2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Evet kesinlikle bazen önden bazen geriden geldiği olacaktır çok takılmamak lazım..

Anladım cnm bdt beklenen doğum tarihi demek
Kaç gün geriden geliomuş bidaki kontrol ne r zaman
2 hafta sonra tekrar çağırdı canm kan tahlili istedi 1 haftaya cikacakmis onlara bakack. Sat a Gore 7+2 ama 6+4 çıktı 5 gün geriden geliyor yani ama geç yumurtladigm için normal sanirsam.. tahmini doğum tarihide söylemedi canm bebeği 6.4 mm olcti yolk saç boyutu guzl dedi kese etrafmda kanama yok kese boyutunda iyi dedi yanlz o bebegn yanındakini anlamadm yolk sacmi acaba o baksana??

İnslh duyarsn canm gerk kalmaz alttan bakmaya faln. Çok sgol inslh

oyyy maşallah sağlıkla gelsin kuzun

darısı bizlere olsun canım geç döllenme olabilir ondan geri geliyordur ileriki haftalarda açığı kapatır merak etme

O kesedir canm bnm kesenin boyutunu söylemedi bebek 6.4mm dedi sadece kesede tahminimce 25mm faln var .. kız 1.23 derken o nasıl oluyor ya..

çok sevindim maşallah canım hayırlısı ile kalp atışını duyalım inşallah

oyyy maşallah sağlıkla gelsin kuzun

darısı bizlere olsun canım geç döllenme olabilir ondan geri geliyordur ileriki haftalarda açığı kapatır merak etme
İnslh canm hepimiz alalım inslh hc kayp olmasın aramızdan kapatr umarm yaa doktorum olumsuz hiç brsey konusmado

lekelenmen kaç gündür var canım benimde aynı şekilde oluyor, dün gittim doktora keseyi gördüm kanaman durmuş dedi ama ara ara lekelenme gibi oluyor belim falanda çok ağrıyor endişe ediyorum sürekli
Canim cuma gunu sabah namazinda geldi gun icinde 3 4 defa oldu cumartesi 1 defa geldi pazar gunu de 4 5 dwfa geldi bugun yine ayni ama kesede bisey yok dedi cok korkmayin dedi..2 ay onceki dusugum lekelenmeler hic kesilmemisti cok sukur bu oyle degil o yuzden travma kalmis olabilir dedi doktor uzerinde hayirlisi inseallah seninde kesede sorun yoksa endiselenme canim Allahin izniyle gecer

Yani bu kanın nerden geldiğini tam olarak söylemiyorlar di mi benim de lekelenmeler için oldu geçen hafta perşembe. Bu kan nereden geliyor diyorum yani pıhtı atmış olabilir diyor. Yurtdışında neredesiniz?

Gunaydinnnn kizlar

canim bende kesinlikle ayni durumdayim hatta bikac sayfa mesaj once seviniyodum kiloluyum cunku bu gidisle belki kilo bile veririm diye ama nerdeee kilo almisim
cok yiyom cokkkkk

canim hadi gozunaydin allah hepimize saglikli bi sekilde kucagimiza almayida nasip etsin

kızlar ben lazer epilasyona gidiyordum son bir seansım kaldı ama bir zararı olur mu bilemedim ne yapmalıyım

canim ben gecikmemin ilk gununde lazer randevum vardi belkiiiiii hamile olabilirim dedim doktora oda beni odasina bile almadi radyasyon sonucta isinlar fln cok zararli bebise yani zaten doktora desen oda seni almaz zaten
ki bide benimki paket flnda degil tr'dekiler gibi oyle ay ay gidiyordum dahada giderdim ama doktor olmaz dedi iyikide sormusum o gun ertesi gunu hamile oldugumu ogrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…