2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Az daha beklesen doğuracaktın zaten. Hayırlı olsun pıt pıt atsın o kalp inşallah

Kızdır o kız

maşallah daha nice güzel haberlere inşallah :) ben de bir saat sonra öğrenmiş olacağım sanırım. hayırlısı olsun inşallah duyarız kalp atışını ve her şey yolundadır, amiiinnn :)

Oo nefis. Hayirli olsun.

eyvahh şuan bi kat daha korktum bulantıdan. serum hastane falan bittim şuan. inşallah rahat hamileliklerimiz olur yarabiim. aminn...
korkutma kendini sana yemin ederim bulantı vs okumaya başladığımdan beri midem tuhaf oldu benim de.bulanmıcak diye düşün bulantıyı çıkar kafandan hiiiç düşünme gelirse yapacak bişeyimiz yok zaten :))

ben birebir çalıştığım için asistanıyım çünkü o yüzden zaten hastane vs işlerimi önceden biliyordu.Erkekler daha anlayışlı olur merak etme
Kesinlikle erkekler daha anlayışlı oluyor. Ne demişler; kadının en büyük düşmanı kadındır.

eyvahh şuan bi kat daha korktum bulantıdan. serum hastane falan bittim şuan. inşallah rahat hamileliklerimiz olur yarabiim. aminn...
Aaa korkma canım mesela benim annem 9 ay hastanede serum almış bende de kardeşimde de çok şiddetli bulantıları olurmuş bulantıyla öğrenirmiş Zaten. Bende de ilkinde tikainti oldu bulantı filan olmadı. Bında ne tiksinti var ne bulantı. O bulantı dediğimiz şey çok yediğim zaman oluyor.

Ayh canım hadi hayırlı olsun.
maşallah daha nice güzel haberlere inşallah :) ben de bir saat sonra öğrenmiş olacağım sanırım. hayırlısı olsun inşallah duyarız kalp atışını ve her şey yolundadır, amiiinnn :)
Hadiiiiiiii geldi randevu saatin seni bekliyoruz.
Ayy inşallahh :)
Ayyyyy bana da inşallah.
Can'ım benim de şimdi bulandı normalde Yok öyle biiiy ama hayvan gibi yemek yedim doğal olarak bulandı :) hamile olmasam da bulanırdı galiba bu kadar yemeye ❤

dün de ben dışarda yemek yedim ondan beri kötüyüm bulantı değil de şişkinlik hazımsılzık gaz hepsi karıştı midemi tanıyamıyorum

4 ayda rahatlıcan. Sonra karnın büyümeye başlayacak sonra sağa sola dönemicen çorap giyemicen ayakkabı giyemicen. Sabaha kadar 20 kere çişe gidicen vs vs
ya olsun mide bulantısı olmasın da valla ben korkuyorum ya cocukluğumundan beri tek ondan korkarım

Bi de ben tatli aseriyorum. Gecen karnabahar ve sogan salatasi aserdim. Ilginc bir yelpazem var.
dıkkat et canım senınle aynı gıbıyız bakalım ben tatlı pek yemıyorum kızım olcak heralde :) gaz şişkinligi bende de var yaa sankı 6aylık hamıle gıbıyım gecer ınsallah ne dıyım opuyorum senı allaha emenet ol gulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…