2 haftasonra gelebilirsin dedi.
Bu arada cumartesi kan degerim 4700 olmasına rağmen kese görünmemişti.. Bugun görebildik çok şükür
Gözün aydın canım darısı bizelere inşallah. Kaç haftalık gözüküyor. Ben cuma günü gittiğimde 5+3'tü ve 1,23cmdi acaba o kesenin ölçüsümü sen 1cm bile değil derken kafam karıştı
Ya bende de bazen öyle oluyor ki r acayip gaz karnım filan ağrıyor ıkınamıyorum. Bir de demişsin ya kabız değilim diye o da normal ben de iki gün önceye kadar öyleydim :)
kızlar sizde karnınızda şişlik hissediyor musunuz? Sanki 10 kg almış gibi şiş ve sert hissediyorum karnımı. Okuduğum kadarıyla ilk haftalarda normalmiş
Kızlar bir de kafalar karışmış. Şimdi sizin son adet tarihiniz neyse haftanızı ona göre hesaplayın. Usg ölçümüne göre değil. Çünkü usg atıyorum bu hafta 2 hafta geri gösterir haftaya bi gidersiniz 3. Hafta ileri gösterir ama aslında tam günüyle uyumludur. Bu ölçümlerin farklı farklı çıkması bebeğin duruşu kesenin yapısıyla filan alakalı. Örneğin ben şimdi 5+4 üm geçen hafta gittiğimde 6+0 çıktı ama bu tamamen ölçümle alakalı bişiy yani aslında 6+0 değilim o gün 5+1 dim ve gerçeği de o. Çocuk miyadında doğacak ona şüpheniz olmasın.
Ya bende de bazen öyle oluyor ki r acayip gaz karnım filan ağrıyor ıkınamıyorum. Bir de demişsin ya kabız değilim diye o da normal ben de iki gün önceye kadar öyleydim :)
İnş canım ben de Çarşamba gideceğim ama benim için erken kalp atışı
Can'ım benim gözün aydın allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Darısı bize olsun Çarşamba günü olmazsa ben de alttan bakın diyeceğim :)
Rabbime binlerce şükürrr canım yaa allah razı olsun merak etmişsin çıktı şükürler olsun yükselişe devam 14/02/2017 21,60 16/02/2017 58,98 20/02/2017 254,7