2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Onu bilmiyorum cnm ama tsh hamileyken değişrbilio onu tekrarlar sanırım

Ben de içmiyorum ama çok içmek istiyorum
Doktorum kesinlikle içmemen en doğrusu dedii.

Eksi yeşil elma bayılırımm .. Şimdilik bulantım yok olmaz inşallah
Evet canım içmemen en iyisi. Ben çay sevmem evde de içilmez bizim ama en sevdiğim white c. Mocha. Kokusu geliyor burnuma ama içemiyorum.

Vallahi bedava. Benim doktor 120 lira muayene kan tahlilleri de bir o kadar tutuyor. Ama herşey yolunda giderse gebelik Doğum paketi kaçağım bin lira karım olacak.

Evet uygun ya dr um önceki gebelik dede bu dra gtmiştim kürtajı bile 500 tldi bayada ilgili güler yüzlü. Bunun randevuları dolu die baska dra gtmiştim 100 tldi bide ilgi sıfırdı hatrlamıodu ble

Bnm düşük riskim olduğu için iğne kullanıyorum haftada 1 bgn dü günü gittim gtmişken kadın doğumcunun istediği testleri de yaptırdım onlar cagırmadı

Ben yaklaşık 2 sene emzirdim ama regl olmuştum tabiki .. Kişiye göre değişiyor regl olma süreci . Ben öyle bir sorun yaşamamıştım.

Kızlar bende de durum çaydan vazgeçemiyorum hatta bulantıma iyi geliyor 4-5 bardak içiyorum valla.kahve içmiyorum çok canım çekerse haftada 1 yada 2 haftada 1 kez kafeinsiz içiyorum. Mide bulantımda araba yada deniz tutması gibi kusturmuyor ama sürekli böyle içim bulanıyor arada azalıp çoğalıyor ama hep var.uyku zaten artık hayatımı etkiliyor uyuşuk bişey oldum çıktım çok sıkıcı.Ben sağlık çalışanıyım inanın burda insana çok fazla enerji lazım haddinden fazla ama durum böyle olunda çok zor.Artık Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimiz için

Çay bende içiyorum sakıncasımı var kahve için var diye biliyorum ama

Yani şöyle ki canım, çarda da kafein var tabi kahve kadar değil ama var, hamileleiğin ileri zömanlarında kansızlık sorunu ortaya çıkabildiği için zararı artıyor.Ancak genel olarak az sayıda ve açık içersen çokda önemli değil bence

ben de öyle düşünüyorum günde bir fincan açık çay ya da türk kahvesi çok sorun etmez diye düşünüyorum :) kendimce bu bilgiye inandım güvendim ve devam ediyorum

Çay , kahve demeyelimde içinde kafein olan şeyler hamilelikte kullanılmamalı en buyuk etken bebeğin kilo alımını etkilemesi.
Mümkün olduğu kadar tüketmemeye çalışıyorum ben de ama haftasonu kahvaltıda acık cay içtim

Bende çok severim çayı ama doktorum çay kahve kola içme deyince kahvaltıda iciyorum sadece yine dayanamiyorum kahve ve kola sevmem zaten

Ben de ilkinde farklı doktorlara gidiyordum. Biri Bebek bar diyor kalp dinletiyor biri kese boş kalp atımı alamadım diyor. Biri Bebek düşüyor kanaman var diyor. Ama bebem şimdi masanın üstünde oynuyor
Ayyyy masallahhhh darisi bana insallahhhh rahmim kalp seklindeymis o nedenle dusuk riski var diolar bebgi goremiyorum diyince sanki muayenehane basima yikldi ama allaha cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…