Farkli doktorlara gitmeyin ben bu hatayi yaptimmmm neredeyse öluyordum bir doktor bebegi bulamadi 5 dk dan uzun surdu kese var bebek yok dedi aklimi yicektim ransiyonum tavan yapti neyse sonunda buldu da kalbini dinlettirdi.... doktor tercigi icin bir kac tane deneme yanilma yapayim dedim yapmaz olaydim
Doğru yolk saç o canm 13mm ya gözükür bebk zaten gözükmüyor genelde o kadr erken. Bnm 5+5 de 8mm di kese canm suan hiç kese lafı etmedi doktor bebek 6.4mm yolk saç 4mm dedi ama önceki boş gebeligmden tahmin yürüterek var dır 25mm diyorum ama bilmiyorum :)))
Maşallah bebeğime. Hep böyle güzel gelişir inşallah. Hepimizinki güzel gelişir inşallah. Allah hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde.
Ay büyüyecekler yavaş yavaş inşallah :) Nasıl geçecek 9 ay diyoruz ama bir bakmışız kucağımızdalar. İnşallaaaah :)
Maşallah bebeğime. Hep böyle güzel gelişir inşallah. Hepimizinki güzel gelişir inşallah. Allah hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde.
Maşallah canm geçer inslh ya bn baya br rahatladm hc kalp atışlarıni alamamstim önceki gebeliklerde bunda aldm sükur ki sanki sirtimdan bir yük kalktı gbi . Ama bu kez brsey olmayacak gbi geliyor içimden
Maşallah canm geçer inslh ya bn baya br rahatladm hc kalp atışlarıni alamamstim önceki gebeliklerde bunda aldm sükur ki sanki sirtimdan bir yük kalktı gbi . Ama bu kez brsey olmayacak gbi geliyor içimden
Farkli doktorlara gitmeyin ben bu hatayi yaptimmmm neredeyse öluyordum bir doktor bebegi bulamadi 5 dk dan uzun surdu kese var bebek yok dedi aklimi yicektim ransiyonum tavan yapti neyse sonunda buldu da kalbini dinlettirdi.... doktor tercigi icin bir kac tane deneme yanilma yapayim dedim yapmaz olaydim
Ben de ilkinde farklı doktorlara gidiyordum. Biri Bebek bar diyor kalp dinletiyor biri kese boş kalp atımı alamadım diyor. Biri Bebek düşüyor kanaman var diyor. Ama bebem şimdi masanın üstünde oynuyor ❤
Smdi bu doktorumun yaptığı testin sonuçlarını götürsm baksa olmazmi?? Yani bnm amacm bir 6 7 tüp kanda orda vermk istemiyorum illa sartsa veririz yinede.
Ben saglik ocagina gittim sadece iki testi yapabildiler. Umraniye Devlet hastanesi icinde aile hekimligi bolumu var. Oradan Dr a gosterince tahlil icin yonlendiriyor yapiyorlar. Kalanlari orada yaptiracgim ben de.
Canlar gittim bebisin kalp atışlarıni duydum şükürler olsun ki :) darısı bekleyenlere olsun inslh. Haftama uyumlu değil suan geriden geliyor biraz onun harici bir sorun yok geçen haftada aynı şeyi demişti sanırım geç döllenme .. bebek 6 mm dedi ufacık daha 1 cm bile degil :))) ozlmlvnt
2 hafta sonra tekrar çağırdı canm kan tahlili istedi 1 haftaya cikacakmis onlara bakack. Sat a Gore 7+2 ama 6+4 çıktı 5 gün geriden geliyor yani ama geç yumurtladigm için normal sanirsam.. tahmini doğum tarihide söylemedi canm bebeği 6.4 mm olcti yolk saç boyutu guzl dedi kese etrafmda kanama yok kese boyutunda iyi dedi yanlz o bebegn yanındakini anlamadm yolk sacmi acaba o baksana??
Smdi bu doktorumun yaptığı testin sonuçlarını götürsm baksa olmazmi?? Yani bnm amacm bir 6 7 tüp kanda orda vermk istemiyorum illa sartsa veririz yinede.