2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
O kesedir canm bnm kesenin boyutunu söylemedi bebek 6.4mm dedi sadece kesede tahminimce 25mm faln var .. kız 1.23 derken o nasıl oluyor ya..

Dur bak atayım ultrason kağılarımı. Pazartesi 0,85cm di Cuma 1,24cm olmuş

Eklentiler

• IMG_7736.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_7737.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 53
Sağol canım inslh aliriz sağlıkla :)) senin kontrol ne zamndi?

Valla ben pek anlamıyorum ama doktor yolk sac ve kese gözüküyor dedi. 5+3'tü gittiğimde. Martın ilk haftası bebiş ve kalp atışı için gideceğiz inşallah :)
Doğru yolk saç o canm 13mm ya gözükür bebk zaten gözükmüyor genelde o kadr erken. Bnm 5+5 de 8mm di kese canm suan hiç kese lafı etmedi doktor bebek 6.4mm yolk saç 4mm dedi ama önceki boş gebeligmden tahmin yürüterek var dır 25mm diyorum ama bilmiyorum :)))

Son düzenleme:
B Biravucmutluluk çok sayfa birikmiş okuyamadm naptın doktora gittin mi
Sağol canım merk ettiğin için. Gittim çok şükür duyduk kalp atışlarıni bir sorun yok şükürler olsun ki darısı sna duymadysan .. sanırım duymamstin daha kontrolün cumartesmiydi??

Yolk saç diğer taraftaydi sanki ya o ne ki öyle acaba farklı açıdan baktı yolk saça bnmi karistirdm başka br bebek degildr e değilse yolk saçtan başka brsey olamaz sanırım .

Valla bn bu yolk sacı bitürlü tanıyamıyorum öle internette görsellerde gözüktüğü gbi değil bnm ultrasonuda gördün yolk felan yok sanki... Bnm de sağda bi kistim var 2.5 cm dr bişi olmaz bebeği besleyen kist dedi bişi anlamadım

Silik bir daire gbi birsy evet sende yoktu bn doktor bakarken gördüm ama kâğıtta Goremiyorum.

Sağol canım inslh aliriz sağlıkla :)) senin kontrol ne zamndi?

Benim 08/02da oldu kontrolum keseyi gordum bi sonraki randevumda 01/03ta
doktor oyle verdi oda daha gec vercekti burosunda tadilat olcak ondan bu tarihe erken veriyorum dedi
bilmiyorum bende boyle oluruna biraktim artikin banada test fln verdi doktor onlarida yaptiricam kisa zamanda ins bakalim 01/03ta enazindan herseyi ogrenmis olurum

Aynen canm test sonuçları ile gidersin. Bn 2 hafta sonra tekrar gidicn test sonuçlarına bakick bebeğe bakick ondn sonra ayda 1 kere giderm herl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…