2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bak benim dr bunları istedi hepsinide yaptı aile hekimi
gebelik öncesi bunların hepsini yaptırmıştım ben acaba tekrar isterler mi?
test sonuçlarını getir eksik varsa yaparız demişti heralde aynılarını tekrar istemez, 3 ay ancak geçti üstünden çünkü.

Bende ilk kan testini öğremek için yaptırmıştım tıp merkezinde 2 gün sonra aile hekiminde tersti tekrarladım hemşirelerin yanına gittiğimde diğer testleride isteseydin keşke doktordan dedi bende durun o zaman isteyeyim dedim. Hamilelik için rutin testler var kolestrol şeker tansiyon falan bunlara bakılıyor 2 tüp kan aldılar hepsini verdiler sonra bende onu kendi doktoruma götürdüm ilk gittiğimde. İyi yapmışsın bütün testleri yaptırmışsın dedi. Yani siz sağlık ocağına gidip hamileyim rutin testleri yaptırmak istiyorum derseniz yaparlar sanırım.

Canim ben de yaptirmistim bana da dr yine de yapilmali hamilelik sonrasi dedi.

Canim ben de yaptirmistim bana da dr yine de yapilmali hamilelik sonrasi dedi.
kuzenim de benimle beraber yaptırmıştı testleri, ondan tekrar istemedi. sanırım doktordan doktora fark ediyor, bakalım benimki ne yapacak. tekrar dört tüp kan veremem vallahi :)

Aynen ben suana kadar 3 tup verdim daha 8 baslikta test var
ben de şok olmuştum dört sayfa görünce vallahi. 130 tl de para bayıldım ne güzel, daha da yaptıramam eksik varsa ancak onu. özeldekiler de para tuzağı oluyor gene gene istiyorlar bazen.

Aile hekimine gidenler siz arandınız da mı gittiniz ??

Benim ilk gebeliğimde kendi doktoruma gittikten bir kaç gün sonra sağlık ocağından aradılar hayırlı olsun burayada bekliyoruz tahliller kontroller için vs diye.. ve gitmediğimde de gidene kadar ısrarla aradılar kacıs yok yani

hahah ben ilk kanda gebelik testimi orda yaptırmıştım ama kayıt yaptırmamıştım çok erkendi diye. kesinleşince gel kaydını yapalım takibe alalım demişti. evde kalsam gideceğim ama işten habire izin almak da olmuyor ki

Aynenn öyle sürekli erken çıkmak yada gec gitmek zorunda kalıyorum işe bakalım yaşayıp görücez :) ben bu hafta beni ararlar diye bekliyorumm

canım aile hekimi hangi testleri yapabilir? özelde yaptırmak yerine hangilerini acaba yaptırabilirim orda?
Hangisini yapar bilmiyorum ama onlar da takip ediyorlar kalp atışlarını filan dinliyorlar. Bakanlığa karşı aoeumlılujları var biran önce bildirmek lazım. Benim aile hekimim aynı zamanda arkadaşım ma hala bildirmedim

kahve içmedim henüz ama çok açık çay içiyorum günde 1 bardak falan

Ben de içmiyorum ama çok içmek istiyorum
Doktorum kesinlikle içmemen en doğrusu dedii.

Bu arada kızlar miğdeniz bulanıyorsa iştahsızlıkta varsa ekşi elma iyi geliyor. Denedim onayladım

Eksi yeşil elma bayılırımm .. Şimdilik bulantım yok olmaz inşallah

Ya bişiy daha sorucam kızlar. Şu şişkinlik olayını çok bariz yaşıyoruz ya. Bi kaç yerde okuduğuma göre bazı kadınlar doğumdan sonra emzirme dönemleri bitene kadar regl olmamış. Ve çok büyük şişkinlik sorunu yaşayanlar varmış. 2. 3. bebişi bekleyen anneler sizlerde de öyle oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…