Yolk saç diğer taraftaydi sanki ya o ne ki öyle acaba farklı açıdan baktı yolk saça bnmi karistirdm başka br bebek degildr e değilse yolk saçtan başka brsey olamaz sanırım .
Valla ben pek anlamıyorum ama doktor yolk sac ve kese gözüküyor dedi. 5+3'tü gittiğimde. Martın ilk haftası bebiş ve kalp atışı için gideceğiz inşallah :)
canim bende kesinlikle ayni durumdayim hatta bikac sayfa mesaj once seviniyodum kiloluyum cunku bu gidisle belki kilo bile veririm diye ama nerdeee kilo almisim cok yiyom cokkkkk
canim hadi gozunaydin allah hepimize saglikli bi sekilde kucagimiza almayida nasip etsin
canim ben gecikmemin ilk gununde lazer randevum vardi belkiiiiii hamile olabilirim dedim doktora oda beni odasina bile almadi radyasyon sonucta isinlar fln cok zararli bebise yani zaten doktora desen oda seni almaz zaten
ki bide benimki paket flnda degil tr'dekiler gibi oyle ay ay gidiyordum dahada giderdim ama doktor olmaz dedi iyikide sormusum o gun ertesi gunu hamile oldugumu ogrendim
Valla ben pek anlamıyorum ama doktor yolk sac ve kese gözüküyor dedi. 5+3'tü gittiğimde. Martın ilk haftası bebiş ve kalp atışı için gideceğiz inşallah :)
Doğru yolk saç o canm 13mm ya gözükür bebk zaten gözükmüyor genelde o kadr erken. Bnm 5+5 de 8mm di kese canm suan hiç kese lafı etmedi doktor bebek 6.4mm yolk saç 4mm dedi ama önceki boş gebeligmden tahmin yürüterek var dır 25mm diyorum ama bilmiyorum :)))
Sağol canım merk ettiğin için. Gittim çok şükür duyduk kalp atışlarıni bir sorun yok şükürler olsun ki darısı sna duymadysan .. sanırım duymamstin daha kontrolün cumartesmiydi??
Yolk saç diğer taraftaydi sanki ya o ne ki öyle acaba farklı açıdan baktı yolk saça bnmi karistirdm başka br bebek degildr e değilse yolk saçtan başka brsey olamaz sanırım .
Valla bn bu yolk sacı bitürlü tanıyamıyorum öle internette görsellerde gözüktüğü gbi değil bnm ultrasonuda gördün yolk felan yok sanki... Bnm de sağda bi kistim var 2.5 cm dr bişi olmaz bebeği besleyen kist dedi bişi anlamadım
Valla bn bu yolk sacı bitürlü tanıyamıyorum öle internette görsellerde gözüktüğü gbi değil bnm ultrasonuda gördün yolk felan yok sanki... Bnm de sağda bi kistim var 2.5 cm dr bişi olmaz bebeği besleyen kist dedi bişi anlamadım
Benim 08/02da oldu kontrolum keseyi gordum bi sonraki randevumda 01/03ta
doktor oyle verdi oda daha gec vercekti burosunda tadilat olcak ondan bu tarihe erken veriyorum dedi
bilmiyorum bende boyle oluruna biraktim artikin banada test fln verdi doktor onlarida yaptiricam kisa zamanda ins bakalim 01/03ta enazindan herseyi ogrenmis olurum
Benim 08/02da oldu kontrolum keseyi gordum bi sonraki randevumda 01/03ta
doktor oyle verdi oda daha gec vercekti burosunda tadilat olcak ondan bu tarihe erken veriyorum dedi
bilmiyorum bende boyle oluruna biraktim artikin banada test fln verdi doktor onlarida yaptiricam kisa zamanda ins bakalim 01/03ta enazindan herseyi ogrenmis olurum