gebelik öncesi bunların hepsini yaptırmıştım ben acaba tekrar isterler mi?
test sonuçlarını getir eksik varsa yaparız demişti heralde aynılarını tekrar istemez, 3 ay ancak geçti üstünden çünkü.
günde 1 türk kahvesi içiyorum ben.
iki üç. haftada bir de latte (espressolu)
çay haftada bir iki kere çok çok açık. normalde de aram yoktur çayla ama zaten :)
Vallahi bedava. Benim doktor 120 lira muayene kan tahlilleri de bir o kadar tutuyor. Ama herşey yolunda giderse gebelik Doğum paketi kaçağım bin lira karım olacak.
Evet uygun ya dr um önceki gebelik dede bu dra gtmiştim kürtajı bile 500 tldi bayada ilgili güler yüzlü. Bunun randevuları dolu die baska dra gtmiştim 100 tldi bide ilgi sıfırdı hatrlamıodu ble
Aile hekimine gidenler siz arandınız da mı gittiniz ??
Benim ilk gebeliğimde kendi doktoruma gittikten bir kaç gün sonra sağlık ocağından aradılar hayırlı olsun burayada bekliyoruz tahliller kontroller için vs diye.. ve gitmediğimde de gidene kadar ısrarla aradılar kacıs yok yani
Ya bişiy daha sorucam kızlar. Şu şişkinlik olayını çok bariz yaşıyoruz ya. Bi kaç yerde okuduğuma göre bazı kadınlar doğumdan sonra emzirme dönemleri bitene kadar regl olmamış. Ve çok büyük şişkinlik sorunu yaşayanlar varmış. 2. 3. bebişi bekleyen anneler sizlerde de öyle oldu mu?
Kızlar bende de durum çaydan vazgeçemiyorum hatta bulantıma iyi geliyor 4-5 bardak içiyorum valla.kahve içmiyorum çok canım çekerse haftada 1 yada 2 haftada 1 kez kafeinsiz içiyorum. Mide bulantımda araba yada deniz tutması gibi kusturmuyor ama sürekli böyle içim bulanıyor arada azalıp çoğalıyor ama hep var.uyku zaten artık hayatımı etkiliyor uyuşuk bişey oldum çıktım çok sıkıcı.Ben sağlık çalışanıyım inanın burda insana çok fazla enerji lazım haddinden fazla ama durum böyle olunda çok zor.Artık Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimiz için
Yani şöyle ki canım, çarda da kafein var tabi kahve kadar değil ama var, hamileleiğin ileri zömanlarında kansızlık sorunu ortaya çıkabildiği için zararı artıyor.Ancak genel olarak az sayıda ve açık içersen çokda önemli değil bence
Yani şöyle ki canım, çarda da kafein var tabi kahve kadar değil ama var, hamileleiğin ileri zömanlarında kansızlık sorunu ortaya çıkabildiği için zararı artıyor.Ancak genel olarak az sayıda ve açık içersen çokda önemli değil bence
ben de öyle düşünüyorum günde bir fincan açık çay ya da türk kahvesi çok sorun etmez diye düşünüyorum :) kendimce bu bilgiye inandım güvendim ve devam ediyorum
Çay , kahve demeyelimde içinde kafein olan şeyler hamilelikte kullanılmamalı en buyuk etken bebeğin kilo alımını etkilemesi.
Mümkün olduğu kadar tüketmemeye çalışıyorum ben de ama haftasonu kahvaltıda acık cay içtim
Ben de ilkinde farklı doktorlara gidiyordum. Biri Bebek bar diyor kalp dinletiyor biri kese boş kalp atımı alamadım diyor. Biri Bebek düşüyor kanaman var diyor. Ama bebem şimdi masanın üstünde oynuyor ❤
Ayyyy masallahhhh darisi bana insallahhhh rahmim kalp seklindeymis o nedenle dusuk riski var diolar bebgi goremiyorum diyince sanki muayenehane basima yikldi ama allaha cok sukur