2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bna aile hekimi kalp atışlarıni duyunca grl dedi ama bn gtmeyecem asi için giderm artk doktorum bakıyor zaten yeter.
Farkli doktorlara gitmeyin ben bu hatayi yaptimmmm neredeyse öluyordum bir doktor bebegi bulamadi 5 dk dan uzun surdu kese var bebek yok dedi aklimi yicektim ransiyonum tavan yapti neyse sonunda buldu da kalbini dinlettirdi.... doktor tercigi icin bir kac tane deneme yanilma yapayim dedim yapmaz olaydim

Ay büyüyecekler yavaş yavaş inşallah :) Nasıl geçecek 9 ay diyoruz ama bir bakmışız kucağımızdalar. İnşallaaaah :)

İlerleme gayet güzel 13 mm e yakın işte B Biravucmutluluk

Maşallah bebeğime. Hep böyle güzel gelişir inşallah. Hepimizinki güzel gelişir inşallah. Allah hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde.

Maşallah canm geçer inslh ya bn baya br rahatladm hc kalp atışlarıni alamamstim önceki gebeliklerde bunda aldm sükur ki sanki sirtimdan bir yük kalktı gbi . Ama bu kez brsey olmayacak gbi geliyor içimden

Yok bn kadın doğum uzmanının istediği testlerden bahsediyorum Onlar özel hastanede ücretli olduğu için Bende aile hekiminde yaptırdım
Evet canm çok isteselerdi bnde aile hekimi ne yaptiracaktmda 30 tl aldılar o yüzden yapın gitsn dedm :))

f
Maşallah canm geçer inslh ya bn baya br rahatladm hc kalp atışlarıni alamamstim önceki gebeliklerde bunda aldm sükur ki sanki sirtimdan bir yük kalktı gbi . Ama bu kez brsey olmayacak gbi geliyor içimden

İnşallah hiç bir şey olmayacak annesi. Miniğinle kavuşacaksın bu sefer Allah izin verirse :)

Ben de ilkinde farklı doktorlara gidiyordum. Biri Bebek bar diyor kalp dinletiyor biri kese boş kalp atımı alamadım diyor. Biri Bebek düşüyor kanaman var diyor. Ama bebem şimdi masanın üstünde oynuyor

Kızlar aile hekimine gitmek zorundasınız onlar siZin takiplerinizi filan yapıyorlar. Gitmezseniz sıkıntı çıkabilir.
Smdi bu doktorumun yaptığı testin sonuçlarını götürsm baksa olmazmi?? Yani bnm amacm bir 6 7 tüp kanda orda vermk istemiyorum illa sartsa veririz yinede.

Testleri aile hekimi yapıyor bilginiz olsun bnmkilerin hepsini yaptı bgn
Ben saglik ocagina gittim sadece iki testi yapabildiler. Umraniye Devlet hastanesi icinde aile hekimligi bolumu var. Oradan Dr a gosterince tahlil icin yonlendiriyor yapiyorlar. Kalanlari orada yaptiracgim ben de.

Gozun aydin canim darisi bizlere ins

Kızlar aile hekimine gitmek zorundasınız onlar siZin takiplerinizi filan yapıyorlar. Gitmezseniz sıkıntı çıkabilir.
canım aile hekimi hangi testleri yapabilir? özelde yaptırmak yerine hangilerini acaba yaptırabilirim orda?

Canim o geriden gelmeye takilma ilk baslarda oliyo sonra duzeliyor

Smdi bu doktorumun yaptığı testin sonuçlarını götürsm baksa olmazmi?? Yani bnm amacm bir 6 7 tüp kanda orda vermk istemiyorum illa sartsa veririz yinede.

Bn bgn aile hekimimdeydim test felan istemio onşar 20. Haftada gel devam edrrse dedi uyuz hemş. 20.haftada aşı varmıs onun haricinde bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…